Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

B084_ Lady Hamiltonová, A. Dumas, 1947, retro
Před 213 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
B084_ Lady Hamiltonová, A. Dumas, 1947, retro Stav: viz foto, vázaná, bez přebalu, nečtená, nepoškozená. Příběh Emmy Lyonové, pasačky ovcí, která se stala lady Hamiltonovou, manželkou anglického velvyslance v Neapoli, a posléze milenkou anglického admirála Nelsona. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Česká pošta doporučeně 90,-Kč. Plat... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Zinovij Davydov: Zajatci ledu a noci, KOD 122
Před 213 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Edice: KOD 122 V roce 1743 vyplula z Mezeni do Severního ledového oceánu ruská velrybářská loď. Silnou bouří byla zahnána k ostrovu Malý Berún. Tři muži a dvanáctiletý Vánuška také člen posádky odešli na průzkum ostrova, a zatímco spali ve starém loveckém srubu, byla loď s celou posádkou rozdrcena a potopena ledovcem. Naši čtyři hrdinové, vybaveni jen puškou s pouhými sedmnácti náboji, sekerou a křesadlem, byli postaveni před problém uhájit svou vlastní existenci v krutých polárních podmí... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Radka Flanderová: Probouzení studánky - Leporelo
Před 213 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Leporelo s ilustracemi Marie Tiché Název: Probouzení studánky Edice: Leporela Série: Autorka: Elena Čepčeková Přebásnil: Radka Flanderová Ilustrace: Marie Tichá Autorka obálky: Marie Tichá Popis: Krátké půvabné básničky pro děti Počet stran: 12 Formát: 163 x 235 mm Vazba: Leporelo Příloha: Vyšlo: 1989 Nakladatelství: Panor... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Spiknutí Ryšavého vlka dobrodružství Chathrandu
Před 213 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tuto knihu. Fotky ukazují stav. Koukal jsem na sazebník České pošty a za 90 Kč by to mělo jít zaslat. NOKM1
Hlavní město Praha
110
 Kč
Budulínek a ještě dvě pohádky navíc, J.V. Pleva
Rok vydání 1981, 79 str. , nepoškozená, jen jedna strava ořezu je s nepatrnými flíčky.
Karel May - Černý mustang
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Další příběhy Old Shatterhanda a Vinnetoua. Černý Mustang je kratší dobrodružný román (spíše novela) německého spisovatele Karla Maye. Kniha vypráví o tom jak se Černý Mustang, náčelník Komančů, a je... (více v detailu)
Ústecký kraj
69
 Kč
Karel May - Duch Llana Estacada
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Klasický příběh z Divokého západu, jehož hlavním protagonistou je tajemný "Duch Llana Estacada", který, zahalen do podivné masky, uprostřed noci přejíždí sem a tam pouští... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Karel May - Petrolejový princ
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Román vypráví o boji Old Shatterhanda, jeho pokrevního bratra apačského náčelníka Vinnetoua a jejich přátel jednak proti zločinné bandě, přepadávajíc... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Ann Leckie - KOMPLET ( rozfoceno 7 snímků )
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ann Leckie - KOMPLET 1.Ve službách spravedlnosti 2.Ve službách Meče 3.Ve službách Milosti Kus 59 kč Stavy: pěkné... (více v detailu)
Kraj Vysočina
59
 Kč
Karel May - Poklad Inků
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bandita Gambusino zabije Inku a ukradne část uzlového písma, které ukazuje cestu k bájnému pokladu Inků. Starý kněz Anciano si myslí, že vrazi jsou bra... (více v detailu)
Ústecký kraj
69
 Kč
James Fenimore Cooper - Rudý pirát
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrodružný a romantický příběh z doby bojů za nezávislost mezi Anglií a Spojenými státy. Historický základ příběhu je rozvíjen barvitým popisem vzrušujícího života v přístavech a na lodích, s ro... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Rudyard Kipling - Kniha džunglí
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lidské mládě. Odchovanec vlků, mrštný jako had a rychlý jako panter. Stane se lovcem lovců. Krásný dobrodružný příběh Mauglího, chlapce který vyroste mezi zvířaty v divoké džungli, sply... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Letní lásky - Girl!
Prodám knihu Letní lásky - Girl! za 30,-Kč+(69,-Kč poštovné Česká pošta (Balíkovna) nebo Zásilkovna 79... (více v detailu)
R. L. Stevenson - Ostrov pokladů
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrodružný pirátský příběh začíná smrtí starého námořníka, po kterém zůstane mapa vedoucí k pokladu slavného piráta kapitána Flinta. Tuto mapu získá mla... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Bořík, Bohoušek & spol. - Vojtěch Steklač
Prodám knihu Bořík, Bohoušek & spol. od Vojtěcha Steklače za 50,-Kč+(69,-Kč poštovné Česká pošta (Balíkovna) nebo ... (více v detailu)
Eduard Štorch - Lovci mamutů
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Tento příběh vypráví o kmeni pravěkých lidí Lovců mamutů. Udál se asi před dvaceti až třiceti tisíci lety. Tehdy žila na Bílé skále tlupa pravěkých lidí. Ovládali jednoduchou řeč a doplňovali ji posunky a mimikou v obličeji. Věděli, že je oheň nejen zahřeje, ale dokáže upéct maso a chránit před divokou zvěří. Oheň hořel před vchodem do jeskyně, aby dovnitř nemohly šelmy. Tehdy ho ještě neuměli rozdělat, tak spoléhali na přírodu a oheň donášeli. Pozdě... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Eduard Štorch - U veliké řeky
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Všechny příběhy z doby pravěku se odehrávají kolem Veliké řeky Vltavy. Žijí tu vedle sebe v přátelství, nebo spolu soupeří rody Medvědů, Bobrů, Sokolů, Vlků, Volavek a další... (více v detailu)
Ústecký kraj
129
 Kč
Pardubický kraj
200
 Kč
Pavel Hrdlička SMRT NOSÍ RUDÉ ŠKORNĚ (2022) Top
Před 214 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu, historickou detektivku SMRT NOSÍ RUDÉ ŠKORNĚ. Autor Pavel Hrdlička. Vydalo nakladatelství Euromedia group v roce 2022. Vazba originální vázaná bez přebalu. Knih... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Pomněnka v nesnázích - Ivana Konečná
Před 214 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pomněnka v nesnázích je příběhem Terezy, ženy středního věku, která čelí různým nástrahám, prochází životními zkouškami a hledá sama sebe a své místo v životě. Po nevydařeném manželství se ocitne v područí manipulativního přítele a vztah s ním jí stále více ukaz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Agatha Christie Záhadný pan Quin
Před 214 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu Záhadný pan Quin od Agathy Christie. Z edice knižního klubu. Bez vad a poškození. V sérii detektivních příběhů Záhadný pan Quin se českému čtenáři poprvé představuje nejtajuplnější a nejneuchopitelnější postava, jakou kdy Agatha Christie stvořila, pan Harley Quin. Ačko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Černí Šmoulové
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Černí Šmoulové. Cena 100 Kč.
Kraj Vysočina
100
 Kč
Neználkovy příhody - Nikolaj Nosov
Kniha v pěkném stavu s pár mouchami - dítě ji v nestřeženém okamžiku označkovalo propiskou - vyfoceno, nic strašného, a vzadu stopy po ohnutí stranek. Jinak velmi pěkný stav. /// Neználkovy příhody Nikolaje Nosova patří k oblíbeným stálicím na nebi dětské literatury. Nová generace dětí se setká s človíčky - malíčky i malenkami - z města Kvítečkova a bude s Neználkem, Buchtíkem, Si... (více v detailu)
499
 Kč
Scott O'Dell: Jasné ráno, 1990
Před 214 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám, stav pěkný
Jihočeský kraj
30
 Kč
Kdo by nechtěl doma koně?
Před 214 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kdo by nechtěl doma koně? Kamarádka na život a na smrt První díl dvoudílné humorné série pro děti. Kniha je titulována jako: Praštěný komiksový román pro všechny milovnice poníků a jejich nejlepší kámošky. Vhodné od 8 let. K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
129
 Kč