RUDOLF ŘEHÁK - VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Podobné inzeráty

KAREL JOSEF JARNÍK - UZENÁŘ
Před 2 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba, 3. vydání. V roce 2016 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Nová kniha. Publikace obsahuje 115 receptur a důkladných podrobných návodů na výrobu uzenářských výrobk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
340
Kč

FR. DANIELKA - VZORNÉ ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 2 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2015.
Kniha, poprvé vydaná v roce 1931, obsahuje především množství originálních návodů na výrobu uzenářského zboží, vyráběného ve 20. letech 20. století v Praze i jinde po Čechách a Moravě. Z drobného zboží se autor kromě párků, poláků, klobás a opékáčků důkladně věnuje i taliánům. Seznámí v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
330
Kč

SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ
Před 2 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:
LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
290
Kč

VÁCLAV ROŠICKÝ - ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 2 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny.
Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
Kč

J. KUBELKA - ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Před 2 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi.
Nová kniha.
Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba.
2. vydání, v roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná prakti... (více v detailu)
Jihočeský kraj
324
Kč

ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY 3. rozšířené vydání
Před 12 dny
- Jihočeský kraj - BAZOS
768 receptur.
Formát A5, 860 stran, pevná šitá vazba.
ISBN 978-80-86659-70-1
3. rozšířené vydání, 2025.
Vydalo Nakladatelství OSSIS Tábor.
Kniha obsahuje 768 masných výrobků, vyráběných v letech 1952–1993, zahrnuje tedy celé období poválečného československého masného a konzervárenského průmyslu. V 1. a 2. vydání bylo uvedeno 671 výrobků, kniha měla 752 stran.
Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i rozd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 854
Kč

ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY 3. rozšířené vydání
Před 12 dny
- SBAZAR
768 receptur. Formát A5, 860 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-70-1 3. rozšířené vydání, 2025. Vydalo Nakladatelství OSSIS Tábor. Kniha obsahuje 768 masných výrobků, vyráběných v letech 19521993, zahrnuje tedy celé období poválečného československého masného a konzervárenského průmyslu. V 1. a 2. vydání bylo uvedeno 671 výrobků, kniha měla 752 stran. Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i roz... (více v detailu)
1 854
Kč
Další nabídky najdete zde:
Ostatní literatura