2001 - Závěstné nádoby - David Joyce

Před 251 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AKCE - pokud si vyberete alespoň 30 knih, máte poštovné a balné po ČR ZDARMA - balík do ruky, aby se knihy neztratily, byly pojištěné a by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29
 Kč

Podobné inzeráty

Technika sběru 1.-Stanislav Linc
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Technika sběru 1.-Stanislav Linc, ilustrace Petr Liška, ilustrace Zdeněk Švrček. Osobní odběr v Kyjově nebo zabalím a pošlu balík na dobírku přes zásilkovnu (+ 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35
 Kč
Set odborných knih ke studiu
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihy ke studiu Možno i samostatně Možnost osobního převzetí. Při odběru více knih, zaslání zásilkovnou zdarma
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kniha o UI: About Face -The Essentials of Interaction Design
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
About Face - The Essentials of Interaction Design, 4e, by Alan Cooper. Prodám tuto použitou knihu, kniha je v AJ. Čistá, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Olympijské hry v obrazech 1896-1980
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná vázaná kniha z vydavatelství Olympia Praha obsahuje 903 černobílých a 9 barevných reprodukcí s popiskami, text k jednotlivým olym... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Staré nemecké knihy Brehm
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Staré knihy psané švabachem , Brehm, 4 výtisky , krásné ilustrace , cena za vše 1000, os. odb, nebo zašlu
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Bývanie
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Bývanie Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Obzor Väčší formát, vrdá väzba, 242 strán Stav - výborný Cena 156 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez em... (více v detailu)
Ako si zlepšiť pamäť
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Wolfgang Zielke - Ako si zlepšiť pamäť Rok vydania - 1989 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Smena Stav - zachovalá Cena 104 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Wolfgang Zielke, autor knihy Ako si zlepšiť' pamäť, je známy západonemecký odborník v oblasti organizácie a metodiky vzdelávania. V knihe o zdokonaľovaní pamäti využíva svoje bohaté skúsenosti a nadväzuje na nové poznatky o učení, o rozvoji poznávacích s... (více v detailu)
Farebná televízia Nič jednoduchšie 1972
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Farebná televízia? Nič jednoduchšie! 1972 Rok vydania - 1972 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - ALFA vydavateľstvo technickej a ekonomickej literatúry Bratislava Tvrdá väzba, 186 strán Stav - výborný, ako nová, vhodná ako darček Cena 259 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - V knihe sa opisujú ... (více v detailu)
Aranžovanie sušených kvetín
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Aranžovanie sušených kvetín Rok vydania - 1990 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Príroda Stav - výborný Cena 104 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďaku... (více v detailu)
Knihy o historii: NEJSTARŠÍ AMERIČANÉ + ZA SEDMI DIVY SVĚTA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dvě velice krásné knihy o historii a dějinách dávných. Vhodné jak pro fandy historie, tak i studenty historie. 1) Vojtěch Zamarovský; ZA SEDMI DIVY SVĚTA; SNDK 1963; (260 stran) 200 ilustrací v textu a sedm barevných příloh + SYNCHRONICKÁ TABULKA vložená pod páskou k starověkým dějinám Eg... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Aerobický program pre aktívne zdravie
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Aerobický program pre aktívne zdravie - Dr. Kenneth H. Cooper Rok vydania - 1990 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Šport 335 strán Stav - výborný Cena 78 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Pohyb - výživa - duševná rovnováha. Čo znamená aktívne zdravie? Ako zmeniť sen na skutočnosť? Základné princípy rovnováhy vo výžive, Záhadný cholesterol, "Superjedlá" a "superreklama", Pohybová aktivita - ... (více v detailu)
Velká kniha o psech (David Taylor)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výpravná encyklopedie obsahuje stovky originálních barevných fotografií, které vdechují každému psovi život, představují ho v přirozených postojích a ukazují jeho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Dvě zajímavé knihy o starych autech, veteráni veterán
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dvě zajímavé knihy o starych autech, veteráni. Čisté, stav perfektní. Staré československé i zahraniční vozy. Vhodné pro nadšence do starých vozu, hodně fotek, informaci na čtení, prohlížení. Knihy byly uloženy neprašilo se na ně atp. Prodej jen vcelk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Československé rozhlasové a televizní přijímače III. 1964-19
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Československé rozhlasové a televizní přijímače III. 1964-1970 a zesilovače - Eduard Kottek Rok vydania - 1973 Jazyk - český Vydavateľstvo - SNTL - Státní nakladatelství technické literatury Tvrdá väzba, veľký formát, 318 strán Stav - výborný Cena 519 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Určeno opravářům a konstruktérům rozhlasových a televizních přijímačů a radioamatérům. Kniha obsahuje popisy, schemata a slaďování československých rozhlasových a televizních přijímačů z výroby let 1964 až 1970. Novým doplňkem jsou popisy a schémata československých nízkofrekvenčních zesilovačů z výroby let 1950 až 1970. Kniha „Československé rozhlasové a televizní přijímače III. (1964 až 1970) a zesilovače“ je upravena tak, že sama je cennou pomůckou pro zájemce o rozhlasové a televizní přijímače i komerční zesilovače, kteří nevlastní př... (více v detailu)
Edita Sipeky - Moje báječné ženy
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Edita Sipeky - Moje báječné ženy Rok vydania - 2004 Vydavateľstvo - Ikar Stav - výborný Počet strán - 192 Cena 104 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Niet na Slovensku autorky, ktorá by tak razantne prerazila na najvyššie stupienky v predaji svojej prvej knihy. Edita Sipeky vyštartovala naozaj raketovo. Za svoj debut Vysoká škola jej vydavateľstvo Ikar udelilo ocenenie Platinová kniha, pretože predaj dosiahol 50 000 výtla... (více v detailu)
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kniha je jak nová, nepoškozená , skvělý dárek pro každého. Je to bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahující podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států sv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
Koryfejové 19. století - David Kaňovský
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kniha obsahuje celkem 30 šachových partií, doplněných o populární hádání tahů. Nová, nepužívaná. Cena 100 Kč/ks. K dispozici 2 ks. Osobní odbě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích Rok vydania - 1997 Jazyk - český Vydavateľstvo - Reader´s Digest Výber Veľký formát, tvrdá väzba, 330 strán Stav - výborný, ako nová Cena 415 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Veľká encyklopédia príťažlivým spôsobom pre mládež i pre dospelých opisuje pozoruhodné a tajuplné javy sveta okolo nás, od postavenia našej planéty vo vesmíre po mnohotvárnosť života na jej povrchu. Formou otázok a odpovedí jasne vysvetľuje rôzne témy týkajúce sa Zeme a prírody.... veľký formát, tvrdá väzba, v češtine, farebná a ilustrovaná príloha Obsah: 1. Planeta Země 2. Svět r... (více v detailu)
Parní lokomotiva 1-D LIBERATION
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím pro znalce - fandy jak parních lokomotiv, tak železniční historie či historie druhé světové války - úžasnou knížku, věnovanou legendární parní lokomovivě 1-D LIBERATION. Knížka má 160 stránek, obsahuje - vedle zasvěceného zpracování původu této lokomotiy, jejího technického popisu a též zařazení do služeb ČSD a zahraničních železnic od autora Radoslava Kolomého - též množství černobílých i barevných fotografií a jeden takřka neuvěřitelně deta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Autoškola 2022 - Moderní učebnice a testové otázky
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
NOVÁ, NEPOUŽITÁ...!!! Autor: Václav Minář Nakladatelství: Grada Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, aby se brzy a pohodlně naučili vše, co potřebují k získání řidičského oprávnění. Snadná navigace v knize pomocí barevných hmatníků, kapitoly členěné podle předmětů v autoškole, ukázkové testy i praktické rady. Můžete si otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek včetně těch, které jsou do te... (více v detailu)
Kraj Vysočina
100
 Kč
DAVID BECKHAM - Ed Greene, 2004
Predám knihu DAVID BECKHAM Futbalový boh z Anglicka od autora Ed Greene. Knihu vydalo Ottovo nakladatelství Praha v roku 2004. F... (více v detailu)
Neuvedeno
Velká obrazová encyklopedie zeměpisu
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Tato bohatě vybavená encyklopedie zeměpisu obsahuje podrobné informace o všech částech světa. Kromě více než 1000 nádherných fotografií, více než 1500 barevných ilustrací, vlajek a podrobných map v ní najdete mnoho aktuálních faktů: přehledně řazený soupis všech států světa, nejnovější informace a číselné údaje ke každému světadílu úvodní kapitoly, přehledné zobrazení polohy daného území či státu na celkové mapě světa, u každé země tabulku pojednávající o rozloze, počtu obyvatel, měně, vývozu, státn... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
KNIHY-ZEMĚPISNÉ, HISTORICKÉ A TOULAVÁ KAMERA
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy. Všechny jsou ve velmi dobrém stavu. Kniha TOULAVÁ KAMERA 251 stran. Stav úplně nové knihy. Cena 100 Kč Kniha 1000 NEJ MÍST SVĚTA 982 stran cena 80 Kč Kniha LEXIKON 235 stran, lehce natržené vlevo nahoře viz foto. Cena 60 Kč Kniha SVĚT DO KAPSY 448 stran, cena 80 Kč Kniha PŘÍBĚHY MÍST 127 stran. Stav úplně nové knihy.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
60
 Kč
VELKÉ LETECKÉ BITVY 2. SVĚTOVÉ VÁLKY
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu VELKÉ LETECKÉ BITVY 2. SVĚTOVÉ VÁLKY. Kniha zaznamenává některé události z letecké války nad Evropou v letech 1939 - 1945 a vypovídá o názorech, prožitc... (více v detailu)
Středočeský kraj
240
 Kč
Rychlé šípy ve Stínadlech (nová zabaleno ve folii)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
prodám uvedenou knihu Rychlé šípy ve Stínadlech ......... za 1399 .Kč....... ( nová zabaleno ve folii ) + osobní odběr nebo zásilkovnou či balíkovnou Výpravné souborné vydání slavné stínadelské trilogie Jaroslava Foglara. Neuvěřitelné příhody Rychlých šípů plné soubojů a tajuplných zážitků při pátrání po záhadném talismanu ježkovi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura