Žízeň po životě - autor Irving Stone

Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Žízeň po životě, román o malíři Vincentu van Goghovi. Kniha je ve velmi pěkném stavu, minimální známky používání.
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Irving Stone- Žízeň po životě
Predám knihu Irving Stone- Žízeň po životě za 50 Kč. Platba na český účet. Dobrý stav. Vhodné ako darček. Odporúčam. Vincent van Gogh, za života tragická, po životě do nebes vynášená postava moderního umění, nestačil svou žízeň hasit a skončil sebevraždou. Vedle tragiky to však byla i nezměrná píle a cílevědomost, jež ho hnala vpřed, které však zákeřně nahlodávala postupující psychická po... (více v detailu)
50
 Kč
Kniha o V. van Goghovi
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám knihu, Irwing Stone - Žízeň po životě, Vincent van Gogh, za života tragická, po životě do nebes vynášená postava moderního umění, nestačil svou žízeň hasit a skončil sebevraždou. Vedle tragiky to však byla i nezměrná píle a cílevědomost, jež ho hnala vpřed, které však zákeřně nahlodávala post... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Život, na který metr nestačí - Karolina Mikšíková
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihu Život, na který metr nestačí od autorky Karoliny Mikš... (více v detailu)
Zlínský kraj
75
 Kč
S nasazením života 1 Andrzej Zbych
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hrdina špionážního románu polského autora je znám z populárního televizního seriálu jako kapitán Kloss. První díl románu osvětlí čtenářům jeho biografii i počátky druhého života: ve skutečnosti je tento důstojník abwehru Polák, který po dobu druhé světové válk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
kniha Láska k životu
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Láska k životu aneb kniha o podivuhodném a dobrodružném životě, díle, láskách, bojích a smrti Jacka Londona, spisovatele, zlato... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Julius Verne
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 5 ks knih od spisovatele Julius Verne. Na KOMETĚ, DĚTI KAPITÁNA GRANDA... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Jean Bédard KOMENSKÝ LABYRINT SRDCE A PEKLO SVĚTA
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu, román o Janu Ámosi Komenském KOMENSKÝ LABYRINT SRDCE A PEKLO SVĚTA. Autor Jean Bédard. Vydalo nakladatelství Jota v roce 2005. Vazba originální vázaná s přebalem. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Největší malíři č. 1 a 43
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám časopisy - Největší malíři. Život, inspirace a dílo č. 1 - Vincent Van Gogh a č... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Romány od Reader's Digest Výběr.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena za vše. Prodám 3 knihy románů od Reader's Digest Výběr: 1.Letní ostrov / Vzdálené břehy / Mezi sestrami - Kristin Hannah, 2.Modrá sféra / Kamenná opice / Iluze - Jeffery ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Knihy od Michala Viewegha.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena za vše. Prodám 8 knih od Michala Viewegha: 1.Mafie v Praze, 2.Báječná léta s Klausem, 3.Biomanželka, 4.Zapisovatelé otcovské lásky, 5.Krátké pohádky pro unavené rodiče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Roztomilé malé lhářky 1.-4. dil. Nevinné. Dokonalé. Neuvěřit
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihy jsou v pevné vazbě a pěkném stavu, pomalu jak nové. Cena za 4 knihy
Hlavní město Praha
299
 Kč
Imaginární přítelkyně - Irving
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Imaginární přítelkyně od Johna Irvinga. Nakladatelství Odeon, rok vydání 2001. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
Magda Váňová- Past
Predám knihu Magda Váňová- Past za 25 Kč. Platba na český účet. Román o falešném umění dvojího života.Manželka notáře Kaila a jeho milenka s desetiletým synem jsou po jeho náhlé smrti donuceny žít v jednom domě.Chtějí se zbavit jedna druhé a začít nový živ... (více v detailu)
25
 Kč
kniha Pouští a prérií od Karla Maye
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihu Pouští a prérií od Karla Maye. V pěkném stavu, jen obal má trošku zohlé rohy - viz foto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
Knihy
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím tyto knihy: - Jak najít manžela/L.Gottliebová, cena 69 Kč - Jak být ženou/C. Moranová, cena 69 Kč - Proč muži milují potvory/S. Argovová, cena 79 Kč - PRODÁNO - Cesta do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39
 Kč
Knihy od Michala Viewegha.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena za vše. Prodám 8 knih od Michala Viewegha: 1.Mafie v Praze, 2.Báječná léta s Klausem, 3.Biomanželka, 4.Zapisovatelé otcovské lásky, 5.Krátké pohádky pro unavené rodiče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Kouzelné čtení Albi - mix pro nejmenší
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám pět interaktivních knih Kouzelné čtení od Albi: Hravé učení, Zvířatka na statku, O perníkově chaloupce a Zpívánky 1 a 2. Plus interaktivní mluvící pexeso Veselá zví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Dick Francis - Za trest
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jednou čtená, opotřebení viz foto. Osobní předání Praha 22, případně Balíkovna/Zásilkovn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Kouzelné cteni knihy Albi
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodam knihy kouzelné cteni Albi - v moc pěkném stavu, bez vady - uprednostnila bych prodej celku cena 230Kč/ks ROBOTI PRODANI... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
230
 Kč
Hroch - napínavé
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám román „Hroch“. Román napsal Stephen Fry a vydalo nakl. MOTTO v Praze roku 2003. 1.vydání. Kniha je příběhem Teda, který je neschopný manžel a otec, alkoholik a nestydatý svůdník,.....Při­jímá podivnou nabídku ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Kroupič Život amatérského sportovce
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Brožovaná kniha, 124 potištěných stran. Kniha popisuje příběh amatérského sportovce na jeho strastiplných cestách k vysněnému cíli. Kolika překážkám je nutno někdy čelit a kolik síly v sobě musí člověk nalézt, aby dosáhl toho, o čem od dětství sní? Kde hledat sílu, podporu a motivaci a naopak čemu je dobré se vyhnout? O tom všem pojednává kniha, která zároveň nastiňuje i osobní a rodinný život, který někdy dokáže být náročný a někdy vás to dostane až na samotné dno. Čtenář se seznámí s různými ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
Knihy 7x např. Vandenberg, Cussler,...
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tyto tituly níže za níže uvedenou celkovou cenu, popřípadě prodám i jednotlivě viz ceny u jednotlivých titulů. Knížky jsou v dobrém stavu, většinou pouze 1x čtené, stránky mohou být stářím a kvalitou papíru takové zažloutlé, v případě nějakého poškození popsáno přímo u titulu. - Philipp Vandenberg Zelený skarabeus (2010) 75,-Kč - Philipp Vandenberg Akta Golgata... (více v detailu)
Pardubický kraj
456
 Kč
Dívka s devíti parukami - Sophie Van der Stap
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Dívka s devíti parukami od Sophie Van der Stap. Nakladatelství Mladá fronta, rok vydání 2014. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
Královské vraždění - S. S. Van Dine.
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Královské vraždění - S. S. Van Dine. Edice Smaragd. Mladá fronta, Praha 1989. Stran 208. Kniha je zachovalá, nese jen běžné známky užívání. Možnost osobního předání cca 3x týdně na trase Chl... (více v detailu)
Středočeský kraj
35
 Kč
Julianus - historie
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám historický román „Julianus“. Knihu napsal Gore Vidal a ilustroval ji Ft.Kraus. Vydalo nakl.Svoboda v Praze roku 1992. 1.vydání. Když se dostane k moci poslední potomek flavionské dynastie Julianus, pokusí se zvrátit chod dějin v římském imperiu. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie