Falešný polibek N.O.V.É knihy Mary Pearsonová

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvě nové knihy : Falešný polibek a Zrádné srdce. Dva navazující díly. Cena 150 Kč/ks, prodej dohromady.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Falešný polibek N.O.V.É knihy Mary Pearsonová
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvě nové knihy : Falešný polibek a Zrádné srdce. Dva navazující díly. Cena 150 Kč/ks, prodej dohromady.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Knihy Emma Scott
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Všechny knihy jsou ve výborném stavu, každá kniha má samostatný romantický příběh, který vás chytne za srdce. Všechny knihy jdou samostatně každá za 150 korun, vyšší jen láska, za 200 В... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
Star Wars knihy
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dvě knihy (každá za 150 Kč + 80 Kč poštovné). Možnost poslat Zásilkovnou nebo Českou pošt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Kniha Mary Poppinsová - P.L.Traversová
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha Mary Poppinsová - P.L.Traversová, Velice zachovalá, jednou čtená. Albat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Vinfutur svatební kniha hostů
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou dřevěnou sadu svatební knihy hostů Vinfutur. V sadě: rám na knihu hostů + cedulka Mr&Mrs + 110 ks ve tvaru srdce + lepicí tečky na př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Malazská kniha padlých - Dům mrtvých - nová edice Planeta 9
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, sešli se dvě kopie 2. dílu Malazské knihy padlých, konkrétn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
J.Deveraux, Elizabeth Chadwick a jiné
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vánoční příběhy170 Kč,Skvělá partie.Dokonalá vražda,Splněné sny,nové, kus 190 Kč,Holly,Proměny srdce,kus 130 Kč,Sametový anděl150 Kč,Ve stínu moruše,Divoké orchideje,Příliv,První dojem,více čtené,kus 50 Kč,Pán touhy 120 Kč,Satisfakce 150 Kč,Kouzlo polibku Dvě císařovny120 Kč,Jedině s tebou130 Kč,Umění sv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dívka v měsíčním světle-Charles Dubow-Nová kniha
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Když Wylie v dětství potkává Cescu poprvé, krásná, divoká a laskavá dívka ho uchvátí tak, že je ochoten riskovat kvůli ní pád ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70
 Kč
KNIHY PRO DĚTI - zánovní i čtené
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabídka knih: ČTENÍ O HRADECH E.Petiška, CENA 120 Kč STARÉ POVĚSTI ČESKÉ A.Jirásek ilustrace J.Trnka, CENA 180 Kč DĚDEČEK AUTOMOBIL A.Branald, CENA 150 Kč ŠKOLÁK KÁJA MAŘÍK 1-3 díl Felix Háj, CENA 200 Kč ČERNÁ HODINKA zimní čtení pro chlapce, CENA 100 Kč AFRIKA ŽIVOT A SMRT ZVÍŘAT J.Vágner, CENA 150 Kč AFRIKA RÁJ A PEKLO ZVÍŘAT J.Vágner, CENA 150 Kč EVROPSKÁ FLÓRA Jan Tříska, CENA 150 Kč DVA ROKY PRÁZDNIN J.Verne, CENA 150 Kč TAJUPLNÝ OSTROV J.Verne, CENA 180 Kč SLAVÍK – 150 Kč BRUNDIBÁR KRÁL ČMELÁKŮ – 150 Kč MODRÁ KNIHA POHÁDEK – 150 Kč POHÁDKY B.Němcová – 150 Kč TEN VÁNOČNÍ ČAS (bez CD) – 150 Kč POHÁDKY H.CH.ANDERSEN – 120 Kč PRINCEZNA Z TŘEŠŇOVÉHO KRÁLOVSTVÍ - 100 Kč BRATRSTVO BÍLÉHO KLÍČE – 100 Kč NEŽ ZAZ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Knihy 5
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám starší knihy v dobrém stavu. Celou dobu v knihovně, v suchu. Preferuji osobní odběr na Praze 10. Pokud by si někdo chtěl vzít větší množství, nebo všechny, pak cena dohodou. Mám zde ještě další inzeráty s knihami. Telefon není platný, prosím o kontakt přes zprávu. Při osobním odběru v Praze jen cena za knihu, v případě zaslání je ještě třeba připočítat poštovné, které hradí kupující. Posílám přes Zásilkovnu i Balíkovnu. Pavla Hájková - Jaromír Štětina, Brutalita moci 50,- Kč PRODÁNO Jan Welzl - Třicet let na zlatém severu 50,- Kč PRODÁNO Jan Weiss - Volání o pomoc 30,- Kč PRODÁNO Jan Weiss - Dům o tisíci patrech 30,- Kč PRODÁNO Jan Weiss - Spáč ve zvěrokruhu 30,- Kč PRODÁNO Josef Škvorecký - Prima sezóna 40,- Kč PRODÁNO Josef Škvorecký - Zbabělci 40,- Kč PRODÁNO Josef Škvorecký - Sedmiramenný svícen 40,- Kč PRODÁNO Josef Škvorecký - Dvě legendy 40,- Kč PRODÁNO Josef Škvorecký - Tankový prapor 40,- Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy 6
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám starší knihy v dobrém stavu. Celou dobu v knihovně, v suchu. Preferuji osobní odběr na Praze 10. Pokud by si někdo chtěl vzít větší množství, nebo všechny, pak cena dohodou. Mám zde ještě další inzeráty s knihami. Telefon není platný, prosím o kontakt přes zprávu. Při osobním odběru v Praze jen cena za knihu, v případě zaslání je ještě třeba připočítat poštovné, které hradí kupující. Posílám přes Zásilkovnu i Balíkovnu. Leonid Andrejev - Povídka o sedmi oběšených 20,- Kč Peter Altenberg - Minutové romány 20,- Kč Andrej Bělyj - Kota Letajev 20,- Kč PRODÁNO Joseph Bédier - Román o Tristanovi a Isoldě 30,- Kč PRODÁNO Božena Benešová - Chlapci a dívky 20,- Kč V. J. Brjusov - Mé zemi 20,- Kč A. P. Čechov - Step 30,- Kč Markus Tullius Cicero - Dvě rozmluvy 30,- Kč Paul Verlaine - Písně beze slov 30,- Kč PRODÁNO M. Cervantes - Cikánečka 30,- Kč Alexandr Grin - Svědectví mého života 30,- Kč Lion Feuchtwanger - Ošklivá vévodkyně 30,- Kč Denis Diderot - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kniha "Jak se co dělá" -
Před 4 dny - SBAZAR
Moc pěkná kniha pro zvídavé děti, ale poučí se i dospělí. 150 stran zajímavých informací například o výrobě ... (více v detailu)
90
 Kč
Knihy Mirror world I. až III. díl - Fantasy LitRPG
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Knihy Mirror world I. - II. - III. díl Prodám tyhle tři velmi pěkné knihy. Žánr fantasy LitRPG. Jedna z nejlepších sérií tohoto žánru. Každý kdo hraje počítačové hry bude ve svém živlu, zvláště pokud má rád RPG (Role Playing Game - Hra na hrdiny). 3 knihy ze série Mirror world: I.Projekt každodenní rutina II. Citadela III. Pouť vyděděnce Autor Alexej Osadčuk Preferuji osobní předání v Děčíně. Jinak poštou, zásilkovnou. Platba ale nutná předem. Když virtuální realita předčí skut... (více v detailu)
Ústecký kraj
699
 Kč
Knihy 12 kusů
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1. Gina Kausová - Kateřina Veliká osvícená panovnice největší říše světa Cena 80 kč, Stav: Nová 2. Něco jako láska - Julie James Cena 80 kč, Stav: Nová 3. Mike Dooley - Žijte v souladu s vesmírem Cena 699 kč, Stav : Výborný Kniha není na trhu. 4. Stephanie Lang von Langen - Vím, co mi chceš říct - Jak porozumět řeči psů Cena 80 kč, Stav: výborný 5. Luděk Sýkora - Rezidenční segregace Cena: 150 kč, Stav: Nová 6. Sláva barokní Čechie umění, kultura a společnost 17. a 18. století : průvod... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Odborné knihy o zvířatech, atlasy: ptáci, drůbež, psi
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím následující knižní tituly viz seznam a foto: RNDr. M. Bouchner - Kapesní atlas ptáků Z. Veger + V. Komínek - Kapesní atlas okrasných ptáků Cena za kus: 80 Kč, nebo oba dva za 150 Kč ----------------------------------------------- V. Žoha a kol. - Vzorník plemen drůbeže K. Hartl – Člověk a pes Cena za kus: 80 Kč Při odběru obou kusů: 150 Kč celkem Nabízím buď ode... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Knihy Agatha Christie
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihy 50,-/kus. V top stavu. Osobní předání Lukavice na Moravě (občas i Zábřeh, Mohelnice, Šumperk) nebo zaslání přes Zásilkovnu. 1. Dům na úskalí 2. Dům u kanálu 3. Hadí doupě 4. Hodiny 5. Hra na vraždu 6. Karty na stole 7. Nakonec přijde smrt 8. Nástrahy zubařského křesla 9. Nemesis 10. Němý svědek 11. Plavý kůň 12. Smysluplná vražda 13. Temný cypřiš 14. V hotelu Bertram 15. Velká čtyřka 16. Vždyť je to hračka 17. Záhada modrého v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Thiller Poslední orákulum
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám jednou čtenou knihu thriller James Rollins - Poslední orákulum, bez papírového obalu, cena 150 Kč + poštovné. Dva muži závodí s časem, aby vyřešili z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
3x L. Meachemová, 3x Bridget Jonesová,Třeštíková,Davouz ad.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
LEILA MEACHAMOVÁ: Sen o Somersbetu, Poselství růží, Titán (kus za 150,-) J.D. ROBB (pseudonym spisovatelky Nory Robertsové): Smrtící zrada (Eva Dallasová, policistka z druhé poloviny 21. století v boji s bestiálním škrtičem...) Cena: 120,-) JENNIFER BLAKE: Cesta za láskou (Julie Dupréová a její otec jsou zapleteni do osvobození Napoleona ze Sv. Heleny. Patří k nim i námořní kapitán Thorpe, na jehož lodi otec během cesty do Anglie umírá, jak dopadne sblížení námořníka a osamělé Julie?) Cena: 80 kč JAN ELLISONOVÁ: Drobný poklesek (350 stran, Příběh poukazuje na to, jak nás může minulost krutě dohnat a že i malý přešlap či něco nevinného nám může změnit život) Cena: 90 kč JACQUELINE WILSONOVÁ: Polibek (280 stran,Silný, přesvědčivý a citlivě zpracovaný příběh o první lásce a prvním zklamání pro teenagery) Cena: 100 kč M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ed McBain+Dick Francis a Temné kouty,Mokrý hrob,Rambo ad,
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ED MCBAIN (tvrdé vazby s přebaly): Smrt ošetřovatelky, Kráska a zvíře, Překupník/Vrahův žold, Dívej se jak umírají, Všichni do jednoho (kus za 90,-), MĚKKÉ VAZBY: Zlovolnost, Přízraky, Vraždy pod stromeček, Nešpory, Polibek (kus za 70,-), MENŠÍ MĚKKÉ VAZBY: Horko, Všichni do jednoho, Zlatovláska, Skřet a královna, Sněhurka, Jack a fazole (kus za 60,-) 18 napínavých povídek mistrů detektivního žánru (Ed McBain, Donald E. Westlake a další, 50,-) DICK FRANCIS: Vyšetřovací komise, Oheň a bič, Tvrdý úder, V šachu (brož, kus za 60,-) Nervy/Dražby (dva romány v jedné knize s tvrdou vazbou a přebalem, 70,-), Smrtící zkouška (tvrdá vazba s přebalem, 70,-), Hra s čísly, Hrozba (brož, kus za 50,-), Sport královen (autobiografie, 70,-) Další z dostihového prostředí: GRAEME ROE: Nebezpečný outsider, Vnitřní dráha (kus za 70,-) Thrillery za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
DVA DÍLY KNIHY SUPER 12 - VÝZVA A PAST
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dva díly knihy SUPER 12 - 1 díl VÝZVA a 2 díl PAST.Knihy jsou ve formátu A5,1 díl má 174 stran a 2 díl má 207 stran.Knihy jsou v pevné vazbě a jsou jako nové.Knihy jsou o dvanáctiletém hrdi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
Nové knihy
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové knihy kus 150 Kč
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Knihy Orson Scott Card
Před 8 dny - SBAZAR
Prodám dvě knihy od Orson Scott Card - Děti ducha a Xenocida. Cena za obě 590,- super stav.
590
 Kč
Červený a černý
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám historický román „Červený a černý“ I. a II.díl. – kronika devatenáctého století. Knihu napsal Stendhal a ilustroval (114 kreseb) Pavel Šimon. Vydalo nakl. Družstevní práce v edici Nesmrteln... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Nová kniha - Láska po Řecku (Kat French)
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou knihu.Dostala jsem jako dárek dvě stejné. Krásný letní román odehrávající se v Řecku.Dopo... (více v detailu)
Pardubický kraj
185
 Kč
8 knih Vlasty Javořické
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy Vlasty Javořické: Na Veveřím gruntě - nakladatelství Kamélie, rok vydání 1991. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Cena: 50 Kč. Bez lásky - nakladatelství Československý spisovatel, rok vydání 1992. Kniha je v dobrém stavu. Cena: 50 Kč. Z jednoho hnízda - nakladatelství Lípa, rok vydání 1991. Kniha je v dobrém stavu. Vada: dolní okraje desek jsou na několika místech lehce zkroucené (na požádání mohu zaslat detailní foto). Cena: 50 Kč. Osudy srdcí I. - nakladatelství Lípa, rok vydání 1993. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Vada: vrchní okraj strany 141/142 je lehce natržen – 2 mm (viz. foto; na požádání mohu zaslat další detailní fotky). Cena: 90 Kč. Osudy srdcí II. - nakladat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie