KAREL JOSEF JARNÍK: UZENÁŘ
Podobné inzeráty

J. KUBELKA: ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Před 1 dny
- Jihočeský kraj - SBAZAR
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi. Nová kniha. Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, V roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná praktikem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
324
Kč

VÁCLAV ROŠICKÝ: ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 1 dny
- Jihočeský kraj - SBAZAR
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny. Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici Kronika práce, osvěty a průmyslu, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
Kč

J. ACHRER: UČEBNÁ KNIHA UZENÁŘSTVÍ A ŘEZNICTVÍ
Před 1 dny
- Jihočeský kraj - SBAZAR
Nová kniha. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2014 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Kniha, poprvé a naposledy vydaná v roce 1890, je nejstarším známým souborem uzenářských receptur, který v Čechách vyšel tiskem. Autor (*17. 12. 1845 4. 11. 1911), pocházející z řeznicko-uzenářského rodu z Moravských Budějovic, v díle uvádí více než 150 receptů nejrůznějších a nejoblíbeně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
336
Kč

RUDOLF ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Před 1 dny
- Jihočeský kraj - SBAZAR
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017. Nová kniha. Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vaře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
310
Kč

Noty - Karel Hrnčíř, Josef Rezek - Madonna mia
Před 11 dny
- Hlavní město Praha - SBAZAR
Stará písnička z první republiky, šlágr. Dvojlist (4 strany), složeno na 17 x 14 cm,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
Kč

Čapek & Čapek - Hravě světem velkých umělců Josefa a Karla -
Před 14 dny
- Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám brožovanou knihu Čapek & Čapek - Hravě světem velkých umělc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
Kč

KAREL JOSEF JARNÍK - UZENÁŘ
Před 18 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba, 3. vydání. V roce 2016 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Nová kniha. Publikace obsahuje 115 receptur a důkladných podrobných návodů na výrobu uzenářských výrobk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
340
Kč

J. KUBELKA - ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Před 18 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi.
Nová kniha.
Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba.
2. vydání, v roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná prakti... (více v detailu)
Jihočeský kraj
324
Kč

VÁCLAV ROŠICKÝ - ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 18 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny.
Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
Kč

J. ACHRER - UČEBNÁ KNIHA UZENÁŘSTVÍ A ŘEZNICTVÍ
Před 18 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2014 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Kniha, poprvé a naposledy vydaná v roce 1890, je nejstarším známým souborem uzenářských receptur, který v Čechách vyšel tiskem. Autor (*17. 12. 1845 – †4. 11. 1911), pocházející z řeznicko-uzenářského rodu z Moravských Budějovic, v díle uvádí více než 150 receptů nejrůznějších a nejoblíbe... (více v detailu)
Jihočeský kraj
336
Kč

RUDOLF ŘEHÁK - VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Před 18 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017.
Nová kniha.
Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější... (více v detailu)
Jihočeský kraj
310
Kč

ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY 3. rozšířené vydání
Před 29 dny
- SBAZAR
768 receptur. Formát A5, 860 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-70-1 3. rozšířené vydání, 2025. Vydalo Nakladatelství OSSIS Tábor. Kniha obsahuje 768 masných výrobků, vyráběných v letech 19521993, zahrnuje tedy celé období poválečného československého masného a konzervárenského průmyslu. V 1. a 2. vydání bylo uvedeno 671 výrobků, kniha měla 752 stran. Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i roz... (více v detailu)
1 854
Kč

Uloupený život, Karel Josef Beneš
Před 124 dny
- Ústecký kraj - SBAZAR
kniha v dobrém stavu !!! Platba předem na účet !!! Posílám Balikovnou, Zásilkovnou !!! Dobírky neposílám !!!
Ústecký kraj
20
Kč

Oded Schwartz, Konzervování
Před 198 dny
- Jihočeský kraj - SBAZAR
Nádherná obratová publikace, vcetně receptů a postupů, technik, jak konzervovat zeleninu, maso, ovoce,. Nakládání do octa, alkoholu, oleje, kandování, sušení, uzení apod. Příprava kečupů, chutney, sušení ovoce a zeleniny, mad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
349
Kč
Další nabídky najdete zde:
Ostatní literatura