BELO HALUŠKA: VÝROBA UHERSKÉHO SALÁMU A UHERSKÝCH SPECIALIT

Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Formát A5, 28 stran, měkká lepená vazba. ISBN 978-80-86659-74-9 2. vydání, 2025. Belo Haluška sepsal tuto brožuru v roce 1939 a vydal ji vlastním nákladem. Příručka obsahuje podrobný popis výroby uherského salámu, počínaje výběrem a úpravou suroviny, sekáním masa, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

J. KUBELKA - ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi. Nová kniha. Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná prakti... (více v detailu)
Jihočeský kraj
324
 Kč
RUDOLF ŘEHÁK - VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017. Nová kniha. Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější... (více v detailu)
Jihočeský kraj
310
 Kč
VÁCLAV ROŠICKÝ - ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny. Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
 Kč
VÝROBA UHERSKÉHO SALÁMU A UHERSKÝCH SPECIALIT
Před 37 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
BELO HALUŠKA: VÝROBA UHERSKÉHO SALÁMU A UHERSKÝCH SPECIALIT Formát A5, 28 stran, měkká lepená vazba. ISBN 978-80-86659-74-9 2. vydání, 2025. Vydalo Nakladatelství OSSIS Tábor. Příručka obsahuje podrobný popis výroby uherského salámu, počínaje výběrem a úpravou suroviny, sekáním masa, narážením díla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
RUDOLF ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Před 70 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017. Nová kniha. Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vaře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
310
 Kč
J. KUBELKA: ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Před 70 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Josef Kubelka sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi. Nová kniha. Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, V roce 2020 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná praktikem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
324
 Kč
VÁCLAV ROŠICKÝ: ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Před 70 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny. Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici Kronika práce, osvěty a průmyslu, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura