Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

Strážci galaxie : Kosmičtí Avengers - Brian Bendis
Před 221 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Proč se ale ze Země najednou stala nejdůležitější planeta v galaxii? To se právě Str... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
Lucifer : Světlonošova cesta - M. R. Carey
Před 221 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Po Zemi kráčí ďábel... Na počátku byl Lucifer - Světlonoš svržen z nebe, aby vládl peklu. Jenže pak na tento úřad rezignoval a opustil své království, aby se mohl usadit ve městě smrtelníků zvaném Los Angeles. Nejznámější vedlejší postava z cenami ověnčené série Neila Gaimana Sandman si teď užívá poklidný důchod jako majitel exkluzivního hudebního baru Lux v L.A. Ale mise,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
JEFF KINNEY: Deník malého poseroutky 6
Před 221 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Ponorková nemoc. Nepoškozené, perf. stav. 146,- + pošta
Moravskoslezský kraj
146
 Kč
Láska po řecku - Kat French
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Útěk na ostrov může být řešením všech problémů! Tři nejlepší kamarádky se rozhodnou koupit nádhernou vilu na odlehlém řeckém ostrově a provozovat v ní penzion, aby unikly od svých životních problémů. Stará vila vypadá jako dokonalý splněný sen, skrývá však nejedno překvapení štědré zásoby ginu ve sklepě, pohledného, ale zadumaného souseda nebo nečekaný příjezd slavné rockové kapely... (více v detailu)
Kraj Vysočina
120
 Kč
Neviditelné dary - Caroline Myss
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Průkopnice energetického léčení Myssová se již více než 20 let věnuje zkoumání toho, jak lidé zacházejí se svou osobní silou. Díky své schopnosti duchovního vhledu a intuitivního cítění a prostřednictvím seminářů a podnětných knih pomohla mnoha lidem zkvalitnit jejich život a zacházet s jejich energií. V knize rozvíjí téma osobní síly ve zcela novém duchovním pojetí. Vysvětluje, jak se stáváme prostředníky boží milosti a zázraků, když uskutečňujeme laskavé, soucitné či velkorysé činy, neboli, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
S.V. Michalkov: Strýček Štěpán a veselí přátelé
Před 221 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Básně pro děti. vyd. r. 1958, 72 stran ilustroval Ondřej Sekora kniha je zachovalá, chy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
79
 Kč
Hygge a polibky ( rozfoceno 2 snímky )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Když se životní plány začnou párat jako svetr, je čas na změnu. Šestadvacetiletá Bo byla vždy pečlivá a opatrná. I přesto se v práci dočkala výpovědi pro nadbytečnost a životní plány se jí teď začínají párat jako nepovedený svetr. Bo horečnatě shání nové zaměstnání, ale kamarádka Kirsten ji přesvědčí, aby spolu odjely na dovolenou, na chatu její matky postavenou na nejsevernějším cípu Severního Jutska. Bo se zastydí, že o tomto dánském kraji nikdy neslyšela. Jaké tam bude počasí? zajímá se... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Davidovy hvězdy - Ohlsson ( rozfoceno 2 snímky )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Podle jisté staré židovské pověsti se prý po západu slunce zjevuje Papírový chlapec a unáší děti, které nejsou včas v posteli. Dnes už si na něj nikdo ani nevzpomene, ovšem jen do chvíle, kdy je ve Stockholmu za bílého dne před zraky rodičů a dětí zastřelena učitelka mateřské školy Šalamounovy obce. Vzápětí zmizí cestou na tenisový trénink dva židovští chlapci a p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Modré okenice ( rozfoceno 4 snímky )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Soubor povídek autorky Magdalény Stárkové je neobyčejně různorodou mozaikou lidských osudů. Mladá žena toužící po svobodném a pestrém životě, doktor, který neztrácí naději na lásku či pohled na nečekaně silné pouto chlapce a fenky to je jen zlomek zajímavých charakterů, které vystupují z každé povídky, aby čtenáře vtáhly do děje a zanechaly v každém směs silných pocitů. - S Ester se potkali na střední škole. Chodil do stejné třídy, ale ona si ho příliš nevšímala. Sedávala po barech s míst... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Prorokyně a hlupák ( rozfoceno 3 snímky )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Blíží se konec světa čas na poslední road trip! Od autora bestselleru Stoletý stařík. Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka. Společně se v karavanu vydávají do Říma, kde hodlají svů... (více v detailu)
Kraj Vysočina
188
 Kč
Senilita Vladimíra P. ( rozfoceno 3 snímky )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kousavá satira na současné Rusko a humorná variace na Orwellovu Farmu zvířat, v níž autor ukazuje, jak Vladimírovič zkorumpoval svou zemi a oškubal její občany po stránce kulturní, duchovní a mravní. Odehrává se v blízké budoucnosti, kdy pacient č. 1 tráví svá pozdní léta na prezidentské dače a vzpomíná, jaké to bylo, když cinkal penězi a řinčel zbraněmi. Nemá tušení, že zaměstnanci ho bezostyšně okrádají a zneužívají. Jedinou čistou duší v jeho blízkosti je ošetřovatel Šeremetěv, ale i ten ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Star Wars knizka, karticky
Před 221 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nova nectena, vhodna jako darek, karticky jsou nehrane, neposkozene
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
GULIVEROVY CESTY Jonathan Swift
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
GULIVEROVY CESTY Jonathan Swift Rok vydání 1965. Počet stran 344. Lehce p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Zdarma s výběrem z mé nabídky - různé
Vyberte si jednu nebo dvě věci k nákupu, záleží na domluvě a vel... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Třikrát soudce Ti, kniha, 1974, cena, za kus
Před 221 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
DOPRODEJ!!! Vázané knihy, zachovalé, nepoškozené. PRODÁNO - Třikrát život a skutky soudce Ti, r. vydání 1984, V NABÍDCE - Třikrát soudce Ti, r. vydání 1974, Cena za kus. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, ČP doporučeně 75,-Kč, obyčejně 55,-Kč. Platba přede... (více v detailu)
Středočeský kraj
15
 Kč
716_ Samota má stovky dveří, Rotterová, kniha,1978
Před 221 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
716_ Samota má stovky dveří, kniha, 1978 Stav: viz foto, vázaná s přebalem, zachovalá, nepoškozená. Obsah: Potkáváme se s lidmi, jaké známe z každodenního života. Sledujeme jejich osudy a problémy. Tato próza oblíbené autorky je kritickým, závažným, naléhavým i podnětným slovem k otázce vztahu mezi lidmi. Poštovné a balné: Balíkovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč
Historie, napětí, knihy, za kus
Před 221 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vázané, zachovalé, nepoškozené. PRODÁNO - Remarque Cesta zpátky, r. vydání 1966, T. Hardy - Lesáci, r. vydání 1975, T. Berger Malý velký muž, bez přebalu, r. vydání 1977. Cena za kus. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, ČP doporučeně 75,-Kč, obyčejně 55,-Kč. Platba... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč
Vladimír Neff, Císařské fialky, za kus
Před 221 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zachovalé, nepoškozené, vázané, román. Císařské fialky, r. vydání 1986. PRODÁNO - Zlá krev, r. vydání 1987 Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, ČP doporučeně 75,-Kč, obyčejně 55,-Kč. Platba předem na úče... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč
718_ Lili, kniha, 1975, retro
Před 221 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
718_ Lili, kniha, 1975 Stav: viz foto, vázaná bez přebalu, lehce opotřebované desky, jinak zachovalá a nepoškozená. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, ČP doporučeně 75,-Kč, obyčejně 55,-Kč. Platba předem na účet. Při o... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč