Draci Paní oblohy - Tracy Hickman, Margaret Weis

Draci Paní oblohy - Tracy Hickman, Margaret Weis
Před 35 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :)Kitiara, obávaná Modrá dáma, rozehraje spiknutí, které dovede tři solamnijské rytíře při pátrání po dračím jablku až do Ledových končin. Její sokyně Laurana se spolu s přáteli Sturmem, Tasslehoffem a Flintem k nebezpečné rytířské výpravě připojí, a tak se vydává na svou pouť za nelehkým osudem. Kitiara však zatím čelí ro... (více v detailu)
Před 35 dny
Hlavní město Praha
160
 Kč

Podobné inzeráty

DragonLance - Margaret Weis & Tracy Hickman
DragonLance - Margaret Weis & Tracy Hickman
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Knihy jsou vyřazeny z veřejné knihovny, ale jsou v hezkém stavu. DragonLance - Ztracené kroniky -- 1222,- ------------------------------ 1 - Draci trpasličích hlubin 2 - Draci Paní oblohy 3 - Draci zlatookého mága DragonLance - Legendy -- 222,- --------------------- 1 - Čas bratrství 2 - Válka zatracených 3 - Zkouška bratrství DragonLance - Hrdinové ---------------------- 1 - Legenda o Humovi -- 77,- 3 - Lasičkovo štěstí -- 77,- 4 - Minotaurus Kaz -- 77,- 6 - Rytíř Galen -- 77,- DragonLa... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Paní plukovníková - Rosa Liksom
Paní plukovníková - Rosa Liksom
Před 42 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :)Čtyři životní etapy neobyčejně silné ženské hrdinky, jejíž pohnutý osud utváří finská příroda i dramatické události 20. století. Jako mladá dívka se zamiluje do plukovníka, muže o 28 let staršího. Navzdory va... (více v detailu)
Před 42 dny
Hlavní město Praha
80
 Kč
Dračí oči
Dračí oči
Před 342 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám fantasy knihu pro dívky. Knížka je bohužel pod přebalem dost poničená.Učit se tančit, vyšívat a jak být hezká? To není nic pro princeznu Elenu. Chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Ani se nenaděje a její sen se začne stávat skutečností. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům ... (více v detailu)
Před 342 dny
Moravskoslezský kraj
40
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie