Nová kniha - Příručka módní vlogerky - aktuální 2024

Nová kniha - Příručka módní vlogerky - aktuální 2024
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám novou knihu: Příručka módní vlogerky - tipy, návrhy, aktivity. Stav: Nová, nepoužívaná, nepopsaná, krásný stav,... (více v detailu)
Ústecký kraj
78
 Kč

Podobné inzeráty

Zcela nová kniha - Coco Chanel  PC = 497,-
Zcela nová kniha - Coco Chanel PC = 497,-
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím zcela novou knihu Coco Chanel Pohled zblízka. Kniha stále ještě zabalená ve folii. Obsah: Gabrielle Chanelová (18831971) alias Coco Chanel se vyšvihla z chudých poměrů, dosáhla jedinečného společenského úspěchu, způsobila revoluci v dámském odívání a stala se nejvlivnější módní návrhářkou 20. století. Nový životopis této moderní ženy par excellence poukazuje na zásadní novátorství jejího návrhářského stylu. Tématem legend se staly její četn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Nová kniha - Fake over: konec lžím (r. 2023)
Nová kniha - Fake over: konec lžím (r. 2023)
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Naučná kniha pro děti a mládež (nevhodný dar) - Fake over: konec lžím (r. 2023) (příručka mediální gramotnosti a kritického myšlení). Doporučený věk: 10+ Žijeme v éře, kdy informace znamenají všechno. Jsou vmžiku dostupné a doslova nás bombardují. A také jsou snadno zmanipulovatelné a mají neuvěřitelnou moc. Není snadné odlišit pravdu od záměrné dezinformace. Sociální sítě jsou plné falešných zpráv, upravených fotek a konspiračních teorií a my se často stáváme jejich bezděčnými šiřiteli. Bubáky dnešní doby jsou boti a trollové, akorát že na tyhle trolly zvonečkem a slunečními paprsky nevyzrajete. Můžete se jim tedy nějak bránit? Ano! Potřebu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Nová kniha 96 faktů o úžasné Taylor Swift-A.Kaplan
Nová kniha 96 faktů o úžasné Taylor Swift-A.Kaplan
Před 24 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou knihu 96 faktů o úžasné Taylor Swift od Arie Kaplan, nakladatelství Cooboo. Nová, v původním stavu, bez vad. Tahle zábavná příručka otestuje vaše znalosti o Taylor v mnoha kvízech, dozvíte se střípky z jejího osobního života, co ji bav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
179
 Kč
Kniha Příručka pro kluky Dobrodruhy Nová
Kniha Příručka pro kluky Dobrodruhy Nová
Před 312 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám novou knihu. Zasilkovna 79kc
Plzeňský kraj
199
 Kč
Kniha Polygrafická příručka (David Bann)
Kniha Polygrafická příručka (David Bann)
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím knihu Polygrafická příručka (David Bann).
Hlavní město Praha
135
 Kč
kniha (rádce) RODINNÁ PŘÍRUČKA ZDRAVÉHO ŽIVOTA
kniha (rádce) RODINNÁ PŘÍRUČKA ZDRAVÉHO ŽIVOTA
Před 199 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu (rádce zdravého životního stylu): RODINNÁ PŘÍRUČKA ZDRAVÉHO ŽIVOTA "Jak zlepšit stravovací návyky, udržet si fyzickou kondici, snížit stres a vyhznout se budoucím zdravotním problémům." "Podrobný program pro zdravější budoucnost" Autoři: Dr.Carroll Stephen, Dr. Smith Tony překlad: Doc. RNDr.Ivo Bárta, CSc. naklad... (více v detailu)
Středočeský kraj
69
 Kč
Tarot keltských draků - Kniha a 78 karet
Tarot keltských draků - Kniha a 78 karet
Před 160 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám : Tarot keltských draků - Kniha a 78 karet Tento tarot se drží tradičních významů tarotových symbolů, a tak ho můžete používat stejně jako jakékoli tarotové karty. Navíc v podrobné příručce najdete popis a výklad karet, návod k vykládání, meditaci a magické práci. Draci jsou totiž v kontaktu s mnohem hlubšími proudy energií, než my lidé většinou vním... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Kniha nová fotbalisti 2024
Kniha nová fotbalisti 2024
Před 99 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PC 429., nechám za 250.,
Hlavní město Praha
199
 Kč
Různé knihy 40
Různé knihy 40
Před 196 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Knihy v různém stavu, u inzerátu je přiložené video s uvedenými knihami. Světla Čmejrková - Reklama v češtině (2000) - 99 Kč, Jaroslav Peregrin - Logika a logiky (2004) - 399 Kč, J. Matoušek - Kapitoly z diskrétní matematiky (2002) - 99 Kč, Stephen Baker - Numerati (2009) - 79 Kč, Radomyr Mokryk - Hovory o Ukrajině (2023) - PRODÁNO, Jon Claydon - STIG už zase řídí (2018) - 99 Kč, Peter Lauster - Cesta k vnitřní svobodě (1996) - 49 Kč, MUDr. Xavier Crement - Spiknutí kokotů (20... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
PlaceholderNo Image
Nová kniha PÉČE O NOHY příručka pro pedikéry
příručka pro pedikéry, fyzioterapeuty a rehabilitační pracovníky pedikůra
390
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura