Amálie: Sylvi Kekkonenová

Vynikající novela finské spisovatelky líčí neobyčejně působivý příběh o těžkém údělu prosté venkovské ženy. Autorka s velkým po... (více v detailu)

Podobné inzeráty

The Dragon’s promise
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme knížku “The Dragon’s promise” od spisovatelky Elizabeth Lim. V perfektním stavu.
Olomoucký kraj
180
 Kč
Lepší než ve filmu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme knížku “Lepší než ve film” od spisovatelky Lynn Painter. V perfektním stavu.
Olomoucký kraj
290
 Kč
Žlutý déšť kniha od: Julio Llamazares
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Žlutý déšť, nejúspěšnější, částečně autobiografická novela španělského spisovatele Julia Llamazarese je poeticko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Sedmý smysl - celá série
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme celou sérii fantasy knížek Sedmý smysl od spisovatelky Ilka Paco... (více v detailu)
Olomoucký kraj
750
 Kč
Bez dcerky neodejdu
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Napínavé drama spisovatelky Betty Mahmoodyové, popisující exotický vztah, manželství a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Simon Mawer - Pražské jaro
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám knihu Simon Mawer - Pražské jaro, jak nová, cena 180 Kč + poštovné. Tato chytrá, strhující a smyslná novela... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Alea dívka moře - celá série
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme celou sérii fantasy knížek “Alea dívka moře” od německé spisovatelky Tanyi Stew... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 450
 Kč
3 knihy od Erma Bombeck
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Svátost manželství - Erma Bombecková (Skvělý stav. Kniha americké humoristky. Velmi dobře hodnocená kniha. Nadhled, vtip a pozoruhodně hluboká životní moudrost.) Žena: Jak (ne)zvládnout život - Erma Bombecková (Humor, ironie ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Když to není láska - Kay Langdale
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Neobyčejně jímavý a fascinující román, který se dívá na lásku a manželství očima šesti žen, jejichž osudy jsou navzájem propletené. Sára, která klesá pod tíhou rodinných i pracovních povinností, musí čelit velkému pokušení. Romantickou Kate zase trápí ztráta lásky. Isobel, která nikdy svého manžela nepodvedla, přijímá a možná i nepřímo podnítí jeho nevěru. Martha, pro níž její úžasné milostné dobrodružství, které ji potká coby zralou padesátnici, představuje rozhodující okamžik v životě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
130
 Kč
kniha Svatební cesta do Jiljí - Miroslav Skála
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Úsměvná novela o předsvatební cestě. V perfektním stavu. Osobní odběr - Hradec Králové.
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Mipam lama s Paterou moudrostí
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha popisuje příhody chlapce Mipama. Jeho lásku k přítelkyni z dětství, honbu za bohatstvím, jež mu má umožnit sňatek s ní, ale také jeho myšlenky a úvahy ovlivněné prostředím v němž se ocitá. Jeho cesta... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
V. Klimecká - Druhý život Marýny G.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Posílám Zásilkovnou po platbě předem nebo osobní odběr v Brně. anotace: Svět žen je vždy jiný než svět mužů. Kronika velké valašské rodiny, v níž projdeme celé 20. století, je psána výhradně z perspektivy žen. Marýna, Růža, Josefka a Fany - kolem nich míjejí československé dějiny se všemi zvraty, propastmi a výšinami, nadějí i rezignací. Obě světové války, osvobození, 50. a 60. léta rezonují ve třech p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Město - Stella Gemmell
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Město je starodávné, mnohovrstvé. Kdysi bývalo prosperující metropolí, nyní se ale rozrostlo za své hranice, vyvolává nesčetné války se sousedními kmeny a vše, co dříve bývalo zelené a úrodné, mění v pustinu. Ve středu Města žije císař. Viděl ho jen málokdo, ale ti, kterým se to podařilo, ho popisují jako muže v nejlepších letech, přestože by měl být stařičký. Někteří lidé ponuře spekulují, že už není člověk, pokud jím vůbec kdy byl. Hrstka p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Tým Tornáda
Predám knihu Tým Tornáda za 15 Kč. Platba na český účet. Vyprávění dvou vojenských letců, veteránů ze Zálivu, o svém působení a výcviku na základně RAF v období míru. Oba autoři, pilot a navigátor, popisují autentické zážitky z běžného roku života v Air Force: kouzlo i r... (více v detailu)
15
 Kč
Hedviga Couths-Mahlerová-Ellinor,dcera pradleny.
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Zamilovaná pro ženy. Zachovalá.
Kraj Vysočina
40
 Kč
Ilona Borská - Osud jednoho Čecha
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Román o učiteli Františku Hodíkovi. Biografický román o českém učiteli Františku Hodíkovi představuje lidskou osobnost pedagoga, jehož život byl tragicky ukončen za okupace... Ilona Borská popisuje životní osudy jednoho Čecha - vlastence, Františka Hodíka od jeho učednických let ve Vídni, kde ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Alexandra Fullerová – Než přijdou deště
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám africké memoáry anglické spisovatelky Alexandry Fullerové, které vyšly v roce 2015 v nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA s.r.o. Kniha má 259 stran a je ve velmi dobrém stavu. Anotace: Memoáry Alexandry Fullerové jsou víc než jen příběhem o rozpadajícím se manželství. Autorka vypráví, jak v dětství žila na farmě v býva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Tři v kruhu - Naďa Horáková
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 120 KČ. Ovdovělá Mariana žije s nevlastním desetiletým synem v malém moravském městě. Cítí výčitky svědomí za tragickou smrt svého manžela Janka, myslí si, že k ní nevědomky přispěla i ona. Život plyne v únavném stereotypu až do chvíle, kdy ji navštíví bývalý snoubenec Milan, kterého kvůli Jankovi opustila. Činorodý právník je zděšený Marianiným psychickým stavem a začne pátrat v minulosti zemřelého manžela. Tuší totiž, že tam je klíč ke všem problémům Žánr: Romány,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Dobrovolným vězněm v Osvětimi
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrovolným vězněm v Osvětimi - Neobyčejný život Witolda Pileckého. Na pozadí druhé světové války popisuje kniha boj, konsp... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Dobrovolným vězněm v Osvětimi
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrovolným vězněm v Osvětimi - Neobyčejný život Witolda Pileckého. Na pozadí druhé světové války popisuje kniha boj, kons... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Kroupič Život amatérského sportovce
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Brožovaná kniha, 124 potištěných stran. Kniha popisuje příběh amatérského sportovce na jeho strastiplných cestách k vysněnému cíli. Kolika překážkám je nutno někdy čelit a kolik síly v sobě musí člověk nalézt, aby dosáhl toho, o čem od dětství sní? Kde hledat sílu, podporu a motivaci a naopak čemu je dobré se vyhnout? O tom všem pojednává kniha, která zároveň nastiňuje i osobní a rodinný život, který někdy dokáže být náročný a někdy vás to dostane až na samotné dno. Čtenář se seznámí s různými ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
kniha Griselda.
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kniha Griselda-drama lásky a žárlivosti-čtení hlavně pro ženy.
Plzeňský kraj
10
 Kč
120_ Retro 1914, Novely, Zeyer
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Název: Novely Autor: J. Zeyer Rok vydání: cca 1914, před vznikem ČSR Stav knihy: vázaná, výborný stav, bez přebalu, Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, ČP doporučeně 75,-Kč. Platba předem... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
matka a dcera
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dospívající Duška žije jen s matkou, otec padl na bojišti 1. světové války. Matka, žijící z úřednické penze, věnuje veškeré své síly a pozornost zdravému vývoji dcery, pro jejíž problémy i chování má maximální pochopení. Když Duš... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Tým Tornáda
Predám knihu Tým Tornáda za 15 Kč. Platba na český účet. Vyprávění dvou vojenských letců, veteránů ze Zálivu, o svém působení a výcviku na základně RAF v období míru. Oba autoři, pilot a navigátor, popisují autentické zážitky z běžného roku života v Air Force: kouzlo i r... (více v detailu)
15
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie