Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

Anna Burnsová - Mlíkař
Před 214 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Předání na Praze 14 nebo zásilkovna
Hlavní město Praha
160
 Kč
Knihy 5 kusů ( rozfoceno 8 snímků )
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1.) Temná pavučina Irská detektivka - Benjamin Black Rok: 2013 Cena 80 kč 2.) Poslední haltýř Detektivní příběh z doby třicetileté války -Ladislav Miček Rok: 2015 Poznámka: kniha není na trhu - podívejte se na internet. Cena 299 kč 3.) Rudá volavka - Jason Matthews Rok: 2014 Cena 70 kč 4.) Na porážku - Tony Parsons Rok: 2018 Cena 99 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč
Umučenie Michala a Zbišeka ( rozfoceno 3 snímky )
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Bratia minoriti Zbigniew Strzalkowski a Michal Tomaszek pôsobili v peruánskych Andách, v oblasti Periacoto od roku 1989. Prinášali vieru a pomoc tisíckam miestnych obyvateľov žijúcich v extrémnej chudobe. V noci 9. augusta 1991 členovia organizácie Svetlý chodník prepadli oblasť Periacoto. Rehoľníci však nikam neutiekli, práve naopak, ostali pomáhať chorým a ako zvyčajne slávili v kostole svätú omšu. Násilníci ich čoskoro objavili a zatkli, pričom sa pokúšali zajať aj niekoľkých mladých farník... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Zvoník od Matky Boží, Dosney
Listy jsou nepoškozené, vazba má naražený roh. .
Svědomí paměti - J. Cuhra ( rozfoceno 5 snímků )
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha o životě a díle architekta, filosofa, křesťanského politika, vlastence a dlouholetého vězně cesty svědomí. Autor: Ing. arch. Jaroslav Cuhra Název: Svědomí paměti Žánr: Literatura naučná, Historie Rok: 2009 Stran: 216 Jazyk: český Vazba: pevná vázaná Stav: Nová - rozfoceno 5 snímků, možnos... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Deník malého poseroutky
Před 214 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Výborný stav
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
Moravskoslezský kraj
320
 Kč
Manželka 22 - Melanie Gideon
Před 215 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Manželství je někdy jako bludiště, ve kterém ztratíme jeden druhého. A možná i sami sebe. Možná to způsobilo těch pár kil, které jsem přibrala. Možná to bylo tím, že jsme si po téměř dvaceti letech manželství přestali mít co říct. Měla jsem zkrátka pocit, že ztrácím sama sebe, přestože mě čeká ještě celá druhá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35
 Kč
Daphne Du Maurier - Únik
Před 215 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha bez přebalu, rok 1947, 252 stran
Hlavní město Praha
29
 Kč
Večery v Umbrii - Marlena De Blasi
Před 215 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výtečné jídlo, výborné víno, západ slunce nad umbrijskými kopci a obyčejný, ale přitom bohatý život místních žen To vše na vás čeká v nové knize Marleny de Blasi, autorky bestselleru Tisíc dnů v Toskánsku. Pravidelně každý čtvrtek večer se skupinka čtyř žen z italského venkova schází ve zchátralém kamenném domě v kopcích nad městečkem Orvieto. Tam společně se svou přítelkyní Chou vaří, zasedají ke skvělým večeřím při svitu svíček, pijí svá oblíbená místní vína a rozprávějí. Líčení společnýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
knihy_klasika, povinná četba_od 200,- pošta zdarma
Před 215 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihy: klasika, povinná četba, ... - cena viz foto - Němcová, Světlá, Nováková, Tyl, Havlíček, Rais, Herrmann, Mrštík, Baar, Čapek, Morávek, Vančura, Bass, Arbes, Jirásek, John, Chevallier, Wilde, Hunter, Dumas, Poláček, Dickens, Stendh... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
dobrodružné knihy / (od 200 Kč pošta zdarma)
Před 215 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám dobrodružné knihy - cena viz foto Osobní předání ve Zlíně. Zaslání Balíkovno... (více v detailu)
Zlínský kraj
123
 Kč
Knížky
Před 215 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena jedné knížky 70 - 80 Kč. Osobní převzetí na Praze 6.
Hlavní město Praha
80
 Kč
Na Chlumku: Alois Jirásek + kresby Mikoláše Alše
33 stran; kresby Mikoláše Alše. Jedná se o první knihu A. Jiráska, kterou ilustroval Mikoláš Aleš. Kniha je o době úmr... (více v detailu)
Drak spí - Michaela Klevisová
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
"Některá tajemství je lepší zapomenout" V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. A kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Dívenka s tmavýma očima ( rozfoceno 3 snímky )
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Próza z Pagnolovy tvorby je zasazena do Marseille z počátku století. 3 přátelé dychtivě vnímají vše, co přináší každý nový den rušného města a tak se stane mimořádnou událostí, když začnou potkávat tajemnou dívku. A je to právě jeden z nich, který propadne kouzlu dívenky s tmavýma očima, která se pak provždy stane symbolem křehké,těžko uchopitelné lásky. Autor: Marcel Pagnol Žánr: Román, Francie, Láska Rok: 1999 Nakladatel: Vyšehrad Stran: 126 Jazyk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
250
 Kč
Co ještě nevím
Prodám knihu Co ještě nevím za 50,-Kč+(69,-Kč poštovné Česká pošta (Balíkovna) nebo Zásilkovna 79,-... (více v detailu)
Vlasta Javořická 2 x ( rozfoceno 3 snímky )
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA ZA KUS 129 KČ. Prodám jako komplet. 1.) Pod horou Javořicí - Vlasta Javořická Soubor několika povídek z okolí Javořice. Žánr: Povídky, Literatura česká Rok: 1995 Nakladatel: Bonus A Stran: 161 Jazyk: český Vazba: pevná s přebalem 2.) Splněný sen - Vlasta Javořická Další román spisovatelky oblíbené zvláště čtenářkami, ale také těmi, kdo mají rádi příběhy o životě a všem, co k němu neoddělitelně patří. Přes překážky ke hvězdám. Tak můžeme charakterizovat příběh Mařenky a Pepy, z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
129
 Kč
Poustevník - Lobsang Rampa
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha je detailním popisem zážitků starého poustevníka ze základny mimozemšťanů, která má údajně být někde v Tibetu. Celý děj se odehrává v jeskyni starého poustevníka. S ním tu prožívá jeho poslední dny života mladý mnich Lobsang Rampa, který sem byl vyslán předními duchovními Tibetu se zvláštním posláním. Poustevník mu má sdělit "vědění", jemuž poustev... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Životem nekráčím sama ( rozfoceno 4 snímky )
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Skutečný, působivě ztvárněný příběh o vítězství nad zákeřnou nemocí V románu Životem nekráčím sama se autorka Darina Hamarová inspirovala skutečným příběhem, vlastním životním osudem, který poznamenala nemoc. Zákeřná nemoc, která nemilosrdně zasahuje do mnohých rodin. Nemoc, která přináší bolest a těžké chvíle nejen trpícímu, ale i jeho nejbližším. Příběh Danici, hlavní postavy knihy, je plný složitých životních situací. Autorka se, pro ni typickým sugestivním způsobem, noří do pocitů ženy, je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Tajemství staré bambitky 2 - kniha,malovací knížka
Před 215 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětská kniha Tajemství staré bambitky 2. + malovací knížka Vše nové, nepoužité, cena za vše Zásilkovna 79 Kč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Kapitán Tulipán a Princezna z Bordeaux
Před 215 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Francouzské pohádky. Velmi kvalitní stav knihy. Přebal knihy poškozen.
Pardubický kraj
40
 Kč
Setkání v Jeruzalémě ( rozfoceno 4 snímky )
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Vyprávění Lydie Princové zaznamenal její manžel Derek Prince. Tato kniha zachycuje poutavý, pravdivý příběh ženy, která se odvážila vzít Bibli doslova. Její příběh je příběhem odvahy a velkého nebezpečí, hladu a žízně, pouličních šarvátek a obležení a zároveň pozoruhodným příběhem lásky mezi křesťany, židy a Araby. Rozšířené vydání známého bestselleru v pevné vazbě. Název: Setká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
250
 Kč
Ženy a milenky čes.králů a další
Před 215 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihy: Ženy a milenky českých králů, Muži a milenci čes... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno