Ako konzervovať zeleninu a mäso - Ján Kaščák

Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Publikácia svojím obsahom nadväzuje na príručku Ako konzervovať ovocie. Uvádza spôsob konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Zaujímavá je aj kapitola o ovocných a zeleninových šťavách. Opisuje sa v nej aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov. Kapitoly: Chemické zloženie zeleniny, Príčiny znehodnotenia zeleniny, Význam konzervovania zeleniny, Prísady a pomoc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč

Podobné inzeráty

Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( 8 ) Prodám knihu " Léčení ovocem a zeleninou " autor Johan Richter, rok vydání 2003. Praktická příručka o léčivých účincích běžných, u nás pěstovaných druhů ovoce a zeleniny, podle receptů lid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
L. Špůrková-Vaňková: Ovoce a zelenina v kuchyni za
Před 28 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Více jak 400 zeleninových a ovocných receptů Název: Ovoce a zelenina v kuchyni zahrádkáře, II. díl Série: Edice: Autorka: Luďa Špůrková-Vaňková Překlad: Ilustrace: Autorka obálky: Popis: Více jak 400 zeleninových a ovocných receptů upravených pro úspornou kuchyni. Receptář však obsahuje i pokrmy nákladnější lahůdkové, pro různé slavnostní příležitosti, Počet stran: 160 Formát: 118 x 170 mm Vazba: Pe... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Ako konzervovať ovocie - Ján Silvester Kaščák
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Zelená kuchyně: Jan Jeník; Václav Větvička
Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni; 2) Zelený zdroj života; 3) Živá chemická továrna; 4) Z přírody do zahrad a polí; 5) Plodiny moderního... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura