Poptávám známky poštovní

Před 2 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Jsem taková ta vášnivá filatelistka amatérka, která miluje poštovní známky pro jejich výpovědní hodnotu a to jak krásná ta malá umě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kamkámek - Milena Lukešová
Před 431 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha Kamkámek nemá známky poškození a může ještě hodně rozdat radosti , jako to udělala pro nás.
Středočeský kraj
40
 Kč
Téma: Poštovní známky ( rozfoceno 9 snímků )
Před 312 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
OBSAH: Výstavní jury Organizační výbor Výstavní propozice Program a doprovodné akce Dětská pošta Výstava nejen v poštovním provozu Rozmístnění exponátů Seznam exponátů Seznam vystavovatelů Petr Gebauer: polní pošta rumunské armády na Českomoravské vysočině v r. 1945 Jan Prchal: R. Gilbert a Jihlavsko 10. výročí známek s kupony proi přítisky v ČR 90 let klubu filatelistů v Jihlavě Město Jihlava Kraj Vysočina Historie i kultura Emisní plán Pozdrav pře... (více v detailu)
Kraj Vysočina
380
 Kč
KNIHA - ODVAHA RISKOVAT-SUSAN LEWISOVÁ
Před 901 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
KNIHA ODVAHA RISKOVAT ......... super čtení na dovolenou ........ kniha je jednou čtená, na zadním díle knihy je natržen přebal obalu...... jinak je v naprostém pořádku, přebal můžete sundat ......... Ve volném pokračování románu Honba za sny se ocitáme v uměleckém prostředí filmového Hollywoodu, kde se rozvíjí milostný příběh s krimi zápletkou. Ellen a MIchael žijí ve šťastném svazku a slaví úspěchy v Hollywoodu. Natáčejí film o novinářce Rachel, která byla v Kolumbii zavražděna členy drogového kart... (více v detailu)
Jihočeský kraj
90
 Kč
Další nabídky najdete zde: Knihy a časopisy