James Rollins - Pekelná krev, Boží oko, Amazonie, Jidášův

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Labyrint z kostí - James Rollins – 140 Kč • Pekelná krev - James Rollins, Rebecca Cantrell – 150,-Kč • Štvanice - James Rollins, Grant Blackwood - 120 Kč • Boží oko - James Rollins... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Mnich, kteý zmizel, Lví srdce 1, Viking
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nečteno, pevná vazba, nové, bez poškození. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Viking - Edison Marshall – 100 Kč • Lví srdce 1 - Sharon Kay Penmanová - 10... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
příběhy z dostihového prostředí - Dick Francis
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
autor Dick Francis nabízím 18 knih viz. fota většina knih vazba měkká nakladatelství Olympia knihy jsou mírně opotřebovány, ale neroztrhány listy a ořízka zažloutlá cena dle počtu kusů 1 - 10 ks - 25 kč za kus 10 a více kusů... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám knihu Navštivte planetu Zemi!
Před 3 dny - SBAZAR
Prodám knihu Navštivte planetu Zemi! Jaroslav Veis , * antologie Vydáno: 1987 , Mladá fronta Překlad: Václav Kajdoš, Václav Richter, Michal Čakrt, Ivo Železný, Radovan Charvát, Jaroslav Kořán, Jaroslav Veis Počet stran: 224 Jazyk vydání: český Edice: Edice 13 (174.) Ilustrace/... (více v detailu)
70
 Kč
Kanibal z Milwaukee - Don Davis
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám ve velmi dobrém stavu knihu: Kanibal z Milwaukee - Don Davis Je to příběh, který se skutečně stal, navíc je však čtivě napsanou publikací nejen o zrůdném jednotlivci, ale i o společnosti, která jej zrodila. V knize je zařazena i originální fotodokumentace. Žánr: Literatura světová , Literatura faktu Vy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Prodám - Vladimír Páral - Playgirls I. a další knihy
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kniha v perfektním stavu jako nová (nebyla čtená) vydaná v r. 1994. Od Vl.Párala ještě nabízím 2. Generální zázrak - 1977, pevná vazba, bez přebalu, 400 stran, velmi dobrý stav. 3. Tři v ZOO, obsahuje 3 romány (Veletrh splněných přání, Soukromá vichřice, Katapult), z roku 1977, pevná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
60
 Kč
Umění být zdráv - Jan Vojáček , Věra Keilová
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Naučná literatura , osobní rozvoj a styl , zdraví , rozhovory , alternativní medicína , samoléčba , autoterapie , péče o zdraví , zdravý životní styl , populárně naučné publikace , psychosomatika , mysl a tělo Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medic... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Umění být zdráv - Jan Vojáček , Věra Keilová
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Naučná literatura , osobní rozvoj a styl , zdraví , rozhovory , alternativní medicína , samoléčba , autoterapie , péče o zdraví , zdravý životní styl , populárně naučné publikace , psychosomatika , mysl a tělo Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční med... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Chomejní, Sade a já / Vězeň noci a mlhy / Spisy 4 + 5
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Střepiny ticha - Val McDermidová – 100 Kč • Chomejní, Sade a já - Abnousse Shalmani – 140 Kč • Forrest Gump - Winston Groom – (měkká vazba) – 100 Kč • Vězeň noci a mlhy - Anne Blankman (Než se st... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Když přijde soumrak, Ztracené holky, Zítřek nedoženeš
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Ztracené holky - Alex Marwood – 100 Kč • Když přijde soumrak - Nora Roberts – 100 Kč • Zítřek nedoženeš - Sheldon Sidney/ Bagshawe Til... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Harry Potter, Tajemství Mayů, Americký zabiják
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nečteno, pevná vazba, nové, bez poškození. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová – 280,- Kč • Harry Potter a Tajemná komnata - Joanne Kathleen Rowlingo... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Bludiště hrůzy /Dungeon of Dread/ Rose Estes Návrat 1999
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
brožované 128 stran stav: Minimálně použitá kniha, téměř bez závad. Pouze zažloutlé, ale nezprohýbané stránky. Žádné oslí uši. Nevyšisovaná obálka. Spodní růžky měkké obálky se nepatrně přizvedávají. Per... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Messi, Djokovič, Alex Ferguson, 5000-1, Bratři Kličkové
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Lionel Messi (SK): úžasný příběh - Michael Part – 100 Kč • Novak Djokovič: Příběh tenisového krále - Zdeněk Pavlis – 130 Kč • Born to Run - Zrozeni k běhu - Christopher McDougall – 150 Kč • Královna triatlonu: 9 hodin ke slávě - Natascha Badmann – 130 Kč • Bratři Kličkov... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Detektivky (Christie, Jansson, Cooper, Brenner, James)
Nabízím několik knih k prodeji. Prosím kontakt pouze přes e-mail, z důvodu pracovní vytíženosti telefon nezvedám. Děkuji za pochopení. Odeslání Balíkovnou po platbě předem, příp. osobní odběr v Mnichově Hradišti. Poštovné + balné = 85,- Kč do Balíkovny / 115,- Kč na adresu. Balím velmi pečlivě. Po dohodě je možné zaslání Zásilkovnou. Agatha Christie... (více v detailu)
Neuvedeno
Konec nehybnosti kniha od: Milan Šimečka
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Konec nehybnosti je soubor úvah, psaných deníkovou formou v průběhu roku 1988. Některé části tohoto deníku byly již publikovány, např. stať Svědomí ruské inteligence, která měla velký ohlas v evropském tisku a vyšla i v Sovětském svazu. Šimečkovy zápisy končí v únoru 1989; autor cítí, že se dějinný pohyb zrychluje a projev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Angelika Pintířová - Padá mi to z nebe - Paulas , Kutil
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , duchovní literatura , náboženství , rozhovory , paměti a memoáry , řeholnice , řádové sestry , jeptišky , třetí odboj ( protikomunistický 1948 - 1989 ) Sestra mezi divadlem, médii a pasťákem. Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku? Nebo dokonce mít v rozhlase svůj pořad a kamarády mezi předními sportovci? Tyto a mnoho další otázky zodpovídá v knižním rozhovoru boromejka Angelika Pintířová. Dotýká se nejen palčivých témat d... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Angelika Pintířová - Padá mi to z nebe - Paulas
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , duchovní literatura , náboženství , rozhovory , paměti a memoáry , řeholnice , řádové sestry , jeptišky , třetí odboj ( protikomunistický 1948 - 1989 ) Sestra mezi divadlem, médii a pasťákem. Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku? Nebo dokonce mít v rozhlase svůj pořad a kamarády mezi předn... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Knihy - Encyklopedie a jiné
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihy - Encyklopedie a jiné. ~•~ 8000 zajímavostí ~•~ Kniha je nová Počet stran: 468 = Vazba knihy: pevná / vázaná = Cena 400 Kč ~•~ Lidské tělo - Poznáváme lidský organismus a jeho činnost ~•~ Počet stran: 128 = Vazba knihy: pevná / vázaná = Cena 150 Kč ~•~ Atlas pro mládež - Lidské tělo ~•~ Počet stran: 29 = Vazba knihy: pevná / vázaná = Cena 40 Kč ~•~ Atlas pro mládež - Divoká zvířata ~•~ Počet stran: 29 = Vazba knihy: pevná / vázaná = Cena 25 Kč ~•~ Atlas pro mládež - Slunce a planety ~•~ Počet stran: 29 = Vazba knihy: pevná / vázan... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Romány mix autorů
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kathleen Kirkwood - Tajemství hradní věže Rebecca Hagan Lee - Jeho na celý život Luise Bagshawe - Kariéristky Cecelia Ahern - PS: Miluji Tě Marian Keyes - Dotek h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dokonalá iluze James Patterson
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dokonalá iluze James Patterson Skoro nová cena 50 Kč
Jihočeský kraj
50
 Kč
Zabít Alexe Crosse James Patterson
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zabít Alexe Crosse James Patterson Skoro nová cena 50 Kč
Jihočeský kraj
50
 Kč
BITVA O ČESKÉ ZEMĚ+HRANICE IMPÉRIA+TROSKY ZEMĚ+V JÁMĚ LVOVÉ
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám jednou čtené knihy ve velmi pěkném stavu, jako nové BITVA O ČESKÉ ZEMĚ (J.Kotouč): 350 Kč HRANICE IMPÉRIA: (J.Kotouč) 200 Kč... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Šest dnů Kondora - James Grady
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám knihu Šest dnů Kondora - James Grady v dobrém stavu. Drama šestidenního boje o život, které prožije jeden z řadových mladých pracovníků CIA ve Washingtonu, té největší jednotky v rozsáhlé zpravodajské síti Spojených států, jejíž činnost zahrnuje široké spektrum od špionáže přes technický výzkum a financování zahraničních politických skupin až po všední, úmorné tř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
Honba za Hemingwayem - Diane Gilbert Madsen
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Osobní předání Brno - nebo pošotovné/zásilkovna Kufřík s částí Hemingwayova díla zmizel už za autorova mládí a již nikdy se neobjevil. Nebo ano? Profesor David Barnes si to rozhodně myslí a má proč. Poštou mu totiž přišel balík s rukopisy, které vypadají jako pravé. Chystá se dražba, jenže ještě dřív dojde k vraždě. Svérázná vyšetřovatelka pojistných událostí DD McGilová má ovšem neuvěřitelnou smůlu. Skutečnost, že ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Děs - L. Ron Hubbard
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám knihu Děs - L. Ron Hubbard ve velmi dobrém stavu. James Lowry je profesorem etnologie na Atworthyho univerzitě. Má krásnou mladou ženu, oddaného přítele, zapálené studenty, všeobecnou oblibu. To všechno ale dává v sázku ve chvíli, kdy se rozhoduje najít 4 ztracené hodiny svého života. Co se stalo? Bylo to něco stejně hrůzného jako pátrací cesta? A je vysvětlení všeho čistě racionální, nebo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Stanley Cup - Karel Felt
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám knihu Stanley Cup - Karel Felt v dobrém stavu. Vydáno: 1992 Jazyk vydání: český Vazba knihy: měkká / brožovaná Forma: ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie