Harvey Karp - Nejšťastnější miminko v okolí

Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nečtenou knihu Harveyho Karpa Nejšťastnější miminko v okolí, je ve výborném stavu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Eva Kiedroňová - Něžná náruč rodičů a Rozvíjej se, děťátko
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihy fyzioterapeutky Evy Kiedroňové Něžná náruč rodičů a Rozvíjej se, děťátko ve velmi dobrém stavu. Každ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Nejstastnejsi miminko v okoli
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Velmi pekna kniha jako nova. Mohu zaslat balikovnou za 39Kc
Středočeský kraj
20
 Kč
Patnáctiletý kapitán - Jules Verne
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Patnáctiletý kapitán - Jules Verne. Papírový přebal lehce opotřebovaný, jinak velm... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Kniha - Hyperprostor
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám knihu Michio Kaku - Hyperprostor, kniha seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a sro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Kniha Monumenty
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha ve výborném stavu, jako nová. Monumenty: 213 přírodních, historických a technických pamětihodnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Knihy o přírodě - NOVÉ
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k výběru tři knihy o přírodě - tituly viz foto, všechny knihy mají formát A4, mají tvrdou vazbu, jsou ve výborném stavu, jsou nové, nepoužité (lze použít ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Série INK
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám raz čítané knihy série INK. 1. časť - 150 kč 2. a 3. časť spolu za 60 kč Prvá časť je trošku viac opotrebovaná, ale stále ako nová. Ďalšie dve dve časti sú úplne bezchybné ako nové. Osobný odber je možný v Brne, na Santovke (okres Levice, SR) a po dohode na stanici v Štúrove, Želiezovciach prípadne v Leviciach (menej často). Možnosť zaslania poštou, zásielk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
knihy od dua Šiktařová-Pikora
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy od dua M.Šichtařová-V.Pikora: Lumpové a beránci, neobvyklý detektivní příběh,vydáno r.2014, brožovaná, 446 str., výborný stav, cena 69 Kč. Všechno je jinak aneb co nám neřekli ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
4) Prodám 11 kuchařek
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Chléb z domácí pekárny - výborný stav, jen maličko ťuknutý přední růžek - 100 Kč Instinkt v kuchyni - Eva Filipová - nová, nečtená - 90 Kč Zelenina a ovoce - L. Halsallová - nová, nečtená - 150 Kč Nejlepší recepty z barbecue - Jitka Rákosníková - nová, nečtená - 170 Kč Grilování - nová, nečtená - 50 Kč Péct dokáže každý - Dominique Ansel - nová, nečtená, ťuknutý růžek - 190 Kč Jak jíme zdravě na jaře - jako nová, jen prolistovaná - 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Známky a kouzlo filatelie
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihu Známky a kouzlo filatelie. Kniha je v hodně dobrém stavu. Lehce zažloutlý obal. Vnitřek knihy je ve výborném stavu. Na začátku knihy... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Kniha: Primitive painting (v angličtině)
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velkoformátová kniha (A3), Primitive painting (v angličtině) - anthology of the World’s naive painters. 320 stran fot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
john le carre - the secret pilgrim
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Osobní odběr - nad 200kč v případě ži si koupíte více věci, jinak pošta 79 kč nebo zasilkovna 79 kč jedn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
5) Prodám 24 knih - cestování, historie, umění
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Procházky po pražských hřbitovech - P. Kovařík - nová - 150 Kč Pražské pamětní desky - T. Koutek - jako nová, jen prolistovaná - 150 Kč Prahou po stopách zednářské symboliky - PRODÁNO Podivuhodné stromy - M. Hrušková - nová, nečtená - 160 Kč Berounka - řeka bez pramene - V. Větvička - jako nová, jen prolistovaná - 160 Kč Naše Praha - Ivan Král - nová, originál zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty hradů - P. David, V. Soukup - nová, ještě zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty skal a skalních měst - P. David, V. Soukup - 1x přečtená, ve výborném stavu - 160 Kč Šumavské návraty - V. Kunc, Toník - nová, originál zatavená v igelitu - 140 Kč Tatranská plesa - M. Lackovič - nová, nečtená - 120 Kč Toulky Pojizeřím - J. Jůzlová - nová, nečtená - 120 Kč Na kole po nejkrásnějších oblastech České republiky - I. Paulík - nová, nečtená - 120 Kč Nejkrásnější procházky světa - N. Gardon - nová, nečtená - 170 Kč Nejhezčí túry světa - J. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy JULIUS VERNE – viz seznam
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy – Julius Verne: 1) NEUVERITELNÉ DOBRODRUŽSTVÁ BARSACOVEJ VÝPRAVY; 1978; Vydalo „Mladé letá, Bratislava“; vydání druhé 120Kč 2) MATYÁŠ SANDORF – NOVÝ HR... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
B. Němcová „BABIČKA“ (2ks) z r. 1931, 1935 „DIVÁ BÁRA“ r.194
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dvě knihy: BABIČKA - B. NĚMCOVÁ . Knihy jsou z r. 1931 a z r. 1935 Knihu: DIVÁ BÁRA – B. NĚMCOVÁ. Kniha je z r. 1943 Vhodné pro sběratele. Stav viz foto. Prosím korektní cenu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dobrodružné knihy - Grey, Moravec, Cooper...
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tyto dobrodružné knihy pro mládež: Zane Grey - Bojující karavany, cena 25 Kč. J.Moravec - Válka bez skalpů, cena 20 Kč. J.Gregory - Jezdci na hranicích, cena 25 Kč. Josef Opatrný - Konec syna Jitřní Hvězdy, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Knihy o historii: NEJSTARŠÍ AMERIČANÉ + ZA SEDMI DIVY SVĚTA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dvě velice krásné knihy o historii a dějinách dávných. Vhodné jak pro fandy historie, tak i studenty historie. 1) Vojtěch Zamarovský; ZA SEDMI DIVY SVĚTA; SNDK 1963; (260 stran) 200 ilustrací v textu a sedm barevných příloh + SYNCHRONICKÁ TABULKA vložená pod páskou k starověkým dějinám Eg... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tajné triky pro Minecrafťáky: Mistr stavitel - nečtená
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nečtenou, nepoškozenou knihu o minecraftu. Cena: 150 Kč Při nákupu více věcí z mé nabídky (nabízím i jiné věci, než knihy) je možná slev... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Prodám knihy: cestopisné, historické, dějepisné – dle seznam
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velice zajímavé knihy cestopisné, historické, dějepisné dle následujícího seznamu: 1) Zdeněk Thoma; TOULKY PO JAPONSKU; 1980, PANORAMA; - 110Kč 2) Vojtěch Zamarovský; DĚJINY PSANÉ ŘÍMEM; 1967, MLADÁ FRONTA – MÁJ; - 110Kč 3) Čestmír Loukotka; DO BRAZÍLIE ZA INDIÁNY; 1962, LIDOVÁ DEMOKRACIE; - 120Kč 4) Rudolf Turek; ČECHY NA ÚSVITĚ DĚJIN; 1963, ORBIS; - 140Kč 5) Krum Bosev; OSTROVY DRAKŮ; 1979, PANORAMA; - 110Kč 6) Francis Maziére; TAJEMSTVÍ VELIKONOČNÍHO OSTROVA; 1971, ORBIS; - 120Kč 7) Bengt Danielsson; RAJSKÝ OSTROV; ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám knihy: JUDO, KARATE, SEBEOBRANA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: JUDO, KARATE, SEBEOBRANA viz seznam: 1) SEBEOBRANA (sebeobranné umění pro každého), A. A. Lebeda, Olympia, 1979, stav velice dobrý, Cena 130 Kč 2) SEBEOBRANA (sebeobranné umění pro každého), A. A. Lebeda, Olympia, 1984, stav velice dobrý, Cena 150 Kč 3) PŘÍRUČKA SEBEOCHRANY (Páky, jejich mechanismus, nácvik a použití), I. Jindřich, J. Müller, velice dobrý stav, Cena 130 Kč 4) ZÁKLADY SEBEOBRANY KARATE, V. L. Levský, ERPO, 1988, TOP stav, Cena 190 Kč 5) KARATE (základy sportovního karate a úderové techniky pro sebeobranu), F. a M. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Matice lidu, K.V.Rais, V.B.,Třebízský, 1885, Praha
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáváme knihu Matice lidu, K.V. Rais, V. B., Třebízský, 1885, Praha Zachovalý stav, oděrky a škrábance na deskách, nažloutlé listy, sem t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Alšovy pohádky
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím knihu ALŠOVY POHÁDKY. Výběr z pohádek B.Němcové,K.J.Erbena,bratří Grimmů. Ilustrace ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Nová mini kniha - I já můžu mít talent na fotbal
Nabízím: novou, nečtenou knihu - I já můžu mít talent na fotbal; - otevřená pouze na focení; - vhodná pro kluky... (více v detailu)
Knihy džunglí
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Knihy džunglí od Rudyarda Kiplinga, Státní nakladatelství dětské knihy Praha 1968. Stránky trochu zaž... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Milo Manara - Memory - anglicky
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám knihu Milo Manara - Memory. Jde o knihu o jeho umění a kresbách, není to ucelený příběh. Kniha je jak nová, nebo skoro. Fotky přidám brzy. Kniha je anglicky. Osobní předání v Brně, jinak zásilkovna. recenze z webu: "Interesting collec... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura