Den jako stvořený pro vážnou známost: Z. Frýbová

Kniha obsahuje pět novel, které se týkají manželských konfliktů končících v manželské poradně. Frýbová zde opět nazírá na psychol... (více v detailu)

Podobné inzeráty

DEN JAO STVOŘENÝ PRO VÁŽNOU ZNÁMOST Zdena Frýbová
Před 53 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám tuto knihu. Stav knihy je patrný z fotografií. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
Hlavní město Praha
99
 Kč
Noc jako stvorena pro neveru,autorka Zdena Frybova
Před 108 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabizim knihu Noc jako stvorena pro neveru, autorka Zdena Frybova...vydalo nakladatelstvi M.Svarc - Sule a spol. v r.1997...pevna vazba, obal leskle lamino...kniha je v dobrem stavu....anotace:"Další příběh od Zdeny Frýbové z prostředí manželského života. Opět je zde dokonale rozebrána psychika člověka, který odjede na služební cestu do zahran... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Polda a jeho soudce, autorka Zdena Frybova
Před 110 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabizim knihu Polda a jeho soudce, autorka Zdena Frybova, vydalo nakladatelstvi Sulc a spol. v Praze r.1996....pevna vazba, obal leskle lamino....kniha je v dobrem stavu....anotace:"Pokračování osudů hlavních hrdinů románu Polda je obrazem rozsáhlých bankovních machinací a podvodů, od nichž se odvíjejí zločiny i vraždy na objednávku. Do své románové fikce s příznačným ironickým a satirickým tónem vložila autorka kriminální případy, jimiž se... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Den jako stvořený pro vážnou známost: Frýbová
Kniha obsahuje pět novel, které se týkají manželských konfliktů končících v manželské poradně. Frýbová zde opět nazírá na psychol... (více v detailu)
Miroslav Plzák, Z. Frýbová - Do nepohody připraven
Před 556 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kniha se zabývá řešením manželských krizí, jako je např. nevěra. Je psána formou rozhovoru. Kniha vypad... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Den, jako stvořený pro vážnou známost Andrsenka,Bí
Před 244 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám levně tři starší knihy: 1. Z.Frýbová - "Den jako stvořený pro vážnou známost". Vydalo nakl. ČS v edici Spirála v roce 1989. Pěkný stav. Má 330 stran. 2. Iva Hercíková,il.Fr.Kalenský - "Andrsenka" - román pro dívky - vydalo nakl. Alba... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie