Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

Prodám knihu Krásná Uta, r. 1973
autor D.Granin, vyd.LN Praha 1973, viz. foto, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Po... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Dráha na svobodu, r. 1964
autor Hildegarde Hoyt Swiftová, vyd. SNDK 1964, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "P... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Domácí úkoly z pilnosti, r. 1982
autor Bohumil Hrabal, vyd. Čs.spisovatel 1982, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "P... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Létající koberec, r. 1968
autor Halliburton, vyd. Orbis 1968, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Letní vzpomínky, r. 1942
autor Jan Neruda, vyd. Česká grafická unie v Praze 1942, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím vol... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Křídla v boji, r. 1990
autor A.I.Pokryškin, vyd. Naše vojsko 1990, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Pos... (více v detailu)
Neuvedeno
Jiří Kratochvil: Orfeus z Kénigu - Soubor povídek
Před 233 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Název: Orfeus z Kénigu Edice: Autor: Jiří Kratochvil Ilustrace: Autor obálky: Jan Zuziak Popis: Soubor povídek z raného autorova období Počet stran: 186 Formát: 131 x 200 mm Vazba: Brožovaná, lepená, matné lamino Příloha: Vyšlo: 1994 Nakladatelství: Atlantis Stav: Perfektní, i... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Colin Falconer: Isabela, neohrožená královna
Před 233 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Historický román Zachránkyně trůnu. Isabele je pouhých dvanáct let, když je provdána za anglického krále Eduarda II. Pro francouzskou princeznu je to láska na první pohled, ale Eduardovo skrývané tajemství hrozí zničit nejen její lásku, ale i anglické království. Isabela musí volit mezi rodinou a zájmy říše. V sázku dává i vlastní život, aby zachránila království. Colin Falconer předkládá čtenářům další kritikou oceňovaných románů, jimž neschází ani čtivost, ani historická věrnost. Příběh k... (více v detailu)
Středočeský kraj
225
 Kč
Rudolf Deyl
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
R. Deyl O čem vím já - s podpisem rok 1971, 1. vydání Melantrich Kniha vyřazena z knihovny.
Hlavní město Praha
90
 Kč
Hlad ,Paměti mého těla
Před 233 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Bestsellorá autorka Roxane Gayová s odzbrojující upřímností popisuj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Prodám knihu N či M ?, r. 1967
autor Agatha Christie, vyd. Naše vojsko 1967, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím v... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Na dolinách svítá, r. 1948
autor Fr.Kožík, vyd. ELK Praha 1948, viz. foto, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "P... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Navštivte planetu Zemi, r. 1987
autor Jar.Veis, vyd. MF 1987. Platba při zaslání předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby "Po... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Nemodlenec, r. 1962
autor K.Světlá, vyd.SNKLaU Praha 1962, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Posla... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Mayday, r. 1987
autor Thomas H.Block, vyd. Naše vojsko, edice ESO 1987, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Nádherné dobrodružství, r. 1966
autor Halliburton, vyd. Orbis 1966, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Na mořích a oceánech, r. 1989
autor Ivan Hrbek, vyd. Panorama 1989, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Poslat... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Nultá hodina, r. 1970
autor Agatha Christie, vyd. Orbis 1970, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volb... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Město malérů, r. 1976
autor Ellery Queen, vyd. Odeon 1976, při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím volby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Moře času, r. 1986
autor Jaroslav Veis, vyd. MF-ed. Alfa 1986. Při zaslání platba předem na účet. Možno koupit v Plzni bez poštovného. Odpovídejte prostřednictvím vo... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Moře, sníh a velkoměsta, r. 1985
autor Jack London, vyd.Albatros 1985, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Poslat... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám knihu Radost až do rána r. 1975
autor Vladimír Páral, vyd. Melantrich 1975, při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Pos... (více v detailu)
Neuvedeno
Pekelný dům - Steve Jackson
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Fighting fantasy, gamebook. Brožovaná kniha, použitá, slušný stav. Možnost osobního vyzvednutí nebo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Prodám knihu Rakve útočí, r. 1989
autor Ludvík Souček, vyd. Albatros 1989 , při zaslání platba předem na účet, možno koupit v Plzni. Odpovídejte prostřednictvím volby "Posl... (více v detailu)
Neuvedeno