Kniha, krimi: Přehmat - Jean-François Coatmeur

Před 790 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Napínavý kriminální příběh, ve kterém osamělý hrdina bere spravedlnost do vlastních rukou a dovádí ji až do zuřivé pomsty. Sledován policií, která jeho úsilí často maří, dochází nakonec ... (více v detailu)
Zlínský kraj
45
 Kč

Podobné inzeráty

5 ks knížky Harlequin - 8 romantických příběhů
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nabízím Harlequin knížky. SLEVA při odběru všech ! Různé knihy obsahují různý počet příběhů (některé 1 příběh, některé 3 příběhy = 3 knihy v jedné). - Po bouřce (Janet Dailey) - má 1 příběh, 10 kč - Tma probouzí city (Victoria Leigh) - 1 příběh, 10 kč - Svatba jak má být (Judy Chris.) - 1 příběh, 10 kč - Tajemství nevěsty + Dědic na objednávku - 2 příběhy, 20 kč - Lá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10
 Kč
Prodám - 3 díly Betty MacDonaldová
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vejce a já Morová rána Kdokoliv může dělat cokoliv Vše výborný stav cena 50 Kč / kus
Jihočeský kraj
150
 Kč
Bitevní mág Kniha, Česky NOVÁ, TOP STAV
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
NOVÁ, TOP STAV Bitevní mág Kniha, Česky Autor: Peter A. Flannery Nakladatel: Triton Kniha 2020, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Julianus - historie
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám historický román Julianus. Knihu napsal Gore Vidal a ilustroval ji Ft.Kraus. Vydalo nakl.Svoboda v Praze roku 1992. 1.vydání. Když se dostane k moci poslední potomek flavionské dynastie Julianus, pokusí se zvrátit chod dějin v římském i... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Komiks Spider-man, Deadpool, komiksy, cena za vše
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 4 komiksové knihy Uvedená cena je za všechny 4 knihy, jen komplet Harley Quinn Červené maso Spider-Man Deadpool - Parťácká romance Liga spr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Šachovnice královny - Yann Kerlau
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Švédská královna Kristýna se narodila proto, aby vládla. Jako jedna z nejzajímavějších a také nejkontroverznějších panovnic evropských dějin však musela řešit ošemetné dilema: poslechnout hlas srdce a konvertovat ke katolicismu, ovšem za cenu ztráty koruny a nuceného odchodu ze země, anebo přijmout osud panovnice protestantského Švédska, k němuž byla předurčena, a nikdy se nezbavit neklidu ž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Game - Vítejte ve hře! - Anders De la Motte
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Třicetiletý Henrik Pettersson, zvaný HP, se vrací z nočního tahu stockholmskou podzemní dráhou domů. Na sedadle proti němu leží mobilní telefon, který po chvíli zabliká a vyzve ho esemeskou ke vstupu do hry. Naivní Henrik neodolá, přestože zpráva ho varuje, aby si vše pořádně rozmyslel. Za první splněný úkol (krádež deštníku) obdrží na účet finanční odměnu. Díky další dobře odvedené práci získá přístup na svůj herní profil - a zjistí, ž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
35
 Kč
Hledači opálů
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu-román „Hledači opálů“. Knihu napsala Patricia Shawowá a vydalo nakl. Ikar v Praze roku 2003. Brodie se vydá za svým snemdo Austrálie a pátrat v nehostinném ausrealském západě po nádherných tajuplných kamenech. Pouze čas potom ukáže, zda... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Kúpim knihy a poviedky od Mileny Brůhovej
Kúpim knihy a poviedky od Mileny Brůhovej: Jedním dechem - Adélko, miláčku!, Jedním dechem - Jsem vrah a další krimi povídky, Jedním dechem - Osudná chyba a další krimi povídky, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Zbierka kníh
Predám rôzne knihy kus 125kč Úsilí Má dáti dál Já, Bahia zázračne zachráne... (více v detailu)
125
 Kč
Zvířata v noci - První objevy, kniha, super stav,
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moc hezka knizka pro male deti. Super stav. Balikovna/Zasilkovna
Středočeský kraj
50
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a člověk je pouze bezmocným nástrojem osudu? Je zima roku 1954 a devítiletá Mira se přes zákaz rodičů vypraví k řece jezdit na ledových krách. Spadne do vody, čímž se její neposlušnost prozradí, a je za to potrestána tím, že na rodinné oslav... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Taria,Narnie,Pan Prstenů,Lady Mechanika,Duna,Temná věž
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pán prstenů trilogie..1000kč Ultimates 2...250kč cesta krve. Část 2, - Cynik..prodáno Liga Spravedlnosti Počátek...250kč Série Narnie 7 knih(komplet pevné vazby)..900kč Danghanská kletba - modul pro Dračí doupě...1000kč Taria 2. - Záhvozdí - modul pro Dračí doupě...prodáno Taria - modul pro Dračí doupě...prodáno Stráže! Stráže! vydání Netopejr...2000kč Stefanovy deníky 6. - Spojení...350kč Stefanovy deníky 4. - Stopy mi... (více v detailu)
Pardubický kraj
1
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
DETEKTIVKY...
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
DETEKTIVKY... Nabízím Vám tyto velmi napínavé severské kriminální romány: 1) TŘI VTEŘINY (Roslund, Hellström), 2) MARCO (Jussi Adler Olsen), 3) ŠVÉD (Robert Karjel) a dva české: 4) HEREC (Josef Kubáník), 5) MÍSTO SETKÁNÍ EDEN (Miro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Tarzan - Vězeň pralesa, Syn divočiny
Před 7 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krásný příběh, krásná ilustrace (Zdeněk Burian). Vydání 1969/70. Brožovaná vazba.... (více v detailu)
Ústecký kraj
95
 Kč
7 knih Detektivky
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2. Mizéria - Stephen King (ve slovenštině) 3. Kocouři - Břetislav Hodek (Případ mladých žen. Hlavní postavy vyšetřovatelů se zabývají sérií vražd v centru Prahy.) 4. Případ krésné zpěvačky - Erie Stanley Gardner (Kvalitní, vysoce hodnocená detektivka.) 5. Sesterstvo - Michal Palmer (Té... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Liga spravedlnosti 2, 3, Superman, Harley Quinn, Flash
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Liga spravedlnosti 2: Zrození zla - Geoff Johns – 180 Kč • Liga spravedlnosti 3 Trůn Atlantidy - Tony S. Daniel (2015) – 350 Kč • • Harley Quinn 1: Šílená odměna - Jimmy Palmiotti – 240 Kč • Flash - Znovuzrození - Geoff Johns – 180 Kč • Superman: Země jedna - Joseph... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Kúpim knihy a poviedky od Mileny Brůhovej
Kúpim knihy a poviedky od Mileny Brůhovej: Jedním dechem - Adélko, miláčku!, Jedním dechem - Jsem vrah a další krimi povídky, Jedním dechem - Osudná chyba a další krimi povídky, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Noční lovec Chris Carter
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí – jen zašité rány, v nichž se však nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli. Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetř... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Liga Spravedlnosti 4: Síť
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Liga Spravedlnosti 4: Síť Scénář - Geoff Johns Vydalo - Nakladatelství BB/art v Roce 2016 Více foto na požádání.
Hlavní město Praha
150
 Kč
Liga Spravedlnosti 1: Počátek
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Liga Spravedlnosti 1: Počátek Scénář - Geoff Johns Vydalo - Nakladatelství BB/art v Roce 2013 Více foto na požádání.
Hlavní město Praha
150
 Kč
Liga Spravedlnosti 1: Vyhlazovací Stroje
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Liga Spravedlnosti 1: Vyhlazovací Stroje Scenář - Bryan Hitch ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Osamělá holubice Larry McMurtry
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Milostný příběh, dobrodružství i hraničářský epos – to je Pulitzerovou cenou oceněná klasika Osamělá holubice, nejvelkolepější román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se odehrává na konci 19. století a vypráví dobrodružný příběh honáků dobytka z Texasu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
komiks
Prodám komiksy -Hellblazer - syn člověka 250,-, -Transmetropolitan - 150,- -Warcraft - 250,-, -Liga spravedlnosti 300,- -O půlnoci zemřu - 200,-... (více v detailu)
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie