Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

Fotbal - Pellegriniho metoda (rozfoceno 4 snímky)
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Životní cesta chilského trenéra, který se dostal až na samý vrchol mezinárodního fotbalu. Kniha sleduje 13 let profesionální hráčské a 25 let trenérské kariéry Pellegriniho, který nejrůznějším aspektům fotbalu věnoval přes 40 let svého života. Mapuje jeho cestu ze skromného stadionu La Cisterna týmu Palestino v Santiagu de Chile až do majestátního fotbalového svatostánku Santiaga Bernabéua Realu Madrid, od neslavných trenérských začátků s týmem Universidad de Chile až k triumfu v Premier Lea... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Levandulové noci ( rozfoceno 2 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Po rozchodu se svým snoubencem Isabelle doufá, že na venkovském statku rodiny le Ber na březích řeky Durance najde nový domov. Sídlo mladého Corina le Ber je však velmi zadlužené a bezohledný hoteliér větří šanci přebudovat statek na luxusní hotel. Rodina se rozdělí na dva znepřátelené tábory a nic netušící Isabelle se záhy ocitá uprostřed hry plné intrik. V přek... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
Leo Pavlát OSM SVĚTEL (židovské příběhy)
Před 222 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu OSM SVĚTEL. Židovské příběhy vypravuje Leo Pavlát, ilustrace Jiří Běhounek. Vydalo nakladatelství Albatros v roce 1992. Vazba originální vázaná s přebalem. Kniha má vzadu trochu pokrčen... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
STAROŽITNÝ KONVOLUT 18 KNIH VE ZLACENÉ VAZBĚ
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pěkný konvolut 18 starožitných knih povětšinou 1. republika, několik knih ještě z Rakouska-Uherska. Roky vydání cca 1900-1930. Jednotná dekorativní vazba se zlacením n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
PJ Mask - magneticka knizka
Před 222 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Parkat prolistovana, 15 magnetek
Středočeský kraj
60
 Kč
Provence známá i neznámá ( rozfoceno 2 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Když Bůh tvořil Provence, nechal si pro tento malý kout na jihu Francie v rukávu snad všechna esa. Najdete tu blankytně modré moře, rozsáhlé zahrady, pásy úrodných vinic, husté lesy, strmé kopce, hluboké kaňony a přírodní parky. Starověké památky v krajině zalité sluncem se zde snoubí se záplavou barev a vůní. Jiří Žák ve své knize ale nevyjmenovává strohá fakta ani jen nudně nepopisuje historické památky. Provence předkládá jako dobrodružství, k němuž nás tento jedi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
125
 Kč
Konec léta ( rozfoceno 3 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Strhující krimidrama z pera oceňovaného švédského bestselleristy Anderse de la Motte. Za soumraku na konci léta roku 1983 prolezl pětiletý Billy Nilsson dírou v plotě ze zahrady do kukuřičného pole a nevrátil se domů. V poli našli jen jednu jeho botu. Příbuzní, policie i sousedé po něm několik dní marně pátrali. Příběh ze zapadlé jihošvédské vesnice obletěl celou zemi, zdevastoval rodinu Nilssonových a po čase se na něj zapomnělo. A pak, dvacet let poté, potká Billyho starší sestra Veronica na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149
 Kč
Malé zázraky - Kateřina Dubská
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Žijeme ve světě, kde se prý zázraky nedějí. Ve světě, který stojí na silných a racionálních pravidlech a ve kterém na žádné úlety není místo. Snažíme se mít své životy pevně v rukou, ale jen ztěžka si připustíme, že právě my jsme těmi, kteří dokážou změnit nejen sami sebe, ale i věci, jež se nám nelíbí. Dvanáct povídek vás vezme do světa, který známe, ale občas na něj zapomínáme. Do světa rozhodnutí, která dokážou změnit zdánlivě nezměnitelné. Je to dvanáct opravdových příběhů o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Olivie se snaží - Emily Phillips
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Olivie a Felix jsou mladý zamilovaný manželský pár, na který však čím dál tíživěji doléhá fakt, že se Olivii nedaří otěhotnět, ačkoli důsledně a zodpovědně dodržují všechna související doporučení. A všem kamarádkám potomci postupně přibývají. Olivii se kvůli novému projektu změní podmínky v práci a na místo jejího nadřízeného přichází mladý přitažlivý Dán, kterému se Olivie nepokrytě líbí. Dokonce ji zve na služební cestu do Paříže, kde se sblí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Ukradené myšlenky ( rozfoceno 3 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Muž nenávistně pozoruje spisovatelku Rinu Kramerovou během jejího autorského čtení. Každé její slovo v něm probouzí hněv. Oloupila ho, přivlastnila si jeho myšlenky. Už dlouho ji sleduje. Navštíví ji v jejím idylickém venkovském sídle v Toskánsku a ubytuje se u ní. Vydává se za neškodného rekreanta, ve skutečnosti je ale odhodlán ji zničit. Rina nemá tušení, co má ten ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Dědictví kostí - Dolores Redondo
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nejlepší španělská detektivka roku 2013 pokračuje. Inspektorka Amaia Salazarová se vrací do údolí řeky Baztán v Baskicku, kde před časem uzavřela případ tzv. basajauna a shromáždila důkazy proti Jasonu Medinovi. Schyluje se k soudnímu líčení. Obviněný Medina, který zavraždil, znásilnil a zmrzačil několik mladých dívek, však těsně p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Báječné přátelství - Ina Brandt
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
V jezdeckém klubu se ocitne shetlandský poník Luna a hned svým podivným chováním vzbudí pěkné pozdvižení. Flóra a malá sova chtějí malé klisně pomoci. Jenže Goldwing se po bouřce nemůže proměnit a Flóra dostane strach: co když její milovaná sova přišla o kouzelnou sílu? A co bude s Lunou? Nezbývá než sebrat veškerou odva... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Spirála smrti - Leena Lehtolainen
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
V knize nejoblíbenější finské autorky detektivních románů Leeny Lehtolainen vyšetřuje vrchní inspektorka policie v Espoo Maria Kalliová vraždu talentované mladé krasobruslařky a vycházející mezinárodní hvězdy Noory Nieminenové. Musí spěchat, aby případ uzavřela ještě před odchodem na mateřskou dovolenou, ale vyšetřování se komplikuje. Ukazuje se, že motiv k Noořině vraždě mělo příliš mnoho lidí, a kromě toho se případ dotýká i dcery Mariina nadřízeného a zároveň přítele, vrchního komisaře J... (více v detailu)
Kraj Vysočina
129
 Kč
Karl May v němčině 12 svazků
Před 222 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Karl May - 12 svazků v němčině (10 sv. vydáno kolem roku 1900-1920) tištěné převážně německým švabachem, 2 sv. novější vydání v klasické němčině, pro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
849
 Kč
Černá lilie - Vlastimil Vondruška ( rozfoceno 2x )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Jaké tajemství skrývá tapisérie, na níž je zobrazena zahrada s nádhernými květy, mezi nimiž vynikají lilie, ale jen jedna je černá? Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem řeší případ smrti paní Sibyly, sestřenice urozeného a vlivného Oldřicha Zajíce na jeho hradě Valdeku. Na hradě se však právě koná rodinná slavnost a podezřelých je víc než dost. Navíc není úplně jisté, zda byla Sibyli... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159
 Kč
Proč tučňákům nemrznou nohy
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ideální kombinace poučení a zábavy " Proč vlasy šedivějí? " Jaký je chemický vzorec člověka? " Postihují nehody častěji leváky? " Proč se lepidlo nepřilepí v tubě? " Je víc mrtvých, nebo živých? " Odkud berou houby sílu? Vtipná a poučná publikace sestavená z otázek a odpovědí čtenářů známého časopisu New Scientist probírá fascinující škálu témat. Vysvětluje nejrůznější hádanky, nepochopitelné záhady a podivuhodné fenomény a uvádí zajímavosti, o nichž se jinde nedočtete. Kniha nava... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149
 Kč
Zabiják Anders - Jonas Jonasson
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Měkká vazba, jednou přečtená, poštovné 69 Kč přes Balíkovnu. Při koupi 5 a více knih z mé nabídky je poštovné zdarma.
Hlavní město Praha
70
 Kč
Piknik v Provence ( rozfoceno 4 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství. Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, kdy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Péra a perutě - Iva Pekárková
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Skoro jako nová, poštovné 69 Kč přes Balíkovnu. Při koupi 5 a více knih z mé nabídky je poštovné zdarma.
Hlavní město Praha
80
 Kč
Knihy 19 kusů ( rozfoceno 2 snímky )
Před 222 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1. Žena z kajuty č. 10 - Ruth Ware - 80 kč. ( Stav pěkný ) 2. Život a umění Emy Destinnové - 80 kč ( Stav výborný ) 3. Na chalupě s moderním fotrem - 80 kč ( Nová ) 4. Krásky a zvířata - 80 kč ( Nová ) 5. Není přání jako přání - 80 kč ( Nová ) 6. Kniha o životě a smrti - 80 kč ( Výborný ) 7. Lahodné omáčky - daruji ( Pěkný ) 8. Heidi, děvčátko z hor - 80 kč ( Výborný ) 9. Devět komentářů ke komunistické straně - 80 kč ( Nová ) 10. Nechtěné - 80 kč ( Pěkný ) 11. Květa Fialová o s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Kniha Hledání Aljašky
Před 222 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Čtena jednou, stav jako nová
Plzeňský kraj
50
 Kč
Jivínské rapsódie - Josef Štefan Kubín
Před 222 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Povídky líčí nějakou lidskou posedlost, náruživost a všechny mají tragikomický charakter. Jsou psány s půvabem ... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Knížka pro děti od dvou let do pěti
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Po Praze přivezu jinak poštou zachovalý ji
Hlavní město Praha
80
 Kč
Klub tygrů
Před 222 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dobrodružné knihy pro mládež. Oblíbený autor mnoha knih pro malé čtenáře Kniha za 100Kč
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pohádky hans Christian Andersen pastirka
Před 222 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Po Praze přivezu jinak poštou zachovalý stav ji
Hlavní město Praha
80
 Kč