Kniha Cestuj

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
„Cestuj!“ je originální kniha pro všechny cestovatele, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Cestuj Kniha pro všechny cestovatele
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cestuj ! Kniha pro všechny cestovatele Nová , originálně zabalená kniha v celofánu , proto se fotky lesknou , vhodná jako dárek - Cena 400kč + doprava „Cestuj!“ je originální kniha pro všechny cestovatele, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a po celém světě. V knize si můžete sepsat seznam svých cestovatelských přání, kam byste se chtěli podívat a co byste chtěli ochutnat. Ilustrované mapy jednotlivých evropských zemí a všech světových kontinentů vám nabídnou dostatek inspirace. Zároveň si můžete na mapě označit všechny země, do kt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Letní olympijské hry - dětská kniha
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Letní olympijské hry (Lumír Mikulka, Iva Pijanovská) Veselá knížka pro všechny malé sportovní fanoušky přináší množství zajímavostí o různých sportovních odvětvích v rámci letních olympijských ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Kniha - 2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
1x kniha Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění - nová
Středočeský kraj
40
 Kč
Prodám knihy o Islandu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 5 knih o Islandu, cestovní průvodce - všechny jak nové, nečtené - dvě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
840
 Kč
Můj první průvodce angličtinou - dětská kniha
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Můj první průvodce angličtinou (Jiří Tyller, Kateřina Valtrová) Tato hravá, humorně ilustrovaná knížka usnadní dětem první kroky při studiu angličtiny. Publikaci lze doporučit pro vš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Soubor knih
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
F. Háj - Školák Kája Mařík 1., 6. a 7. díl - PRODÁNO Stanislav Rudolf - Modrý déšť Eduard Štorch - Hrdina Nik Malý alšův špalíček... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
J. Hašek - 7 knih
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 7 knih od J.Haška. Dekameron, 1.vydání 68 + Abeceda humoru M/Z 60, 1.vydání, Dobrý voják švejk v zajetí 72, Osudy dobrého vojáka švejka I + II díl 62, Lidožroutská... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Kniha - 2
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1x kniha Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění - nová
Středočeský kraj
45
 Kč
Štaflík a Špagetka - dětská kniha
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Štaflík a Špagetka (Alena a Jiří Munkovi) Veselé vyprávění o dvou psích kamarádech známé z televizních večerníčků, jemuž nezapomenutelnou podobu vtiskl výtvarník Zdeněk Smetana. Dva psíci Štaflík a Špagetka se rozhodli, že už jsou dost velcí na to, aby se o sebe postarali s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Různé knihy na prodej
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám po úklidu knihovny knihy zobrazené na fotu s cenou u jednotlivých knih. Knihy jsou neponičené, nedotrhané velice zachovalé, pro bližší... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dětská etiketa vesele a hravě - dětská kniha
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětská etiketa vesele a hravě (Joanna Krzyżanek) Vesele ilustrovaná knížka nabízí 22 poučných, ale i zábavných příběhů, které děti naučí nenásilným způsobem základním pravidlům slušného chování. Předškoláci zde najdou odpovědi na mnoho těžkých otázek, jako například: Kdo první podává ruku? Umíte jednat se svými přáteli? Víte, na co by nemělo do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Nové nepoužité knihy
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ilustrované dějiny světa 1154-1339 150 Kč Ilustrované dějiny světa 1339-1492 150 Kč Místopisný průvodce světem , všechno o Zemi 300 Kč Nejdramatičtější historické události, kdy , kde, proč se to stalo 180 Kč Mýty a legendy z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Knihy astrologie, esoterika, osobní rozvoj, duchovno
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám knihy - cena uvedena u jednotlivých fotek. Pardubice nebo zásilkovnou za 80 Kč, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Dopisy od Felixe - dětská kniha
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dopisy od Felixe (Annette Langen, Constanza Dropp) Koncem letních prázdnin se stalo něco hrozného: Žofie ztratila plyšového zajíčka. Zmizel na letišti, když čekali na letadlo. Ale na začátku nového školního roku přišla Žofce pošta z Londýna- dopis od Felixe! Poutavé vyprávění o malém cestovateli doplněné barevnými obrázky, veselými dopisy a kufříkem plným samolepek z cest kolem světa, přináší zvídavým čtenářům zábavu a poučení. Nové dopisy od Felixe (Annette Langen, Constanza Dropp) Během... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
180
 Kč
OD GOTIKY CESTA aneb městečka a města Čech, Moravy a Slezska
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
OD GOTIKY CESTA aneb městečka a města Čech, Moravy a Slezska. Z edice Kam po Česku. Krásná bohatě ilustrovaná publikace představuje historii našich měst, hradů, zámků. Pro cest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč
Fotbalový atlas Evropy
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu Jiří Tomeš - Fotbalový atlas Evropy (2022). Zcela nové, nevhodný dar, původní cena 700 Kč, prodám za 399 Kč. Fotbalový atlas Evropy představuje druhý unikátní počin svého druhu nejen v rámci české, ale i evropské a světové produkce. Jeho autor se podílel na tvorbě Prvního fotbalového atlasu světa, který vyšel již před více než 20 lety. Nové dílo na to staré navazuje a jeho hlavním cílem je podat podrobnější informace o fotbalovém dění na fotbalově nejdůležitějším kontinentě. Prozkoumejte s námi všechna zákoutí evropského fotbalu. V atlase pohromadě najdete vše důležité o fotbalových ligách a mistrovstvích Evropy, stejně jako o pohárových soutěžích, historii a ekonomice fotbalu či stadionech. Dozvíte se veškeré základní informace o vašich oblíbených klubech, a to navíc v mapách a takovým způsobem, jakým to ještě nikdo na světě neudělal. Nemusíte hledat na internetu, vše podstatné, každou zemi s mapou všech klubů, které v historii země hrály nejvyšší ligu, najdete rychle v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Kniha - 2
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1x kniha Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění - nová
Středočeský kraj
45
 Kč
Poznejte svět - zeměpisná sbírka
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji: Poznejte svět - velký šanon - super pro poznávání světa pro dospělé i pro děti do zeměpisu. Šanon je rozdělen na 6 kontinentů - Evropa, Severní Amerika, Jižní Amerika, Afrika, Asie, Austrálie a Oceánie - každá z nich obsahuje jednotlivé karty se zeměpisnými informacemi ohledně států, měst a pamětihodností na světě. Každá karta obsahuje informace: Stát: kde leží, oficiální název, hl.město, počet obyvatel, rozloha, úřední jazyk, měna, politický systém, dělení okresů nebo krajů, geografie, hospodářství, podíl na HDP, zemědělství, průmysl, vlajka, historie, zajímavosti plus detailní velkou mapu včetně všech měst, jezer, silnic apod. Město: základní geografické údaje, památky, podnebí, hospodářství, historie Pamětihodnosti: speciální karty ohledně památek, chráněných krajinných oblastí, hradů apod. Příklad jednoho kontinentu: Evropa: skupina státy obsahuje Švédsko, Maďarsko, Itálie, ČR, Španělsko, Polsko, Německo, Řecko, Chorvatsko, Švýcarsko, Spojené království, Fra... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Opava-historický atlas měst České republiky č.20
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Historický atlas měst ČR, svazek č. 20 je věnován slezskému statutárnímu městu. Opava leží v poměrně úrodné a z klimatického hlediska příznivé oblasti v předhůří Hrubého Jeseníku na soutoku řek Moravice a Opavy. Jeho prostorový vývoj je v atlasu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Nové nepoužité knihy
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ilustrované dějiny světa 1154-1339 150 Kč Ilustrované dějiny světa 1339-1492 150 Kč Místopisný průvodce světem , všechno o Zemi 300 Kč Nejdramatičtější historické události, kdy , kde, proč se to stalo 180 Kč Mýty a legendy z c... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Německá kniha
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám starou zajímavě ilustrovanou knihu
Plzeňský kraj
180
 Kč
Knihy o přírodě cena za jeden kus od
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Průvodce přírodou různé knihy -různé ceny(v textu) Ptáci 140kč Bobulovité,užitkové a léčivé rostliny 170kč Savci 85kč Houby 110kč Trávy 150kč Vodní ptáci 170kč Stromy (horší lamino ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
85
 Kč
3 PĚKNÉ DĚTSKÉ KNIHY
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 3 dětské knihy - Velká kniha o hradech (nese známky použití), Bouráci 4 v super stavu a Kec... (více v detailu)
Středočeský kraj
160
 Kč
Knihy - Karlův most, Rodinné povídky, MASH, výlety po ČR atd
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tajemství Karlova mostu – David Černý – nová, Kč 260,- 555 - Výlety s Gastromapou Lukáše Hejlíka – prodané Rodinné povídky – Alena Mornštajnová, Petra Soukupová, Petra Dvořáová, Anna Geislerová, Miloš Urban, Marek Epstein, Irena Hejdová, Ivana Myšková – nová, Kč 150,- Na plovárně 3 – Marek Eben – nová, Kč 80,- Odražená střela – Sandra Brown – nová, Kč 180,- 300 nejkrásnějších výletů po České republice – Reader´s Digest výběr ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
KNIHY - Erich von Däniken
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme knihy od Ericha von Dänikena : Kus 25,- : Záhady staré Evropy Setba z vesmíru Doba kamenná byla docela jiná Křížový výslech Zpět ke hvězdám Ve stopách všemocných Životopis Strategie bohů Kus 30,- : Důkazy z pěti kontinentů Soudný den dávno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura