Jiří Pernes: Takoví nám vládli

Jiří Pernes: Takoví nám vládli
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zaslání přes Balíkovnu za 30 Kč. Podívejte se na ostatní knihy prodávající. Možnost předání hlavně na Moravě. Vydání z roku 2003. Kniha známého historika je věnována nejnovějším dějinám Československa, konkrétně období poznamenanému vládou jedné strany. Postihuje politickou činnost, povahové rysy a životní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
80
 Kč

Podobné inzeráty

Knihy
Knihy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Muž a žena, Michal Viewegh, Ikar, 2018, nová, 100,- Kč Můj život po životě, Michal Viewegh, Druhé město, 2013, 50,- Kč Miluji kávu, Ryan Soeder, Kohei Matsuno, Mladá fronta, 2017, nová, 100,- Kč Arsène Wenger, John Cross, Mladá fronta, 2015, nová, 100,- Kč Bosé běhání, Michael Sandler a Jessica Lee, Mladá fronta, 2015, nová, 100,- Kč Umění krve, Dobrodružství Sherloka Holmese, Bonnie Macbirdová, Mladá fronta, 2017, nová, 100,- Kč Tiesta /I slunce vychází/ Stařec a moře, Ernest Hemingway, Odeon, 1985, 150,- Kč Fiesta, Ernest Hemingwa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pramen z Araratu - I. díl Imán P. Varandyan
Pramen z Araratu - I. díl Imán P. Varandyan
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Imán P. Varandyan, zcestovalý a moderně vzdělaný Peršan, zachycuje ve svém románu život na perské vesnici v době svého dětství. Na pozadí námluv, snoubení a svatby, složitých obřadů plných náboženské vážnosti a bujného veselí v pestrém dějství plném her, tance, zpěvu, kouzla a opojení, rozvíjí hlavní děj: dospívání chlapce v pubertě. Mladý Sasun je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Walter Scott – Ivanhoe
Walter Scott – Ivanhoe
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím historické vydání (z roku 1956) románu Ivanhoe, autor Walter Scott. Román měl obrovský ohlas a stal se autorovým nejznámějším dílem. Vydavatel: SNDK – Státní Nakladatelství Dětské Knihy Děj románu odehrává se ve středověké Anglii na sklonku 12 století. Hlavní hrdina, statečný saský rytíř Ivanhoe, bojoval ve Svaté zemi po boku krále Richarda Lví srdce. Nyní vrací se do Anglie z třetí křížové výpravy. Zažívá spoustu dobrodružství a utká se v mnoha soubojích na život a na smrt. Walter Scott skvěle popsal spory mezi podmaněnými Sasy a zpupnými potomky norma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
159 súfíjských povídek , Džaláleddín Balchí Rúmí
159 súfíjských povídek , Džaláleddín Balchí Rúmí
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- stav knihy - vynikající - viz foto - běžné opotřebení - berte v potaz stáří knihy - zasílám přes Zásilkovna, Balíkovna - po dohodě lze i na dobírku - 159 súfíjských povídek - Džaláleddín Balchí Rúmí - Přes sto padesát povídek bylo vybráno ze sbírky Masnáwí, základního díla perského myslitele a básníka 13. století, zakladatele řádu tančících dervišů. Tato sbírka byla považována za komentář ke Koránu a brzy se stala zdrojem tradičního muslimského súfijského (mystického) učen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 222
 Kč
Baudelaire,Rimbaud,Morgenstern,Kryl,Ferlinghetti,Homér ad
Baudelaire,Rimbaud,Morgenstern,Kryl,Ferlinghetti,Homér ad
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Epos o Gilgamešovi (250,-), B. CHAUCER: Canterburské povídky (120,-), J. W. GOETHE: Faust (vydání z roku 1965, 250,-), PUBLIUS VERGILIUS MARO: Aeneis (edice Antická knihovna, 150,-), HOMÉR: Odysseia (velké vydání, ilustrace Jan Bauch, 250,-), Odysseia (Naše vojsko 1987, 180,-), Ílias (Odeon 1980, 200,-), FRANCESCO PETRARCA: Kanzóny pro Lauru, MICHELANGELO BUONARROTI: Žiji svou smrtí (kus za 70,-) L. FERLINGHETTI: Čtu báseň, která nekončí, Startuji ze San Franciska (kus za 250,-), E. DICKINSONOVÁ: Led a oheň (kolibřík v kůži, 290,-), LORD BYRON: Poutník z Albionu (80,-), J. DONNE: Komu zvoní hrana (100,-), G. APOLINAIRE: Alkoholy života (90,-), Malé básně v próze (70,-), CH. BAUDELAIRE: Květy zla (150,-), Víno samotářovo (výbor z Květů zla, ilustrace, 100,-), P. VERLAINE: Záludná luna (130,-), W. SHAKESPEARE: Sonety (česko-anglické vydání s ilustracemi A. Beardsleyho, 130,-), Sonety - malé brožované vydání (70,-), F. SCHILLER: Óda na radost (100,-), GREGORY CORSO: Mokré moře (1. vydán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hranice věčnosti - Ken Follett
Hranice věčnosti - Ken Follett
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
odívejte se i na mé další nabídky :) Monumentální románová trilogie Století bestselleristy Kena Folletta vrcholí po Pádu titánů a Zimě světa, mapujících fiktivní osudy pěti rodin v různých částech světa, dramaticky poznamenané první a druhou světovou válkou, přichází poslední díl ságy, Hranice věčnosti. Do životů Maud von Urlich a jejích potomků v Berlíně, rodu Dewarových ve Spojených státech, Ethel Williamso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440
 Kč
Božena Němcová: Dopisy lásky
Božena Němcová: Dopisy lásky
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zaslání přes Balíkovnu za 30 Kč. Podívejte se na další knihy prodávající. Legendární svazek dopisů, v nichž je celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
L. Vaňková: Královský nach tě neochrání (1305-1309)
L. Vaňková: Královský nach tě neochrání (1305-1309)
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zaslání přes Balíkovnu za 30 Kč. Román volně navazuje na přemyslovskou trilogii Lev a růže. Zachycuje krátkou dobu vlády Václava III., jeho zavraždění a následující tři roky předlucemburského období, kdy se nároky dědiců setkávaly s mocenskými úklady habsburského rodu. Kniha je bohatě zalidněna postavami, na je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
Knihy vše nové
Knihy vše nové
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Stojan na knihy 80, Svatba ve městě...80, Život bez nemoci 349, procvičování sešity po 80, Osudu neuteces 50
Zlínský kraj
Neuvedeno
Velíšek Martin-Můj stát. Putování za českými patrony
Velíšek Martin-Můj stát. Putování za českými patrony
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Kdo jsou nejvýznamnější patroni a světci naší země? Kým byli za života a jaký význam měli a mají pro naši zemi a pro evropskou civilizaci? Český lev v této knize seznamuje děti s Cyrilem a Metodějem, se svatou ... (více v detailu)
Pardubický kraj
99
 Kč
Nové knihy ze zrušeného obchodu
Nové knihy ze zrušeného obchodu
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám knihy ze skladu z ukončeného e-shopu. Vše pouze nové knihy nikdy nečtené. Seznam + ceny: 100 největších přírodních katastrof - 150,00 50 receptů pro štíhlou linii - 50,00 Blaze - 80,00 Bubáček - první čtení - 110,00 Celý život ve formě - 150,00 Černý ostrov - Tintinova dobrodružství - 100,00 Deník malého poseroutky 1 - 110,00 Deník třídního otloukánka aneb jak jsem zvítězil nad šikanou - 110,00 Drsnej brouk - zabiják v dešti - 50,00 Gaston 1 - Z Packalských archivů - 90,00 Hafani 001 - Supermozci v ohrožení - 90,00 Invaze z vesmíru - 90,00 Kocour z Montmartru - 100,00 Kuba nechce číst - první čtení - 90,00 Lea - 100,00 Logopedická cvičení - 100,00 Moře - 1001 fotografií - 60,00 Namaluj si knížku - Mořský svět - 50,00 Nejmilejší česká říkadla - 100,00 Nové povídky - Svěrák - 110,00 O praštěném Hurvínkovi - 110,00 Operace mé dcery - 70,00 Osudové okamžiky XX. Století - 300,00 Pád andělů - 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Co za to stálo... S Milošem Kopeckým (Milan Hein 1996)
Co za to stálo... S Milošem Kopeckým (Milan Hein 1996)
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihu Co za to stálo... S Milošem Kopeckým rozmlouvá Milan Hein. Osudy a živo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
9 knih astrologie, okultismus, zdraví a duchovní literatura
9 knih astrologie, okultismus, zdraví a duchovní literatura
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1) Smysluplný život - Simon Jacobson Chabad Lubavitch Praha 2008/ za 120 Kč 328 stran, brožovaná s NEPORUŠENÝM papírovým přebalem Stav: NEČTENÁ INTAKTNÍ kniha! Stránky jsou čisté, bílé a nezvlněné. Perfektní, nezprohýbaný hřbet. Čistá ořízka. 2) Léčitelem sobě i druhým - David Furlong / za 70 Kč Mustang 1996, brožovaná 242 stran Stav: NEČTENÁ kniha! Přirozeně zažloutlé stránky + ořízka jsou čisté a nezvlněné. Perfektní, nezprohýbaný hřbet. Prohnutý horní roh zadní obálky, vzniklo nešikovnou manipulací. 3) Osobní síla skrze uvědomění – Sanya Roman / za 70 Kč Šťastní lidé 2002, brožovaná 195 stran Stav: NEČTENÁ INTAKTNÍ kniha! Stránky + ořízka jsou čisté a nezvlněné. Perfektní, nezprohýbaný hřbet. 4) Život po životě / Úvahy o životě po životě / Světlo po životě - Raymond A. Moody / za 50 Kč Odeon 1991, vázaná s NEPORUŠENÝM papírovým přebalem 324 stran Stav: NEČTENÁ INTAKTNÍ kniha! Přirozeně zažloutlé stránky + ořízka jsou čisté a nezvlněné. Perfektní hřbet. 5) Čísla lásky : numerologie ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám knihy. Viz. foto. - část 1
Prodám knihy. Viz. foto. - část 1
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihy. Osobní odběr v Libici nad Cidlinou, nebo zaslání poštou. Telefon neplatný! Angela Garterová - Moudré děti Odmaturuj ze společenských věd (didaktis) Anselm Grun - Vánoční rozjímání David Gruber Proč ženy muže už více chápou Dopisy Josefa Škvoreckého a Lubomíra Dorůžky - Paaní, jaz a bláto v pásech Mosty k porozumění - Dalajláma Raymond Rife - Léčby rakoviny, která fungovala Pavel Vosoba - Dokonalý život Milan Hrdlička - Bohemistické miniatury Vladfimír Kafka - prodáno Ivan Klíma - Kruh přátel českéh... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Soukromý život A. Einsteina
Soukromý život A. Einsteina
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Soukromý život A. Einsteina, výborný stav
Hlavní město Praha
50
 Kč
Nesmazatelné záznamy - nejhledanější muž světa
Nesmazatelné záznamy - nejhledanější muž světa
Nabízím knihu Nesmazatelné záznamy - Edward Snowden. Kniha je ve výborném stavu, viz fotografie. V roce 2013 tehdy devětadvacetiletý Edward Snowden šokoval svět tím, když odhalil veřejnosti, že americká vláda potají buduje systém ke shromažďování dat, je... (více v detailu)
199
 Kč
Nová kniha ,,Volyňská rapsodie" - Anna Strnadová
Nová kniha ,,Volyňská rapsodie" - Anna Strnadová
Před 25 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová kniha ,,Volyňská rapsodie" - Anna Strnadová Slibovali jim půdu, a dostali jen dřinu. Volyňští Čechové, kteří na konci devatenáctého století přesídlili do carského Ruska, na území dnešní Ukrajiny, dřou tvrdě od úsvitu do soumraku, aby se uživili, žení a vdávají se z povinnosti a umírají mladí. A osud jim připravuje jednu ránu za druhou hladom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Knihu Lidé seldwylští
Knihu Lidé seldwylští
Před 27 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Bez papírového přebalu, malinko ušpiněná, vnitřní stav dobrý. Kellerovo mistrovské dílo, cyklus novel Lidé seldwylští (prvních pět novel z roku 1856, druhý svazek rovněž o pěti novelách z let 187374) líčí sice individuální, ale pro Švýcarsko typické osudy lidí za raného stadia kapitalismu. Tu autor čerpá z vlastních dětských vzpomínek, tu vychází ze skutečných události (jako právě v nejslavnější novele Romeo a Julie na vsi), tu romantický námět přetváří svým humorem v dílko neromantické... (více v detailu)
Pardubický kraj
70
 Kč
OSUDOVÝ PARTNER - Zdeňka Blechová
OSUDOVÝ PARTNER - Zdeňka Blechová
Před 37 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
OSUDOVÝ PARTNER - Zdeňka Blechová aneb proč nám přichází do života - je ve velmi pěkném stavu
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Raymond Moody Život po životě; Život před životem
Raymond Moody Život po životě; Život před životem
Před 73 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím k prodeji knihy: Raymonda A. Moody - Život po životě a Život před životem. Mám v nabídce další knihy s po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149
 Kč
České země za vlády Lucemburků aj. knihy
České země za vlády Lucemburků aj. knihy
Před 76 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
České země za vlády Lucemburků jako nová za 90 Kč dále po 40 Kč knihy níže: Panovníci svaté ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40
 Kč
Muži pro zlost
Muži pro zlost
Před 77 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Příručka pro ženy, které hledají toho správného muže pro dlouhodobý vztah. Dvanáct hluboce pravdivých příběhů o vztazích s muži, kteří partnerce udělají ze života peklo, snad ženám otevře oči, pobaví je a poučí, jak se do budoucna vyhnout maminčiným mazánkům, skrblíkům, neurotikům, ješitným sobcům, notorickým lhářům, záletníkům, ženáčům a dalším chlapům na zabití. Autorka humornou formou vypráví dvanáct příběhů, které se opírají o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30
 Kč
TAJEMSTVÍ KRONIKY ÁKÁŠE Edgar Cayce Váš osud v ...
TAJEMSTVÍ KRONIKY ÁKÁŠE Edgar Cayce Váš osud v ...
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám knihu popisující Váš osud v knize životů. Tajemství kroniky Ákáše - Osudové vztahy je duchovní kniha, která nám nabízí ákášické záznamy jako kroniku minulosti. Ákášické záznamy lze přirovnat k vesmírnému superpočítačovému systému. V tomto počítači jsou uloženy všechny informace o všech lidech, kteří žili na zemi. Na základě životů tisíce lidí jímž byly poskytnuty výklady, je možné konstatovat, že každý z nás je osobně zodpovědný za to, co ho v budoucnu čeká. Že naše vztahy s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Lion Feuchtwanger - Bláznova moudrost
Lion Feuchtwanger - Bláznova moudrost
Před 344 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lion Feuchtwanger - Bláznova moudrost čili Smrt a slavné zmrtvýchvstání Jeana Jacquesa Rousseaua Kniha zachycuje konec života francouzského myslitele ... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Knihy VÁLEČNÉ, VOJENSTVÍ-MILITARY I.
Knihy VÁLEČNÉ, VOJENSTVÍ-MILITARY I.
Před 136 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabídka knih: DNY TENKRÁT-DNY POTOM 60 Kč VŽDYŤ ZABÍJET JE TAK SNADNÉ 80 Kč VELKÝ CIRKUS 100 Kč OPERACE MODRÉ BARETY 100 Kč KONEC DOBRODRUŽSTVÍ 80 Kč OSUDOVÉ BITVY 120 Kč TICHÁ FRO... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura