Černá ovce Facebooku

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podtitul "Jak (ne)vydělávat na sociálních sítích". Praktický průvodce prodejem a reklamou zejména na Facebooku. Ideální příručka pro začínající podnikatele, která odpoví na otázku - jak zvýšit či zefektivnit prodej na sociálních sítích a u... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč

Podobné inzeráty

Knihy a CD pro rodiče
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
"Jak se rodí vodníčci" Moderní poznatky o významu a způsobu koupání a plavaní s kojenci doma ve vaničce, vaně, sprše i při koupeli s rodiči. Součástí je DVD a přehled jednotlivých úchopů. Grada 2012, 379 stran, stav: jako nová "Moje dítě" Co dělat, když miminko neustále vyžaduje krmení nebo pláče? návaly vzteku a vzdoru? Kdy začít učit na nočník? Dítě se pořád drží mámy? Tato kniha popisuje zvládání všech možných obtíží, odpoví na vše, co vás zajímá. Svojtka 2010 "Vědomý porod" Pomocí tohoto re... (více v detailu)
Středočeský kraj
480
 Kč
Jak loví ženy? Jak loví muži?
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu "Jak loví ženy? Jak loví muži?, aneb, Být sám sebou a nebýt sám - seznámení možné i nemožné", autor: Tomáš Novák. Stav: velmi dobrý, 1x čtená; vydání z r. 2003. Předání:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Kniha Nebuďte za ha.zla Anja Niekerken NOVÁ
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová kniha. Chováte se vždycky tak, abyste se za sebe nemuseli stydět? Každý z nás se občas dopouští chyb, kvůli kterým by se raději neviděl. A právě takové situace pomáhá zvládat kniha Anji Niekerkenové. Autorka se v ní opírá o své bohaté zkušenosti sociálního kouče a rozebírá jednotlivé situace, které je třeba zvládnout, abychom se zachovali správně ve vlastních očích i v očích ostatních. Kniha je rozdělena do 14 přehledných tematických kapitol od důst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Červený a černý (Stendhal)
Hrdina tohoto psychologického románu Julián Sorel, syn tesaře, chce za každou cenu dosáhnout bohatství a vážnosti. Nejvhodnějším prostředkem k dosažení kariéry je v té době černá kněžská sutana,... (více v detailu)
Neuvedeno
Nová kniha Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou knihu Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války. POPIS: pevná vazba; čeština; 157 x 235 x 37 mm; 528 str.; hmotnost: 1 kg; autoři: Cloud Stanley, Lynne Olsonová; bez defektu Kniha Otázka cti, s podtitulem Zapomenutí hrdinové druhé světové války, strhujícím způsobem předkládá úchva... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
349
 Kč
kniha jak na to?
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihy "JAK NA TO? " na tyto vozy: OPEL KADETT E diesel od 9/84 do 8/91 290,-Kč FORD SIERA od 6/82 do 2/93 290,-Kč OPEL ASTRA od 9/91 150,-Kč Knihy jsou použité, nikde nic nechybí,... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
OTÁZKY SOCIÁLNÍ
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám svazek druhý knihy T. G. Masaryka OTÁZKY SOCIÁLNÍ ZÁKLADY ... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
VÁLKA a MY Generál Radola Gajda - Dr.Jan Karlík /1927/
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Původní vydání z roku 1927 připravované knihy, jejímuž následnému vzniku zabránila smyšlená justiční kriminalizace Generála Gajdy, jež byla příčinou konce jeho aktivního působení v armádě. Kdo nezažil, ten nepochopí . Současná sci-fi : Generál Gajda na generálním štábu: "Armádě chybí 10 miliard ?" Na stole leží nabídka na modernizaci z Izraele. Nestojí za ní náhodou ti co se také rádi prezentují Davidovou hvězdou a mají o sobě potřebu tvrdit, že jsou židé? Při banálním obchodním sporu mezi sebou jsou tito tzv. židé schopni připraviti mou Vlast mj. o více jak 10 miliard korun se stále pro ně narůstajícími úroky? Vyhodíš je dveřmi a vrátí se oknem. Ostuda mé Vlasti, ostuda lidství. Cestou na Štáb jsem míjel BigBoard - POMÁHÁME BOJUJEME - kam lze klesnout? Vrátil se snad Fanda Mrázek, nebo na ministerstvu zahnízdil Kolibřík? To je armáda silného suverénního státu, že má... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
MOTO - Motocykly v Československu na fotografiích 1
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová kniha - Motocykly v Československu na fotografiích 1 Představuji novou, zcela netradiční knihu o motocyklech v Československu. Taková publikace s pěti sty, doposud většinou nikdy nepublikovanými archivními fotografiemi, ukazuje postupný vývoj motocyklového parku na Československých silnicích od roku 1938 do dnešních dnů. Na své si přijde opravdu každý. Snímky z Vašich dvorků, výletů a garáží jsou doplněny továrními snímky, dokumenty, letáky a dobovými reklamami. Rozsáhlý výběr toho co jezdilo po našich silnicích. - formát A4, tvrdé desky, křídový matný papír pro kvalitní tisk - 504 stran - více jak 500 fotografií velkého formátu - namátkou AJS, Ardie, BMW, Jawa, Jawa-ČZ, ČZ, Harley-Davidson,…..a mnoho a mnoho dalšího - od řemenáčů po Hondu CB 750!Barevné fotografie motocyklů Snímky z běžných dvorků, na kterých možná poznáte Vaše kamarády či předky Detailní dobové fotky konstrukčních celků motocyklů Snímky z tovární linky Něco z archivu Policie ČR a SR,..a teké od VB! Včetně modelů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 399
 Kč
Černá kniha sovětské okupace
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V pěkném stavu. Zásilkovna nebo balíkovna, osobní předání Praha Dělnická
Hlavní město Praha
200
 Kč
Černí kakaduové v přírodě i lidské péči
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu Černí kakaduové v přírodě i lidské péči - Nevill Connors, Enid Connors. Velmi p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Za lepší reklamou - starožitná kniha z roku 1931, top stav
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Starožitná kniha Za lepší reklamou z roku 1931. Škola reklamy v době největšího průmyslového rozmachu v dějinách tehdejšího Československa. Vše čer... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
Černá svině
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Černá svině Zpověď fotbalového rozhodčího Ivana Grégra Vladimír Zemánek Praha, 1994
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Historie 3/5
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy: - Vojtěch Mencl: Křižovatky 20. století (1990) - 49 Kč - Zdeněk Nejedlý: T. G. Masaryk ve vývoji české společnosti a státu (1950) - 199 Kč - T.G.Masaryk: Světová revoluce za války a ve válce 1914-1918 (1936) - 199 Kč - Zdeněk Nejedlý: Sebrané spisy – T.G.Masaryk kniha první Masarykovo mládí (1949) - 199 Kč - František Soukup: T. G. Masaryk jako politický průkopník, sociální reformátor a president státu (1930) - 199 Kč - Bohumír Kolář: Z paměti literární Olomouce (2004) - 99 Kč - Vladimír Zicháček: Buď zdrávo nám Gymnázium dívčí Olomouc (1999) - 39 Kč - Věra Olivová: Československo v rozrušené Evropě (1968) - 99 Kč - Josef Haube... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Každé dítě má talent
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová kniha s podtitulem: Jak rozvíjet vrozené nadání. Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45
 Kč
Domácí první pomoc dětem
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
o dělat při nehodách, poraněních a onemocnění dítěte. Zahrnuje např. astma, dušení, otravu, podchlazení, poranění páteře, šok, úpal, zlomeniny a další. Osobní odběr ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Černá a bílá - kniha o ČZ ve Strakonicích 1919-1969
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu o ČZ Strakonice - Černá a bílá, Procházka půlstoletím Českých zá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Černá kniha komunismu 1 a 2 díl
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena 130 Kč za kus nebo 250 Kč za oba díly. Zásilkovna nebo pošta, osobní předání Praha Dělnická
Hlavní město Praha
130
 Kč
Černá kniha minulosti
Predám knihu Černá kniha minulosti : Košický vládní program - narudlý počátek s rudým zakončením : vzpomínky muklů a dokumentace Košický vládní program - narudlý počátek s rudým zakončením, 2001, Ludvík Zbyne... (více v detailu)
Neuvedeno
O duši, šílenství a genialitě
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Jaroslava Vacka O duši, šílenství a genialitě. Tvůrčí život je vždycky mimo konvence. Génius dělá něco jinak, než to lidstvo od věků dělalo. Není-li to od Boha ani démonů, není šílený? Je nepřizpůsobivý, ohrožuje sociální pohodu, vede podivný život a lidé ho nechápou. Autor, renomovaný český psychiatr, popisuje životy mnoha uznávaných skladatelů, spisovatelů, malířů či vědců a dochází k závěru, že schizofrenie by mohla být jakousi daní za tvořivost a výsledkem částečného zvrácení jinak žádoucí vlohy k tvůrčímu pohledu na svět. Vývoj představ evropské populace o d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Daniel Prokop SLEPÉ SKVRNY (2020) Top
Před 131 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám sociálně a společensky zaměřenou odbornou knihu SLEPÉ SKVRNY. Podtitul O chudobě, vzdělávání, populismu a dalších výzvách české společnosti. Autor Daniel Prokop. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Vydalo nakladatelství Host v roce 2020. Va... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura