Ako konzervovať zeleninu a mäso - Ján Kaščák

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Publikácia svojím obsahom nadväzuje na príručku Ako konzervovať ovocie. Uvádza spôsob konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Zaujímavá je aj kapitola o ovocných a zeleninových šťavách. Opisuje sa v nej aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov. Kapitoly: Chemické zloženie zeleniny, Príčiny znehodnotenia zeleniny, Význam konzervovania zeleniny, Prísady a pomoc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč

Podobné inzeráty

Ako konzervovať ovocie - Ján Silvester Kaščák
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( 8 ) Prodám knihu " Léčení ovocem a zeleninou " autor Johan Richter, rok vydání 2003. Praktická příručka o léčivých účincích běžných, u nás pěstovaných druhů ovoce a zeleniny, podle receptů lid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Zelená kuchyně: Jan Jeník; Václav Větvička
Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni; 2) Zelený zdroj života; 3) Živá chemická tov... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura