Literatura

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám dobovou sbírku o letadlech,letecká technika, Wheels and Tracks(original USA), vojenská letadla,svět let... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Rozum do kapsy, dětská encyklopedie
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám knihy, naučné, encyklopedie,o sběratelství, kutilství,atd. Dobová literatura -Rozum do kapsy, dětská encyklopedie,dále Každý něco sbírá,Nový domá... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Katalogy, prospekty, časopisy
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám sbírku dobových katalogů, prospektů, časopisů -letectví, modelářství, armádní technika,army,hračky. Lego, Fleischmann,Italeri,Revel,Academy min... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej knih pro sběratele
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej knih pro sběratele
Liberecký kraj
Neuvedeno
RARITA - Jules VERNE
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabídněte sběrateli stará vydání Verneovek - i brožovaná či sešitová vydání. Nejlepší ceny - nejsem překupník!.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PC literatura
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím novou převážně nečtenou nebo jen prolistovanou literaturu zabývající se problematikou počítačů. Hardware - učebnice pro pokročilé 399,-Kč Nero 99,-Kč Opravujeme si počítač 19... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Windows XP příručky a knihy
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY! Zdravím, prodám tyto 3 dobové knihy o Windows XP, dnes už vhodné spíše pro sběratele, či nadšence. 1. Microsoft Windows XP uživatelská příručka-Jan Bednařík, Jiří Hlavenka, Petr Broža 2. Jak vyčistit a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Poslední dnové ctihodné Anny Kateřiny Emmerichové
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Kniha stará, má hodnotu pro sběratele děl A.K.Emmerichové. V dobrém... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Posvátní místa - náboženská literatura
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knížku Posvátná místa (křesťanská literatura). Kniha je neopotřebovaná. Vhodná jako dárek. Mnoho zajímavých míst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Hloupý Honza.České pohádky
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pro sběratele nabízím zajímavou knížku pohádek ve verších o Hloupém Honz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Praktická škola hry na housle - Jan Malát
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o výtisky č.1 až 10 v deskách, tj. všechny díly. Rok vydání 1941. + navíc Ky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kniha Bylinky z babičkinej záhrady (Miriam Latečková)
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Mám na prodej tuhle velice inspirativní a náučnou knihu o bylinkách. Kniha je úplně nová. Aby jste o bylinkách nemuseli jenom číst. S touhle knihou se je naučíte hledat, sbírat, cítit jejich energii a s vděčností využívat jejich léčivou sílu. Protože bylinky čekají jenom na to, aby vám mohli pomoct. Kniha je ve slovenštině a obsahom je: Čo pri jednotlivých bylinkách zbierať Kd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
DUCHOVNÍ, EZO, LÉČITELSKÁ A PODOBNÁ LITERATURA - SKVĚLÝ STAV
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den ☺ K prodeji nabízíme parádně zachované knihy - seznam níže. Uvedené ceny bych velmi přivítal, jsem ale nakloněný rozumné domluvě - pro oboustrannou spokojenost. Není problém zaslat - poštovné dle Vámi zvoleného přepravce. Bude pečlivě zabaleno, v případě většího nákupu u mě, rád přidám dárek pro Vaši radost :) Seznam literatury: Neznámé emoce - Anatolij Vasiľčuk, 607 stran, ERA group, 2006 : původní cena 1600 Kč, nyní 900 Kč (čteno jednou, 99% stav) Rukopisy z Nag Hammádí 4 - 296 stran, Vyšehrad, Praha 2016 : cena 195 Kč (nebylo ani čteno) A objevíš poklad, který v Tobě dřímá - Laurent Gounelle, 256 stran, Rybka Publishers 2017 : 150 Kč (de fakto nové) Filozof, který nebyl moudrý - Laurent Gounelle, 220 stran, Rybka Publis... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
14x Časopis Moderní kuchařství a úprava stolu kuchařka 1.Rep
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chybí hřbet jinak v zachovalém stavu. Kompletní první ročník 1928 + tři první čísla z druhého ročníku 1929. (vyšlo pak ještě číslo 4 a tím vydávání časopisu úda... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Cizojazyčná literatura v AJ
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihy v anglickém jazyce, seznam viz níže, cena dohodou: Three Men in a Boat - Jerome Klapka Jeroma The Old Man and the Sea - Ernest Hemingway Pickwick Club - Charles Dickens The World at War - David Low Around the World in Eighty Days - Jules Verne The Man in the Passage ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Válečná/naučná literatura
Nabízím tuto válečnou/naučnou literaturu. 60,-/ks
60
 Kč
Knihy literatury faktu
Prodám knihy literatury faktu. 50,-/ks
50
 Kč
Knihy válečná literatura
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Biggles, Hubáček - Pacifik a další... Osobne Boskovice nebo zasilkovna
Jihomoravský kraj
40
 Kč
Průmysl holocaustu , Norman Gary Finkelstein
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- kniha jako NOVÁ !!! - stránky uvnitř - 100% - desky běžné opotřebení - stav - kniha , ořízka , desky - viz.foto - možné zaslat po dohodě na dobírku - Průmysl holocaustu - Norman Gary Finkelstein - Podtitul: Úvahy o zneužívání židovského utrpení. Americký politolog kritizuje současný trend mocenského zneužívání utrpení židovského obyvatelstva za 2.světové války. V současnosti se holocaust stal nepostradatelnou ideologickou zbraní pro určité izraelské a židovské kruhy. Podle autora se tezí o historické výjimečnosti holocaustu Izrael, jedna z vojensky nejsilnějších zemí světa s otřesnou bilancí v oblasti lidských práv, obsadil do role permanentní oběti a stejný stat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 666
 Kč
VOJENSKÝ ZEMEPISNÝ ATLAS 1975
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Vojenský zemepisný atlas z roku 1975 (slovenská verze). Atlas má rozměry 42 x 31 x 4,5 cm. Je kompletní. Stav dle přiloženýc... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Cyberpunk 2077 / Hitman herní návody z US
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zbavuji se navodů na počítačivé hry, jsou to všechno knihu v angličtině a spousta z nich collector edicích - skvělá záležitost pro sběratele a pro někoho kdo c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Malý česko-ruský vojenský slovník 1952 Naše vojsko
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Malý česko-ruský vojenský slovník 1952 Naše vojsko 356 stran. Cena bez dopravy
Liberecký kraj
80
 Kč
Dobové dokumenty třetí říše - Vojenské dokumenty 2
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou, nepoužívanou knihu : Dobové dokumenty třetí říše - Vojenské organizace, díl 2. Kniha byla vydána pouze v USA a to v roce 1998. Autoři: Jeffrey F. Young a Daniel W. Meinz. Jedná se o precizně zmapované dokumenty z období třetí říše (obdob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč
Knihy - válečná tematika (20-40,-/ks)
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám větší množství knih, tyto jsou s válečnou tématikou, manžel už je má přečtené, tak posíláme dál. Cena 20-40,-/ks: Slzy mé duše za 40,-. Stíhací peruť 40,-. Hrůza padá na seržanty - PRODÁNO. Mário Puzo 20,-. Vojenská káznice 4... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
Program NSDAP , Feder Gottfried , Guidemedia
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- kniha jako nová !!! - ke sběratelským účelům - !!! na prodej pouze jeden kus !!! - jen vážní zájemci !!! - po dohodě možná dobírka - Balíkovna, Zásilkovna - nebo lze osobně vyzvednout v Praze - Program NSDAP - Feder Gottfried - „Přemohli jsme demokracii demokracií v demokracii“, shrnul Adolf Hitler ve svém projevu 30. ledna 1941 v Berlíně svoji politickou cestu, která v demokratických volbách listopadu 1932 dovedla k vítězství jeho Nacionálněsocialistickou německou stranu práce. „Jak je něco takového vůbec možné?“, ptá se oprávněně český čtenář 21. století, jemuž poválečná historiografie není s to poskytnout uspokojující odpověď, aniž by se vyvarovala nadbytečných, nezřídka také ideologicky podmíněných návodů, jak je třeba někdejší nadšení německého národa pro (nejen) hospodářské recepty svého Vůdce vnímat a hodnotit. Zrušení systému úročených peněz vyráběných z „ničeho“, zamezení mezinárodním burzovním spekulacím, zásada „obecného blaha před blahem jednotlivce“, nejpřísně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 888
 Kč
MOTO - Motocykly v Československu na fotografiích 1
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová kniha - Motocykly v Československu na fotografiích 1 Představuji novou, zcela netradiční knihu o motocyklech v Československu. Taková publikace s pěti sty, doposud většinou nikdy nepublikovanými archivními fotografiemi, ukazuje postupný vývoj motocyklového parku na Československých silnicích od roku 1938 do dnešních dnů. Na své si přijde opravdu každý. Snímky z Vašich dvorků, výletů a garáží jsou doplněny továrními snímky, dokumenty, letáky a dobovými reklamami. Rozsáhlý výběr toho co jezdilo po našich silnicích. - formát A4, tvrdé desky, křídový matný papír pro kvalitní tisk - 504 stran - více jak 500 fotografií velkého formátu - namátkou AJS, Ardie, BMW, Jawa, Jawa-ČZ, ČZ, Harley-Davidson,…..a mnoho a mnoho dalšího - od řemenáčů po Hondu CB 750!Barevné fotografie motocyklů Snímky z běžných dvorků, na kterých možná poznáte Vaše kamarády či předky Detailní dobové fotky konstrukčních celků motocyklů Snímky z tovární linky Něco z archivu Policie ČR a SR,..a teké od VB! Včetně modelů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura