Kniha ENCYKLOPEDIE PIVA

Před 51 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím ilustrovanou knihu Encyklopedie piva, která podává vynikají... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Ilustrovaná encyklopedie módy v ruštině.
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihu v ruštině L.Kubalová a kol.- Иллюстрированная энциклопедия моды. (Ilustrovaná encyklopedie módy). Vy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
140
 Kč
Kniha Zázraky lidského těla - encyklopedie
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha Zázraky lidského těla - encyklopedie - 80 stran - encyklopedie pro děti - Nová, nepoužitá
Středočeský kraj
85
 Kč
Prodám různé knihy a encyklopedie o umění
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám různé knihy a encyklopedie o umění, osobně Ústí nad Labem, ceny dohodou, velké 150-200, malé 100 korun
Ústecký kraj
100
 Kč
Kniha - atentáty, které měly změnit svět
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu atentáty, které měly změnit svět. Platì do smazání. VOLAT, ne SMS
Jihomoravský kraj
29
 Kč
Kniha Cestuj
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
„Cestuj!“ je originální kniha pro všechny cestovatele, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Kniha - atentáty, které měly změnit svět
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám knihu atentáty, které měly změnit svět. Plat do smazání. VOLAT, ne email, ne SMS
Jihomoravský kraj
29
 Kč
Encyklopedie - různé
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám: Ottova encyklopedie Česko A-Ž, Velká ilustrovaná encyklopedie zeměp... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ilustrovaná encyklopedie
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ilustrovaná encyklopedie
Jihomoravský kraj
190
 Kč
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kniha je jak nová, nepoškozená , skvělý dárek pro každého. Je to bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahující podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států sv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
Zánovní kniha Přehled středoškolské matematiky | Josef Polák
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní knihu Přehled středoškolské Matematiky od Josefa Poláka. Kniha se dnes prodává za 376kč, v knihkupectví Knihy Dobrovský ad. Původní cena byla 299kč(na zadní straně je cenovka). Stav knihy je výborný a opotřebení není žádné. Z knihy jsem se neučil a ležela celou dobu ve skříni. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po platbě předem, na Vaši adresu, nebo výdejní místo. Přehled obsahově a metodicky navazuje na středoškolské učebnice matematiky. Podává ucelenou informaci o jednotlivých oborech středoškolské matematiky i jejich vztazích. Obsahuje stručn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
198
 Kč
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Tato bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahuje podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států světa, nejnovější informace a číselné údaje ke každému světadílu úvodní kapitoly, přehledné zobrazení polohy daného území či státu na celkové mapě světa, u každé země tabulku pojednávající o rozloze, počtu obyvatel, měně, vývozu, státn... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Ilustrovaná encyklopedie lidské vzdělanosti
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu: Ilustrovaná encyklopedie lidské vzdělanosti - Edice: Readers Digest Výběr - ISBN: 80-86196-2 - osobní předání v Praze nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
11 knih (biologie...)
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1. Encyklopedie počasí. Cena 140,- Kč. 2. Přehled biologie. Cena 140,- Kč 3. Obecká biologie (Romanovský). Cena 100,- Kč. 4. 2000 rad pro zahrádkáře - prodáno ! ! ! 5. Proč mapy lžou ( Monmonier) Cena 180,- Kč. 6. Základy bioc... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Tato bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahuje podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států světa, nejnovější informace a číselné údaje ke každému světadílu úvodní kapitoly, přehledné zobrazení polohy daného území či státu na celkové mapě světa, u každé země tabulku pojednávající o rozloze, počtu obyvatel, měně, vývo... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
KNIHA PEDAGOGICKÁ ENCYKLOPEDIE
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
KNIHA PEDAGOGICKÁ ENCYKLOPEDIE
Liberecký kraj
Neuvedeno
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Tato bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahuje podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států světa, nejnovější informace a číselné údaje ke každému světadílu úvodní kapitoly, přehledné zobrazení polohy daného území či státu na celkové mapě světa, u každé země tabulku pojednávající o rozloze, počtu obyvatel, měně, vývozu, státním zřízení, jaz... (více v detailu)
200
 Kč
Fotbalový atlas světa (Ivan Truchlik) - encyklopedie
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kniha je monumentální ucelenou fotbalovou encyklopedií, která na českém trhu nemá obdoby. Autor rozdělil fotbalový svět podle geografického klíče a postupně se věnuje každé ze 209 členských zemí FIFA a okrajově i oblastmi, jež do mezinárodní fotbalové federace nepatří. U každé země jsou strukturovány kapitoly týkající se ligové soutěže s definicí nejlepších klubů, medailonky největších osobností a reprezentace, včetně souhrnu výsledků z kvalifikací i závěrečných turnajů mistrovství světa, kontinentálních šampionátů či Konfederačního poháru FIFA. Čtenář tak získá přehled o nejlepších současných... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Dětská etiketa vesele a hravě - dětská kniha
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětská etiketa vesele a hravě (Joanna Krzyżanek) Vesele ilustrovaná knížka nabízí 22 poučných, ale i zábavných příběhů, které děti naučí nenásilným způsobem základním pravidlům slušného chování. Předškoláci zde najdou odpovědi na mnoho těžkých otázek, jako například: Kdo první podává ruku? Umíte jednat se svými přáteli? Víte, na co by nemělo do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Fotbalový atlas světa (Ivan Truchlik) encyklopedie
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kniha je monumentální ucelenou fotbalovou encyklopedií, která na českém trhu nemá obdoby. Autor rozdělil fotbalový svět podle geografického klíče a postupně se věnuje každé ze 209 členských zemí FIFA a okrajově i oblastmi, jež do mezinárodní fotbalové federace nepatří. U každé země jsou strukturovány kapitoly týkající se ligové soutěže s definicí nejlepších klubů, medailonky největších osobností a reprezentace, včetně souhrnu výsledků z kvalifikací i závěrečných turnajů mistrovství světa, ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Kniha -Čtyři dohody
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihu :Čtyři dohody Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí nový přístup k vlastnímu vnitru, abychom dokázali proměnit svůj život v prožitek svobody, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Můj první průvodce angličtinou - dětská kniha
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Můj první průvodce angličtinou (Jiří Tyller, Kateřina Valtrová) Tato hravá, humorně ilustrovaná knížka usnadní dětem první kroky při studiu angličtiny. Publikaci lze doporučit pro vš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Kniha Karel GOTT Solitér
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Jedinečná kniha, která přináší ucelený profesní životopis Mistra, stejně jako perličky a střípky z jeho osobního života. Výpravná celobarevná kniha je doplněna bohatou obrazovou dokumentací čítající přes 1400 fotografií, ať už jde o raritní snímky titulních stran starých českých, slovenských a německých časopisů, nebo o fotografie obalů vinylových ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Velká kniha o psech (David Taylor)
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výpravná encyklopedie obsahuje stovky originálních barevných fotografií, které vdechují každému psovi život, představují ho v přirozených postojích a ukazují jeho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Kniha Pes a péče o něj
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha Pes a péče o něj, autoři Peter Larkin, Mike Stockman, nakladatel Svojtka & Co., rok vydání 2007, 256 stran. Kompletní encyklopedie psích plemen, která obsahuje detailní popis každého plemene včetně zákl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích Rok vydania - 1997 Jazyk - český Vydavateľstvo - Reader´s Digest Výber Veľký formát, tvrdá väzba, 330 strán Stav - výborný, ako nová Cena 415 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Veľká encyklopédia príťažlivým spôsobom pre mládež i pre dospelých opisuje pozoruhodné a tajuplné javy sveta okolo nás, od postavenia našej planéty vo vesmíre po mnohotvárnosť života na jej povrchu. Formou otázok a odpovedí jasne vysvetľuje rôzne témy týkajúce sa Zeme a prírody.... veľký formát, tvrdá väzba, v češtine, farebná a ilustrovaná príloha Obsah: 1. Planeta Země 2. Svět r... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Knihy a časopisy