Mark R. Levin - Přítel s dlouhýma ušima

Před 450 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dojemný příběh muže a jeho čtyřnohého kamaráda S velikou opravdovostí autor vypráví příběh o soužití své rodiny se psy: první se jmenoval Pepsi a druhý, jenž do domácnosti přišel podstatně později a nezůstal dlouho, Sprite. Dnes lze bez nadsázky prohlásit, že Mark... (více v detailu)
Ústecký kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Kde zpívají raci Delia Owens
Před 11 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Celá dlouhá léta kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy o vlčím dítěti, holce z bažiny. Když je roku 1969 objeveno tělo místního krasavce Chase Andrewse, obyvatelé města začnou z jeho vraždy podezírat právě holku z bažiny, Kyu Clarkovou. Jenže Kya vůbec není taková, jak se o ní povídá. Je to inteligentní a citlivá dívka. Žije odkázaná sama na sebe v bažině, které říká domov, jejími nejlepšími kamarády jsou r... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Slepičí polévka pro duši teenagera
Pokud naše děti a mládež, neboli jak už se dávno vžilo říkat - teenageři, něco nesnášejí, pak je to právě jalové kázání, poučování a "vychovávání". Stejně tak ovšem naopak zbožňují vyprávění, humorné příhody, hrdinské zkazky, a ač by to za živý svět nahlas nepřiznali - i kapku patosu a dojetí. Populární a zkušení tvůrci dnes již světoznámé Slepičí polévky pro duši se rozhodli obrátit se k mladým lidem právě touto cestou. Rozesmát je, pobavit,... (více v detailu)
P.S. z Paříže - Marc Levy ( rozfoceno 5 snímků )
Před 212 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Na filmových plátnech hraje Mia zamilovanou femme fatale. Ve skutečnosti je to herečka unavená slávou a neustálými zálety svého manžela. A tak utíká do Paříže, aby se tu ukryla před světem za slunečními brýlemi, novým účesem a servírováním v restauraci své nejlepší kamarádky. Paul je americký spisovatel, který se v Paříži zoufale snaží zopakovat úspěch svého prvního románu. Když mu jeho nejlepší kamarád tajně sjedná schůzku s Miou, začíná se v sérii vtipných, groteskních, roma... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie