Filtry



Naučná literatura

Více než 10 000 výsledků

PŘEHLED BIOLOGIE (rozsáhlá publikace)
Před 189 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám tuto knihu většího formátu. Kniha je nepoškoz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Přijímání Boha - Neale Donald Walsch
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Název: Přijímání Boha Autor: Neale Donald Walsch Místo vydání: Praha Nakladatel: Pragma Rok: 2001 Stran: 167 Kategorie: Bůh, Duchovní život, Smysl života, Sebevýchova, Křesťanství, Filozofie, Teologie, Učebnice Vazba: pevná s přebalem Stav: výborný, možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat přes skype. Neale Dona... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Marketingová komunikace ( rozfoceno 4 snímky )
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Uznávaný marketingový praktik představuje nové trendy v marketingové komunikaci a možnosti jejich uplatnění v tržním prostředí. Na řadě příkladů ukazuje možnosti efektivních kombinací nových metod s tradičními. Mapuje možnosti guerillového, digitálního či virového marketingu, event marketingu, direct marketingu i product placementu. Nově se zabývá využíváním sociálních médií a marketingovou komunikací v sociálních sítích. Ukazuje rovněž možnosti nového oboru shopper marketingu a jeho využit... (více v detailu)
Kraj Vysočina
260
 Kč
Strategické plánování neziskových organizací
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Název: Strategické plánování neziskových organizací v podmínkách znalostní společnosti Autor: Václav Vostrovský, Jaromír Štůsek Recenze: prof. Ing. František Němec, Ph.D, Doc. Ing. Jaroslav Švasta, CSc. Nakladatel: Agnes Rok: 2008 Místo vydání: Praha Kategorie: Neziskové organizace, Strategický management, Nonprofit organizations, Strategic planning, Učebnice Stran: 141 Vazba: brožovaná Poznámka: kniha není na trhu - mrkněte na internet. Stav: Nová - možnost se přijít podívat,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
Zakázaná kniha o Panně Marii
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Výklad života Panny Marie vycházející ze spisu Narození Marie, Jakubovo zjevení (Protoevangelium Jacobi) a textů Nového zákona. Proto evangelium popisuje setkání Mariiných rodičů Jáchyma a Anny, Mariino narození, vychování v chrámu, zasnoubení s Josefem a narození Krista i Jana Křtitele. Vzniklo asi v druhé polovině 2. století. Z pohledu církve se jednalo o apokryfní spis, jehož zařazení do latinského textu Bible odmítl již sv. Jeroným. Ten jako sekretář papeže Damase I. pracoval na revizi l... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Jak žít a nezbláznit se - PhDr. Ludmila Pekařová
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naši hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy. Název: Jak žít a nezbláznit se Autor: PhDr. Lidmila Pekařová Žánr: Pedagogika, Vývoj a výchova ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Kázne ( Boží strom zla ) - rozfoceno 3 snímky
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
V knihe Boží strom zla Daniel Pastirčák a Josef Sýkora čitateľovi predkladajú pohľad na dve základné časti Biblie: úvodné príbehy o vzniku sveta a Ježišove hádanky. Autori pred nás stavajú dôležité výzvy, na ktoré nevšedne, aktuálne aj provokatívne sami reagujú. Kniha dvoch autorov napísaná v dvoch jazykoch a ich neočakávané reakcie na vzrušujúce otázky je rozsahom útla, ale myšlienkovo veľmi bohatá. Autor: Josef Sýk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159
 Kč
Výživa fotbalisty ( rozfoceno 2 snímky )
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Fotbalisté požadují seriózní informace o výživě. Mají řadu otázek, např: Co bych měl jíst před zápasem? Mám pít sportovní nápoje? Kolik proteinů by měla obsahovat má strava? Kniha přináší odpovědi na tyto otázky i řadu dalších informací. Čtivá publikace nabízí praktické tipy, vyvrací omyly a je jednoduchým návodem pro hráče, trenéry a rodiče. V textu jsou obsaženy jak zkušenosti profesionálních hráčů, tak recepty, př. jídelníčků, tabulky přehledy. Pochopení základů sportovní výživy je krokem k ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Život je Teď - Bea Benk
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Interview s ambasadorkou výjimečných žen, Beou Benkovou, ve kterém novinářka Jaroslava Timková odkrývá nejen její soukromí, ale i hluboké nitro. Mapuje její vývoj od dětství, přes úspěšnou kariéru bankéřky v londýnské bance až k dnešnímu poslání mentorky a koučky, k němuž ji přivedly nemoc a předčasná smrt maminky. Prožitá bolest jí donutila naplno si uvědomit, že život je teď! Cokoliv podstatného odložíme na jindy, jako bychom odložili vlastní život Z příběhů klientek, ale i toho své... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Vyhláška o pravidlech silničního provozu 1989
Před 190 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
stav viz foto, PS: v nabídce mám i další různé věci
Jihomoravský kraj
20
 Kč
Jak pěstovat chilli ( rozfoceno 4 snímky )
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv. Od jedné rostliny na okenním parapetu až po velké záhony ve skleníku Jak pěstovat chilli vás provede nástrahami i radostmi při pěstování chilli papriček. Autor je Brit a má přes dvě desítky let zkušeností s pěstováním chilli papriček v domácím i komerčním měřítku a radil stovkám pěstitelů, od úplných začátečníků až po o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159
 Kč
Užitkové rostliny v zahradě ( rozfoceno 6 snímků )
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Přehled a pěstování různých druhů užitkových rostlin na zahrádce. Jsou to zejména různé léčivé byliny vhodné pro domácí léčení. Aromatické a kořeninové rostliny, které se dají využít v kuchyni při přípravě jídel. Oblíbené barvířské rostliny se využívají při barvení textilií, potravin, při výrobě líčidel a barev. Též jsou zmíněny některé druhy zeleniny, pícniny, netradiční ovoce a druhy vhodné pro zelené hnojení. Všechny druhy rostlin jsou přehledně rozděleny, u vybraných druhů je jejich p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
SLOVNÍK
Před 190 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
slovník cizích slov
Olomoucký kraj
29
 Kč
Starožitný nábytek, údržba a opravy
Před 190 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabizim knihu Starožitný nábytek, údržba a opravy, E. Medková, A. Bohmannova... SNTL - Nakladatelství technické literatury v r. 1985...pevna vazba, obal leskle lamino... kniha je celkem v dobrem stavu... anotace:"Kniha seznamuje s údržbou a opravami starožitného nábytku. Úvodní část je věnována stručnému popisu jednot... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Literatura o koních a jezdectví.
Před 190 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena za vše. Prodám knihy o koních a jezdectví: Jezdectví - můj koníček - Sibylle Luise Binder, Jak zbavit koně zlozvyků - Jo Bird, Kůň a jezdecký sport - Josée Hermsen, První kroky pod sedlem - Nathalie Penquitt, Škola ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Rady bylináře Pavla
Před 190 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
P. Váňa - Přírodní léčba bylinami a životním magnetismem. Nejúspěšnější kniha a dnes již klasické dílo české fytot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
79
 Kč
Dobrá rada pro každou domácnost
Před 190 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Joza Břízová , Božena Krchová, Další vydání encyklopedické příručky obsahuje nejrozmanitější pokyny a rady k vedení domácnosti, zařízení, vybavení a údržbě bytu, přípravě s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
40
 Kč
Již nikdy více milý křesťanský chlapec (foceno 3x)
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Je načase stát se mužem, jakým jste měl vždy být. Jste již unaveni úsilím o uznání druhých lidí a tím, jak vám touha zavděčit se ostatním ničí život? Máte už dost vlastní pasivity, ustrašenosti a zbabělosti a přejete si být asertivní a aktivnější? Líbí se vám, když vidíte, jak žijí vášniví muži, plní života? Paul Coughlin ve své knize vyzdvihuje biblické pojetí mužství, které je v příkrém kontrastu k modelu, jenž převládá v naší kultuře a církvi. Můžete svůj život naplnit smyslem, účelem, po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Co-jak-proč - Kočky, Papoušci, Železnice.
Před 190 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena za vše. Prodám 3 knihy z edice Co-jak-proč: Kočky - Marie Říhová, Rainer Köthe, Papoušci - Petra Deimer-Schütte, Železnice - Ursula Bartelsheim. Všechny ve velmi p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240
 Kč
Jak se zbavit parazitů, Cennadij Malachov
Před 190 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová knihy. Prodám za 100,-- Kč.
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Svět se mnou, svět beze mě
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha vzpomínek hispanisty a překladatele Forbelského ( 1930, Skřivany u Nového Bydžova). Vypráví o životě, ale zároveň podává svědectví o tom, jak komunistický režim sice do detailů zasahoval do osudů lidí, ale pod hladinou života sešněrovaného hesly a směrnicemi nepřestávalo žít společenství lidí, kteří si zachovali vnitřní svobodu a nezávislost. Forbelský studoval na Filozofické fakultě UK v Praze, po absolutoriu v pol. 50 let až do 1969 vyučoval španělštinu na střed... (více v detailu)
Kraj Vysočina
250
 Kč
Válečné knihy 4 + 1 zdarma ( rozfoceno 8 snímků )
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA ZA KOMPLET PRˇI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 200 KČ. Prodám jako komplet. 1.) Podzemí - Jaroslav Drábek - Cena 55 kč ( Stav výborný ) 2.) Hitlerovy tajné zbraně - Thomas Mehner - Cena 55 kč ( Stav Nová ) 3.) Stalingrad sláva a pád 6. armády - cena 55 kč ( Stav výborný ) 4.) Pod rudou hvězdou - cena 55 kč ( Stav Nová ) + zdarma: Úder z Londýna atentát na Obergruppenführera Reinharda Heydricha ( Naž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
55
 Kč
Nebraňte se úspěchu (rozfoceno 4 snímky)
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Proč se vám nedaří? Proč nikdy nic není perfektní? Proč se cítíte provinile při každé sebemenší chybě? Jednoduchá odpověď je kvůli syndromu podvodníka. Jedná se o myšlenkový pochod, který dnes a denně prožívá mnoho žen a mužů po celém světě. Je to jedna z těch věcí, které vám brání získat povýšení, dokončit projekt, dostat lepší práci, dokončit školu prostě být úspěšným člověkem. Doktorka Valerie Youngová vám ve své knize poradí jak v so... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Lukášovo evangelium ( rozfoceno 3 snímky )
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Lukášovo evangelium: neboť Syn člověka přišel, aby hledal a spasil, co zahynulo. Práce z pera profesora starozákonní řečtiny na universitě v Belfastu se svou precizností a netradičními pohledy řadí k nejzajímavějším výkladům Lukášova evangelia. Název: Lukášovo evangelium Autor: David W. Gooding Žánr: Bible, Evangelia ,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Příručka speciálních jednotek (rozfoceno 6 snímků)
Před 190 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pátrání po lidských cílech & obrana proti pátrání a sledování. Příručka speciálních jednotek Hon na člověka seznamuje s dovednostmi potřebnými pro hledání a sledování uprchlých osob. Čtenář se blíže dozví o výcviku pátračů, o moderní technice, o pátrání na bojišti a ve městě a o zadržení hledaných lidí. Název: Hon na člověk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
188
 Kč