Sídlo hrůzy, Ďáblovy dveře, Očistec

Před 87 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sada tří knih, které se dají číst v návaznosti i samostatně vypráví o domě Perronových, který ovládá ďábelská moc. Pevná vazba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč

Podobné inzeráty

Mix knih - sci-fi, horor
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Mix knih, málo čtené. Cena dohodou.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Green, Harrison
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihy: Simon R. Green - Stráž proti potupě (prodáno) Simon R. Green - Vlk v ovčím stádu (kniha je čtená, ale v dobrém stavu.) Cena je 200,- Kč Harry Harrison, Ant Skalandis - Pátá planeta smrti (komplet) (knihy jednou čtené. R... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NEJPODIVUHODNĚJŠÍ OBJEVITELSKÉ VÝPRAVY VŠECH DOB
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám výpravnou, nádherné ilustrovanou dětskou naučnou knihu NEJPODIVUHODNĚJŠÍ OBJEVITELSKÉ VÝPRAVY VŠECH DOB PODLE KOUMÁKŮ. Ilustrace Lisa Swerlingová a Ralph Lazar. V edici Universum vydalo nakladatelství Knižní klub ve společnosti E... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Prodám knihu Zlatý Charlie
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Zlatý Charlie Autor- Jeffrey Archer Vydáno 1996, Baronet Orig. název As the Crow Files, 1992 Počet stran 509 Jazyk vydání český Překlad Ivana Nuhlíčková Autor obálky Zdeněk Netopil Vazba knihy pevná / vázaná s přebalem ISBN 80-85890-53-4 Obsah-Román Zlatý Charlie vypráví příběh Charlieho Trumpera, který zdědil po svém dědovi zelinářský dvo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Volodymyr Vladko - Potomci Skytů
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vědeckofantastický román vypráví o skupině čtyř sovětských výzkumníků, kteří při archeologickém a geologickém průzkumu jeskyně narazí na dosud tam žijící kočovný kmen pravěkých Skytů. Jsou jím zajati, prožijí plno dramatických chvil a zblízka poznají život a zvyky i... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Jules Verne: Dvacet tisíc mil pod mořem
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S původními ilustracemi Alphonse De Neuvill Děj románu začíná roku 1866, kdy se v anglických listech objevila zmínka o jakémsi mořském netvoru ohromných rozměrů, který napadá lodě. Tímto úkazem se zabývali i vědci. Jedni říkali, že je to ponorka a druzí tvrdili, že se jedná o dosud neznámého tvora. Nakonec Američané vyslali na moře fregatu Abraham Lincoln, která měla za úkol záhadu vyjasnit. Výpravy se zúčastnil také francouzský přírodovědec profesor Aronnax se svým sluhou Conseilem, kteří... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Jé, Ježíšek
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
NOVÁ. NEPOUŽITÁ. NEVHODNÝ DÁREK. Kniha odkazující na klasické české vánoční zvyky a tradice přináší mimo poučení také množství hravých úkolů motivovaných Vánocemi od osvědčení autorky a oblíbené ilustrátorky Venduly Hegerové. Kniha zkrátí školkovým dětem, ale i malým školákům čekání na Vánoce a je doplněna spoustou návodů na tvoření, nápadů a poučení nejen pro děti. V závěru obsahuje kniha někol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Dívka v zeleném svetru - Krystyna Chiger , Paisner
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Romány , román , válečné , biografie a memoáry , židé , židovská ghetta , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , svět očima dítěte , přeživší holokaustu V roce 1943 se život sto padesáti tisíc lvovských Židů pomalu naplňoval. Deportace, vraždění, vystěhování do ghett a čekání na smrt. Skupinka několika z nich se troufale pokusila nalézt úkryt v městském kanalizačním systému. Poslední z této skupinky Krystyna Chigerová vypráví jeden z nejniternějších a nejhrů... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a člověk je pouze bezmocným nástrojem osudu? Je zima roku 1954 a devítiletá Mira se přes zákaz rodičů vypraví k řece jezdit na ledových krách. Spadne do vody, čímž se její neposlušnost prozradí, a je za to potrestána tím, že na rodinné oslav... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Avengers by Jonathan Hickman - komplet
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kompletní run Avengers od Jonathana Hickmana. V angličtině. Zahrnuje jak Avengers, tak New Avengers a zakončení série Secret Wars. Celkem je to deset knih, které dohromady tvoří jeden velký příběh. Jako nové... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dívka v zeleném svetru - Krystyna Chiger , Daniel Paisner
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Romány , román , válečné , biografie a memoáry , židé , židovská ghetta , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , svět očima dítěte , přeživší holokaustu , druhá světová válka ( 1939 – 1945 ) V roce 1943 se život sto padesáti tisíc lvovských Židů pomalu naplňoval. Deportace, vraždění, vystěhování do ghett a čekání na smrt. Skupinka několika z nich se troufale pokusila nalézt úkryt v městském kanalizačním systému. Poslední z této skupinky – Krystyna Chigerová – vypráví jeden z nejniternějších a nejhrůznějších příběhů přeživších holokaustu. Dívka v zeleném svetru je sama Chigerová, která nám předkládá svědectví o čtrnácti měsících, jež se svou rodinu prožila v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Osamělá holubice Larry McMurtry
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Milostný příběh, dobrodružství i hraničářský epos – to je Pulitzerovou cenou oceněná klasika Osamělá holubice, nejvelkolepější román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se odehrává na konci 19. století a vypráví dobrodružný příběh honáků dobytka z Texasu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
John MEANY:PÍSEŇ KOSTÍ
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
TOP STAV Tristopolis, město smrti... Ve spleti katakomb pod ulicemi Tristopolisu leží nespočet mrtvých. A generátory nekrofluxu z písně jejich kostí čerpají energii. Díky ní žije mnoho obyvatel města v luxusu a blahobytu. Jednou však za to budou muset zaplatit… Poručík Donal Riordan je dobrý polda. Dost dobrý na to, aby mu svěřili ochranu operní divy, která se chystá navštívit město. Musí zajistit její bezpečnost, protože vraždy výjimečných zpěváků se v posledn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Kniha od Jeffrey Archera - Zlatý Charlie
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vypráví od Charliem Archerovi, který se vypracoval na bohatého obchodníka,který se stal majitelem obchodníh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Kniha: Pirátova Plavba Kolem Světa - D. Wilson
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
* Kniha vypráví o Angličanovi Drakeovi, který se chystal na novou expedici na moře. Drakeovi to ale trvalo čtyři roky, než expedici uskutečnil. Když dostal povolení vyplout, námořníkům nepřálo počasí a loď musela zůstat v přístavu. Drake byl úspěšný... (více v detailu)
Zlínský kraj
49
 Kč
Patrik Hartl - 15 roků lásky
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak. Jednoho dubnového odpoledne roku 2001 se zamiloval do ženy, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Osamělá holubice Larry McMurtry
Před 7 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Osamělá holubice Larryho Mc­Murtryho je Pulitzerovou ce­nou oceněná klasika, milostný příběh, dobrodružství a hraničářský epos, ale také největší román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se odehrává na konci 19. století a vypráví dobro­družný příběh honáků dobyt­ka putujících z Texasu na sever do Montany. Vyprávění se sou­středí na dva přátele: Augusta McCrae a W. F. Calla, bývalé vojáky, kteří se na star... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Žena v zrcadle
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Příběhy tří hrdinek, které se odmítly podřídit představám o úloze žen ve své době Anne žije v Bruggách v době renesance, Hanna ve Vídni na konci 19. století, Anny Lee v Los Angeles současnosti. Tři osudy, tři ženy, které od sebe dělí staletí. Přesto mají něco společného. Všechny tři odmítají přijmout roli, kterou jim společnost, jejich okolí a muži chtějí vnutit, odmítají se smířit s obrazem, které jim nabízí dobové zrcadlo. Tři silné ženy, které se bouří a bojují o svou svobodu, o právo rozhodovat o svém životě. Tři ženy… nebo je to snad jen jedna jediná? Anne se podívala do kulatého rámu, uzřela své stažené rysy, ocenila umně spletené vlasy, které vytvářely z její světlé kštice rafinovaný účes, udivilo ji, že má tak dlouhý krk a tak malé uši. Přesto měla podivný dojem: sice v zrcadle nespatřila nic nepříjemného, ale neviděla ani nic blízkého, pozorovala cizinku. Její obličej z anfasu, ze strany či zezadu mohl být její, ale stejně mohl patřit jakékoli jiné ženě; nepodobala se sama sob... (více v detailu)
Kraj Vysočina
119
 Kč
Babička vypráví nejkrásnější příběhy z celého svět
Před 10 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Sběratelské dvoulisty pohádek ze série "Babička vypráví nejkrásnější příběhy z celého světa". Na každém dvoulistu najdete jednu pohádku. Na konci jsou vždy vysvětlivky k pohádce a otázky, které mají děti s rodiči k příběhu zodpovědět. Stav dle fotek... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Knížka Ukradený orloj komiks Doskočilová Hana
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Napínavý příběh vypráví o pátrání po rožmberském orloji, který zmizel z výstavy vzácných hodin. Původcem všech trampot je dvacetiletý Petr, velmi šikovný automechanik, který umí opravit úplně všechno. Má však jednu velkou ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
Půlměsíční město - Sarah J. Maas
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihu od autorky Sarah J. Maas Půlměsíční město. Kniha je pouze jednou čtená, v perfektním stavu jako nová. Má přes 600 stránek, s hezkým přebalem a ještě hezčím příběhem, který má ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
Poirot - Záhada tří čtvrtin - Sophie Hannah
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hercule Poirot, nejoblíbenější detektiv Agathy Christie na světě, přichází v dalším stylovém, ďábelsky chytrém příběhu s tajemstvím, zasazeném tentokrát do Londýna roku 1930. Jednoho dne se Poirot vrací z oběda a přede dveřmi svého bytu nachází rozzlobenou ženu, která se domáhá odpovědi, proč jí detektiv poslal dopis, v němž ji obviňuje z vraždy Barnabase Pandyho, o kterém nikdy neslyšela. Rovněž Poirot žádného Barnabase Pandyho nezná. O to vě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Dvůr stříbrných plamenů
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihy: Dvůr stříbrných plamenů od autorky Sarah J. Maas v angličtině i v češtině. V angličtině je nečtená, úplně nová. V češtině pouze jednou čtená. Cena anglické verz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
290
 Kč
Patrik Hartl - 15 roků lásky
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak. Jednoho dubnového odpoledne roku 2001 se zamiloval do ženy, k... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie