Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

Prodám knihu Sittafordská záhada, r. 1971
autor Agatha Christie, vyd. Orbis 1971, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Série C-L, r. 1968
autor Eduard Fiker, vyd. MF 1968, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby "... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Tajemství obrazárny, r. 1949
autor Emil Vachek, vyd. Práce 1949, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kniha Třikrát souk. detektiv Lew Archer r. 1983
autor Ross Macdonald, vyd. Odeon 1983, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby... (více v detailu)
Neuvedeno
Kniha pro děti
Před 233 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám knihu - ruskou lidovou pohádku 'Na štičí rozkázání' s pěknými obrázky.
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Prodám knihu Třikrát černá stopa, r. 1988
autor Cornell Woolrich, vyd. Odeon 1988, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Trosečníci na Koryféně, r. 1967
autor Jurij Ivanov, vyd. MF 1967, viz. foto, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Po... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Sedm z Lancasteru, r. 1995
autor Leslie Kark, vyd. Toužimský a Moravec 1995, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Stíny jara a jiné povídky, r. 1989
autor David Herbert Lawrence, vyd. Odeon 1989, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "P... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Soudce Ti a vražedný zvon, r. 1989
autor R. van Gulik, vyd. Práce 1989, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Sloky lásky, r. 1967
autor Stěpan Ščipačov, vyd. SNDK 1967, koupena vyřazená z veřejné knihovny, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostředni... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu V labyrintu proroctví, r. 1975
autor E.A.Arab-Ogly, vyd. Kamarád 1975, viz. foto, Při zaslání platba předem na účet, možno koupit také v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Kniha Pařížské rekviem
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jednou čtená. 333 stran. PC 299 KČ.
Hlavní město Praha
70
 Kč
Prodám knihu Zákon věrných strážců, r. 1964
autor Frant.Kožík, vyd. SNDK 1961 a 1964, viz. foto, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám novou knihu Já, Rembrandt, r. 1990
vyd. Svoboda 1990, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Zásilkovnou... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Zlá minuta, r. 1969
autor Emil Vachek, vyd. Čs.spisovatel 1969, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím vo... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Vražda z ofsajdu, r.1971
autor Čestmír Vašák, vyd. Olympia 1971, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Země vnuků, r.1957
autor Jan Weiss, vyd. MF 1957, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby "Po... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Z pralesů Konga, r. 1946
autor Fr.Flos, Vyd. Miloslav Kopecký, Kolín 1946, 2.vydání. Plátěná vazba bez přebalu. Možno koupit v Plzni, nebo při zaslání platba předem na účet. Odpovídejte pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Detektivky, krimi Klevisová, Bryndza, B.A Paris
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
16 detektivek.. Zatím co jsi spala je 2x Ví o tobě 2x Klevisová , Bryndza, B.A Paris 180kč. Zbytek po 100kč.
Ústecký kraj
100
 Kč
Jaroslav Hašek - Školní výlet
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Povídky v tomto výboru mají za cíl předvést Jaroslava Haška jako autora blízkého dětem. Soubor humoresek, který chce J. Haška přiblížit mladému čtenáři. Historky ze školního a zejména gymnasiál... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Eduard Štorch - Osada havranů
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Příběh z mladší doby kamenné, popisující život kmene Havranů. Hlavní postavy: Havranpírko, Černý Havran, Kňučák, Veveřice, Drá... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Hlavní město Praha
30
 Kč
Eduard Fiker - Stráž na Psí skále
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bohatý rančer Lewis Parish byl úkladně zastřelen a uznávaný správce Ernest Malt z vraždy obviní nezkrotného mladého Quinna Rackhama, jemuž věčné neshody s Maltem vynesly život psance. Na rodný... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Třikrát soukromý detektiv Lew Archer, r. 1983
vyd. Odeon 1983, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Zási... (více v detailu)
Neuvedeno