Ako konzervovať zeleninu a mäso - Ján Kaščák
Podobné inzeráty

Ako konzervovať ovocie - Ján Silvester Kaščák
Před 3 dny
- SBAZAR
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly... (více v detailu)
25
Kč

Kniha Jan Procházka - Zelené obzory, Svatá noc
Před 14 dny
- Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím knihu Jan Procházka - Zelené obzory, Lítost-Závěj, Svatá noc. Podrobnější infor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
Kč

Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter
Před 25 dny
- Hlavní město Praha - SBAZAR
( 8 ) Prodám knihu " Léčení ovocem a zeleninou " autor Johan Richter, rok vydání 2003. Praktická příručka o léčivých účincích běžných, u nás pěstovaných druhů ovoce a zeleniny, podle receptů lid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
Kč

L. Špůrková-Vaňková: Ovoce a zelenina v kuchyni za
Před 43 dny
- Středočeský kraj - SBAZAR
Více jak 400 zeleninových a ovocných receptů Název: Ovoce a zelenina v kuchyni zahrádkáře, II. díl Série: Edice: Autorka: Luďa Špůrková-Vaňková Překlad: Ilustrace: Autorka obálky: Popis: Více jak 400 zeleninových a ovocných receptů upravených pro úspornou kuchyni. Receptář však obsahuje i pokrmy nákladnější lahůdkové, pro různé slavnostní příležitosti, Počet stran: 160 Formát: 118 x 170 mm Vazba: Pe... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
Kč

Ako konzervovať zeleninu a mäso - Ján Kaščák
Před 46 dny
- Hlavní město Praha - SBAZAR
Publikácia svojím obsahom nadväzuje na príručku Ako konzervovať ovocie. Uvádza spôsob konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Zaujímavá je aj kapitola o ovocných a zeleninových šťavách. Opisuje sa v nej aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov. Kapitoly: Chemické zloženie zeleniny, Príčiny znehodnotenia zeleniny, Význam konzervovania zeleniny, Prísady a pomoc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
Kč

Ako konzervovať ovocie - Ján Silvester Kaščák
Před 46 dny
- Hlavní město Praha - SBAZAR
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
Kč

Zelená kuchyně: Jan Jeník; Václav Větvička
Před 444 dny
- SBAZAR
Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni; 2) Zelený zdroj života; 3) Živá chemická továrna; 4) Z přírody do zahrad a polí; 5) Plodiny moderního... (více v detailu)
10
Kč
Další nabídky najdete zde:
Ostatní literatura