Davidovy hvězdy - Ohlsson ( rozfoceno 2 snímky )

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Podle jisté staré židovské pověsti se prý po západu slunce zjevuje Papírový chlapec a unáší děti, které nejsou včas v posteli. Dnes už si na něj nikdo ani nevzpomene, ovšem jen do chvíle, kdy je ve Stockholmu za bílého dne před zraky rodičů a dětí zastřelena učitelka mateřské školy Šalamounovy obce. Vzápětí zmizí cestou na tenisový trénink dva židovští chlapci a po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč

Podobné inzeráty

Hry - Egon Bondy ( rozfoceno 3 snímky )
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Soubor knižně zcela poprvé představuje spisovatelovo dramatické dílo, které vznikalo na konci 60. a na začátku 70. let minulého století a které dodnes zůstává veřejnosti prakticky neznámé. Těsná blízkost datací Bondyho dramat a jejich genetické zasazení do přelomového období novějších československých dějin zajistily textům napojení na dobové společensko-politické myšlení i významné postavení v rámci autorova díla jako celku. Soubor přináší jedenáct víceméně modelových aktovek, žánrově pojatých převážně jako černé grotesky či absurdní fr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
Archa knih - Jan Tománek ( rozfoceno 2 snímky )
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Skutečná pravda se skrývá mezi řádky… Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být bezproblémový. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je ochraňuje před tím, co na ně číhá za branami vesnice. Ale přesto vše není takové, jaké se na první pohled zdá, a někdo začíná pokládat nepříjemné otázky… Člověk nebude nikdy spokojený a vždycky bude chtít víc a víc, a to se dá získat jen na úkor druhých. Lidé nejsou a nikdy nebyli stejní, nikdy si nebyli rovni a nikdy jim nešlo o st... (více v detailu)
Kraj Vysočina
155
 Kč
Příživník - Geling Yan ( rozfoceno 4 snímky )
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Propuštěný tovární dělník Tan Tung se omylem ocitne na tiskové konferenci, kde je považován za novináře, a rozhodne se toho využít. Jeho jediným přáním je dosyta se najíst na opulentních rautech pořádaných pro média a inkasovat honoráře za účast. Ovšem díky falešné identitě novináře bezděky nahlédne jak do vysokých vrstev společnosti, tak i pod nablýskaný povrch čínského hospodářského růstu, kde se setká s korupcí a prostitucí a pozná osudy lidí na hranici holého přežití. Žánr: Lit. světov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
160
 Kč
1+1 zdarma Pavla Smetanová ( rozfoceno 3 snímky )
Před 23 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1.) Sonjin deník - Pavla Smetanová ( Cena 290 kč ) Svěží a vtipné vyprávění čerstvé maturantky Sonji nás zavede do řady míst: do Německa, Švýcarska, Anglie a Skotska, kam se vypravila, aby se naučila jazyk a poznala svět. Se stejným cílem, ale už jako zaměstnankyně cestovní kanceláře pak do Tuniska, Egypta, na Kanárské ostrovy, na Korfu, do Dominikánské republiky..... Žánr: Román Rok: 2014 Nakladatel: Lidové noviny Stran: 16... (více v detailu)
Kraj Vysočina
290
 Kč
Příručka mladých svišťů ( rozfoceno 4 snímky )
Před 35 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Více než 100 rad, her a zajímavostí pro každého, kdo si rád hraje, kutí, vaří, čte horoskopy, chová zvířata nebo řeší hlavolamy a jiné záhady. Příjemnou zábavu přejí Bubík, Dulík a Kulík. Název: Příručka mladých svišťů Kategorie: Pro děti a mládež, Sběratelství, Pohádk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Volání Kukačky - Galbraith ( rozfoceno 3 snímky )
Před 210 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Když se slavná modelka Lula Landryová zřítí ze svého zasněženého balkonu v londýnské čtvrti Mayfair, dojdou vyšetřovatelé k závěru, že šlo o sebevraždu. Případ se zdá být uzavřen. Lulin bratr má však stále jisté pochybnosti. A najatý detektiv má za něj odhalit pravdu. Cormoran Strike je válečný veterán, který si z Afghánistánu odnesl těžké zranění, i jizvy na duši. Během řešení případu proniká do světa distingovaných bohatých mužů a krásných svůd... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
5 minut po půl - Edgar Oken ( rozfoceno 4 snímky )
Před 211 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Povídkový soubor Edgara Okena představuje v moderní evropské literatuře osvědčenou, avšak na knižním trhu velmi vzácnou formu prozaického vyprávění, jež výborně kombinuje prvky fantastična, existencialismu, tragédie a grotesky. Na ploše 9 samostatných povídek rozkrývá Oken detaily z života svých obyčejných i neobyčejných hrdinů a odhaluje psychologické motivy jejich konání, ústících často přes sebelepší vůli do bezvýchodné situace a strhujícího závěru. Kniha bez... (více v detailu)
Kraj Vysočina
149
 Kč
Vypravěč - Mario Vargas Llosa (rozfoceno 4 snímky)
Před 198 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Cena při rychlém jednání 300 KČ. V česky dosud nevydaném románu z roku 1987 se peruánský autor vrací k zážitku antropologické expedice do amazonského pralesa, který výrazně ovlivnil celou jeho tvorbu. Vzpomínky na léta studií na limské Univerzitě svatého Marka a na práci v televizi se prolínají se strhujícími pasážemi, kde Vargas Llosa mistrovsky napodobil styl indiánského vypravěče kmene Mačigengů, který jako živá míza a tmelící prvek kmene obchází roztroušené mačigengské rodiny... (více v detailu)
Kraj Vysočina
380
 Kč
Umučenie Michala a Zbišeka ( rozfoceno 3 snímky )
Před 232 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Bratia minoriti Zbigniew Strzalkowski a Michal Tomaszek pôsobili v peruánskych Andách, v oblasti Periacoto od roku 1989. Prinášali vieru a pomoc tisíckam miestnych obyvateľov žijúcich v extrémnej chudobe. V noci 9. augusta 1991 členovia organizácie Svetlý chodník prepadli oblasť Periacoto. Rehoľníci však nikam neutiekli, práve naopak, ostali pomáhať chorým a ako zvyčajne slávili v kostole svätú omšu. Násilníci ich čoskoro objavili a zatkli, pričom sa pokúšali zajať aj niekoľkých mladých farník... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Zuzana Francková 8 kusů ( rozfoceno 4 snímky )
Před 240 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Cena za kus 25 kč. Prodám jako komplet. 1.) Nevinná 2.) Stíny minulosti 3.) Krůček od propasti 4.) Úsvit nad Kilimandžárem 5.) Recept na štěstí 6.) Odvrácená tvář lásky 7.) Síla lásky + přidám zdarma - Každý mrka má stříbrný okraj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Plyšový Buddha ( rozfoceno 4 snímky )
Před 239 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pavel Plyšatý není obyčejný člověk, opravdu upřímně se snaží. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy. Román vypráví napínavý, přitom citlivý lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal uprostřed kukuřičných polí, dospíval v ulicích velkoměsta zmítán nároky a očekáváními společnosti, vystřídal ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Jak si vysloužit ostruhy ( rozfoceno 4 snímky )
Před 209 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Jak si vysloužit ostruhy je určitě nejpopulárnější učebnice jezdectví na světě, jen v Německu vyšla již v 18 vydáních. Autor popisuje s velkou odborností a v nenapodobitelném humorném stylu krok za krokem, jak se naučit úspěšně jezdit a jak prožít radost z jízdy na jízdárně, v terénu nebo na vyjížďkách. Z obsahu: Výběr správné jezdecké školy- Výstroj jezdce a koně- Sed, pomůcky, základní chody- Zádrže, obraty, cvik... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Levandulové noci ( rozfoceno 2 snímky )
Před 239 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Po rozchodu se svým snoubencem Isabelle doufá, že na venkovském statku rodiny le Ber na březích řeky Durance najde nový domov. Sídlo mladého Corina le Ber je však velmi zadlužené a bezohledný hoteliér větří šanci přebudovat statek na luxusní hotel. Rodina se rozdělí na dva znepřátelené tábory a nic netušící Isabelle se záhy ocitá uprostřed hry plné intrik. V přek... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
Měsíční svit nad Paříží ( rozfoceno 3 snímky )
Před 241 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Je jaro 1924 a Helena Montagu-Douglas-Parr právě přijíždí do Paříže, aby si zde léčila rozchodem zlomené srdce. Je připravena přijmout opojný půvab Města světel a nechává se vtáhnout do světa ztracené generace a okruhu amerických krajanů, s jejichž podporou nachází odvahu k realizaci svého snu stát se umělkyní. Jako Phoenix se Paříž znovu rodí z popela velké války a Helena si uvědomuje, že i ona se mění. Dobrá dívka, kterou kdysi byla, tak svědomitá a poslušná, vědoma si svého místa ve svět... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Senilita Vladimíra P. ( rozfoceno 3 snímky )
Před 238 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kousavá satira na současné Rusko a humorná variace na Orwellovu Farmu zvířat, v níž autor ukazuje, jak Vladimírovič zkorumpoval svou zemi a oškubal její občany po stránce kulturní, duchovní a mravní. Odehrává se v blízké budoucnosti, kdy pacient č. 1 tráví svá pozdní léta na prezidentské dače a vzpomíná, jaké to bylo, když cinkal penězi a řinčel zbraněmi. Nemá tušení, že zaměstnanci ho bezostyšně okrádají a zneužívají. Jedinou čistou duší v jeho blízkosti je ošetřovatel Šeremetěv, ale i ten ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Modré okenice ( rozfoceno 4 snímky )
Před 238 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Soubor povídek autorky Magdalény Stárkové je neobyčejně různorodou mozaikou lidských osudů. Mladá žena toužící po svobodném a pestrém životě, doktor, který neztrácí naději na lásku či pohled na nečekaně silné pouto chlapce a fenky to je jen zlomek zajímavých charakterů, které vystupují z každé povídky, aby čtenáře vtáhly do děje a zanechaly v každém směs silných pocitů. - S Ester se potkali na střední škole. Chodil do stejné třídy, ale ona si ho příliš nevšímala. Sedávala po barech s míst... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Davidovy hvězdy - Ohlsson ( rozfoceno 2 snímky )
Před 238 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Podle jisté staré židovské pověsti se prý po západu slunce zjevuje Papírový chlapec a unáší děti, které nejsou včas v posteli. Dnes už si na něj nikdo ani nevzpomene, ovšem jen do chvíle, kdy je ve Stockholmu za bílého dne před zraky rodičů a dětí zastřelena učitelka mateřské školy Šalamounovy obce. Vzápětí zmizí cestou na tenisový trénink dva židovští chlapci a p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Líný cestovatel ( rozfoceno 3 snímky )
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Líný cestovatel cestuje zásadně pomalu. Kieranova oslava líného cestování je skvělým podnětem k zamyšlení, proč a jak cestujeme. Nutí nás přehodnotit zažité vnímání světa i našeho vlastního domova. Nabízí návod, jak si cestování lépe a hodnotněji užít jak z něj mít co největší prospěch. Líný cestovatel je kniha, díky níž vaše ces... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
KATO, DJ WICH, VLADIMIR 518 ( rozfoceno 4 snímky )
Před 209 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Hugo Toxxx Martin Dražil Vladimir 518 Maxim Habanec DJ WICH Patrik NGN Freezer Pasta Oner Dannie Jan Hanko Jája Vaňková KATO Michael beran Brooklyn Sany Admirál Kolíbal Dominik Nekolný Michal Škapa Wahe Taras povoroznyk Motivační fotografická publikace s výběrem dvaceti předních českých hudebníků, umělců a ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Piknik v Provence ( rozfoceno 4 snímky )
Před 239 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství. Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, kdy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Vlasta Javořická 2 x ( rozfoceno 3 snímky )
Před 232 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA ZA KUS 129 KČ. Prodám jako komplet. 1.) Pod horou Javořicí - Vlasta Javořická Soubor několika povídek z okolí Javořice. Žánr: Povídky, Literatura česká Rok: 1995 Nakladatel: Bonus A Stran: 161 Jazyk: český Vazba: pevná s přebalem 2.) Splněný sen - Vlasta Javořická Další román spisovatelky oblíbené zvláště čtenářkami, ale také těmi, kdo mají rádi příběhy o životě a všem, co k němu neoddělitelně patří. Přes překážky ke hvězdám. Tak můžeme charakterizovat příběh Mařenky a Pepy, z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
129
 Kč
Hříchy panství Cavendon ( rozfoceno 2 snímky )
Před 238 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Válka si vyžádala na Anglii vysokou daň. Panství Cavendon čelí bankrotu a rody Swannových a Inghamových se dostávají do pře. Když na povrch prosákne hluboko pohřbené tajemství, stane se právě rodinné sídlo hrozbou pro všechny. Dokážou se oba rody spojit, aby zachránily jméno rodiny a svou budoucnost? Název. Hříchy panství ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
110
 Kč
Vražda jako řešení - Božena Šimková
Před 210 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Svatba bez příbuzenstva. O mrtvých jen dobře. Dvě detektivky známé autorky - Krkonošské pohádky. První z nich se odehrává v Praze na Kampě, kde je nalezen režisér Mísa, který se měl záhy ženit a oslavoval ten den ve Filmovém klubu. Podezřelých je hned několik byla motivem k vraždě připravovaná svatba, peníze, byt či snad film, který se měl natáčet? Nebo to byla pouhá náhoda? Druhý detektivní příběh se odehrává na vesnici začátkem šedesátých let, kde je zavražděn jeden z místních aktivních ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Váš František Nepil ( rozfoceno 2 snímky )
Před 240 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Výbor z dopisů F. Nepila z 80. a 90. let 20. století. Knížka je výborem z korespondence známého spisovatele Františka Nepila. Jedná se o dopisy, které napsal známým osobnostem české kultury v 80. a 90. letech 20. století. Zahrnuty jsou i odpovědi na jeho listy. Samostatnou kapitolu tvoří bohatá korespondence s PhDr. Antonínem Tejnorem, autorem učebnic českého jazyka a zároveň blízkým přítelem manželů Ne... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Tajemná kráska - Barnes ( rozfoceno 3 snímky )
Před 241 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Příběh probouzejícího se romantického vztahu mezi vysoce urozeným aristokratem a neurozenou ženou z Anglie na konci druhého desetiletí 19. století. Anthony Hurst, vévoda z Kingsborough, si uvědomí, že nastal nejvyšší čas, aby zplodil dědice. Nejdříve si však musí najít nevěstu. Když se na maškarním plese, který uspořádá, seznámí s nádhernou ženou, domnívá se, že jeho hledání skončilo..., dokud dech beroucí kráska neuteče. Anthony ji musí najít, což nebude snadné, protože kromě její postavy, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie