Umění šťastného života - Objevte své nitro

Umění šťastného života - Objevte své nitro
Před 105 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Tess Whitehurstová předkládá prověřené a osvědčené postupy, které čtenáře přivedou k harmoničtějšímu a šťastnějšímu životu. Vždyť kdo by netoužil po lásce, zdraví, úspěchu a bohatství? Umění šťastného života vám prozradí, jak těchto cílů dosáhnout. Žádoucí je pracovat na svém přístupu ke světu a poznat i vhodné byliny či rituály, ale v zásadě platí nejdůležitější recept: při všech životních krocích máme šetřit svou energií... (více v detailu)
Před 105 dny
Kraj Vysočina
99
 Kč

Podobné inzeráty

Umění prostého života - Shunmyo Masuno
Umění prostého života - Shunmyo Masuno
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Umění prostého života - Shunmyo Masuno.
Před 17 dny
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Život smrtí nekončí - Theresa Cheung
Život smrtí nekončí - Theresa Cheung
Před 64 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ve své nové knize Theresa Cheungová, úspěšná autorka díla Spatříš svoje anděly, předkládá čtenářům strhující příběhy lidí, kteří uprostřed všedního dne zahlédli záblesk nebes. Dotyční navázali kontakt s oním světem, ocitli se na prahu smrti nebo zažili jiný úkaz, přesvědčivě nasvědčující existenci posmrtného života. Pomocí těchto přímých svědectví autorka zodpovídá zásadní otázky, jež si v určité živo... (více v detailu)
Před 64 dny
Kraj Vysočina
199
 Kč
Návraty z onoho světa důkazy o životě po smrti
Návraty z onoho světa důkazy o životě po smrti
Před 100 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Podtitul: Důkazy o životě po smrtiPublikace se snaží prokázat existenci bytostí z "onoho světa", jejichž podstatu hledá ve zbytkové psychické energii mrtvých osob.Autor ve své knize shromáždil celou řadu skutečných příběhů a zážitků, které podle něj dokazují existenci duší zemřelých osob a mapují jejich projevy. V okamžiku smrti odumírá pouze fyzické tělo, "astrální tělo" však existuje dál a při různých příležitostech může komunikovat s vědomím žijících lidí. Publikace se zabývá různými... (více v detailu)
Před 100 dny
Kraj Vysočina
380
 Kč
Dobrá energie pro váš život
Dobrá energie pro váš život
Před 99 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Autorka populární knihy Magická domácnost přichází s dalším převratným dílem pro všechny, kteří chtějí v životě učinit významný krok vpřed a mít stále dostatek energie. Její metody jsou praktické a zábavné. Především je zapotřebí dbát na energetickou očistu a ochranu sebe i své domácnosti. Brzy začneme více důvěřovat své intuici a snáz dosáhneme toho, po čem toužíme, neboť dokážeme jednat sebejistě... (více v detailu)
Před 99 dny
Kraj Vysočina
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie