Bertrice Small - Osudem pronásledovaná .

Před 570 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Na rozdíl od své matky, Jasmíny, a starší sestry Indie, netráví Fortune Lidleyová mnoho času v úvahách o romantické lásce. Její hrdá krása a ohnivé vlasy přitahují mnoho nápadníků, a zdá se, že William Devers bude ideálním manželem bohatý, vážený a toužící získat Fortune z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39
 Kč

Podobné inzeráty

Boleslaw Prus - Sirotčí osud
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
hodnocení čtenářů 80% Těžký, přetěžký je úděl chudých. Nejkrutěji však jej pociťuje osiřelé dítě, které stojí samo ve světě, bez lásky a péče rodičů, bez opory a jistoty domova. Ale touha ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Nalezení ztracené lásky; To srdce mé - Bertrice Small
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy Bertrice Small: Nalezení ztracené lásky - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 90 Kč. To srdce mé - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená. Cena: 90 Kč. Možnost prodeje jednotlivý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kde zpívají raci Delia Owens
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Celá dlouhá léta kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy o vlčím dítěti, „holce z bažiny“. Když je roku 1969 objeveno tělo místního krasavce Chase Andrewse, obyvatelé města začnou z jeho vraždy podezírat právě holku z bažiny, Kyu Clarkovou. Jenže Kya vůbec není taková, jak se o ní povídá. Je to inteligentní a citlivá dívka. Žije... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Hory zpívají Nguyễn Phan Quế Mai
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rodinná sága o lidské vytrvalosti, křehkosti rodinných pout a odhodlání. Cesta matky, která pro své děti obětuje vše, a spletitá cesta vnučky vyrovnávající se se zděděnou rodinnou zátěží. Kniha Hory zpívají je příběhem několika generací rodiny Tranovy mapujícím téměř celé jedno stole... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Kde zpívají raci Delia Owens
Před 11 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Celá dlouhá léta kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy o vlčím dítěti, holce z bažiny. Když je roku 1969 objeveno tělo místního krasavce Chase Andrewse, obyvatelé města začnou z jeho vraždy podezírat právě holku z bažiny, Kyu Clarkovou. Jenže Kya vůbec není taková, jak se o ní povídá. Je to inteligentní a citlivá dívka. Žije odkázaná sama na sebe v bažině, které říká domov, jejími nejlepšími kamarády jsou r... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Území ztrát - Jacquelyn Mitchard.
Před 11 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Při automobilové nehodě přijdou o život mladí manželé, kteří po sobě zanechají osmnáctiměsíční dcerku. Obě pozůstalé rodiny se těžce vyrovnávají s bolestnou ztrátou a upínají se k jediné naději, která jim zbyla, maličké Keefer. Rozpoutá se nelítostný boj o dítě. Složitá soudní jednání o adopci zdlouhavá prošetřování, neuspokojivá rozhodnutí a dramatická odvolací řízení soupeřící rodiny natolik znepřátelí, že mezi nimi dojde k naprostém... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
Bertrice Small
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Román od Bertice Small
Hlavní město Praha
90
 Kč
Knihy Bertrice Small
Prodám knihy Bertrice Small Adora Drahoušek Jasmína Nebezpečná svůdnice To srdce mé velice pěkný stav, 50Kč za kus
Nalezení ztracené lásky; To srdce mé - Bertrice Small
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy Bertrice Small: Nalezení ztracené lásky - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 90 Kč. To srdce mé - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená. Cena: 90 Kč. Možnost prodeje jednotlivý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Bertrice Small 9 knih .
Před 72 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
CENA za komplet .
Jihočeský kraj
499
 Kč
Grigorij Konovalov - Prameny
Před 281 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Rozsáhlý román vypráví o rodu, jehož dějiny jsou spjaty s významnými událostmi revolučního Ruska i sovětského státu, přičemž děj románu se zaměřuje zejména na dobu jeho třetí generace v třicátých letech a za druhé světové války. Široká epopej, odrážející život předválečného i válečného... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
EDMONDO DE AMICIS-SRDCE- JOS.R. VILÍMEK- 1947
Před 193 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vyprávění ze života dětí z italské obecné školy odehrávající se v 2. polovině 19. stol. nabádá k úctě k rodičům a učitelům i lásce k vlasti. Příběh Enrica, žáčka italské základní školy, který si formou deníku zapisuje své každodenní zážitky. Jeho bezelstný a naivní pohled podává obraz o síle a kráse dětského vidění světa. Kniha, jež před více než sto lety vyšla poprvé, je i dnes dokumentem o době svého vzniku, člověku a jeho snech. Žá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65
 Kč
Knihy od Bertrice Small
Před 248 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Ďábelská kráska- Bertrice Small Nepokořená- Bertrice Small Divoká Jasmína- Bertrice Small Drahoušek Jasmína- Bertrice Small Divoká růže- Bertrice Small Ty jediný- Bertrice Small Skye O... (více v detailu)
Ústecký kraj
80
 Kč
Kierkegaard - Peter P. Rohde
Kniha je vyřazená z knihovny, takže má pár razítek a nálepek, ale jinak je ve velmi pěkném stavu. Sören Kierkegaard (18131855), dánský filosof, je významným představitelem existencialismu. Po studiích teologie působil v Kodani a napsal celou řadu filososických spisů. V pojednáních objektivizuje své problémy a snaží se o sebepoznání. Celá Kierkegaardova filosofie se zabývá otázkou zcela základní otázkou existence člověka, existence ... (více v detailu)
František Kožík - Šavle a píseň
Před 199 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kniha navazuje na román Na dolinách svítá. Děj knihy Šavle a píseň se odehrává o dvacet let později a chce ukázat, jak značný vliv měl příklad statečného hejtmana Jana Šarovce na celé další generace. Nejen hejtmanův syn ... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Bertrice Small - Philippa
Před 148 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Vyrazena z knihovny. Knihovni razitka. Neochmatana, nepolita. Popsana - viz fotky. Mirna opotrebeni. Stale hezky stav. ISBN: 8072148176 ( inzeruji take na Vinted, trhknih, aukro Vin... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Láska v Paříži - Nicolas Barreau
Před 276 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Staré, maličké, nostalgické kino Cinéma Paradis v centru Paříže. Majitel Alain Bonnard, téměř třicetiletý romantik a plachý muž se slabostí pro dobré filmy, už své návštěvníky zná. Kino převzal po svém strýci a není mu lhostejné. V tomhle kině si však nekoupíte popcorn ani colu. Alain má smysl pro starou, dobrou tradici tady se prostě ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55
 Kč
Marie Majerová - Panenství
Před 180 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
První autorčin román, jenž vyšel poprvé r. 1907, vypráví tragický příběh mladé služky z pražské restaurace, která je pro svou krásu předmětem smyslné pozornosti hostí, starého chlípníka, hoteliéra i mladých bohémů, a která houževnatě hájí své panenství pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Sněhurka a sedm trpaslíků Disney s CD
Před 910 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nova kniha s CD, pevna vazba. V jednom království, za sedmero horami a sedmero řekami, žila krásná dívka. Tváře měla bílé jako padlý sníh, a proto jí říkali Sněhurka. Měla však zlou macechu, která ji pro její ... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
Deník bláznivého starce Jun'ichir Tanizaki
Před 196 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Trpící stařec, hlava zámožné a úctyhodné japonské rodiny, rád zahání své každodenní trápení v přítomnosti snachy, která jej přitahuje a emocionálně vzrušuje. Mladá žena je moderně zkažená, je to trochu potvora, která tchána jednak využívá, jednak s ním částečně soucítí a jeho obdiv ji těší. Starcovy zápisky umožňují autorovi přiblížit ve vzpomínkách atmosféru japonského města před válkou a srovnat ji s dneškem. Prodám tuto knihu. Fotky ukazují stav. Koukal jsem na saz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
První dojem - Chip Kidd
Před 189 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
První dojem je nejdůležitější. Určuje, zda je něco ojedinělé, nakolik nás to či ono zaujme, jestli si to koupíme, i to, jak se cítíme. Ve své knížce se autor věnuje prvním dojmům v různých oblastech. Představuje nám svůj názor na každodenní designy, svým kritickým a zkušeným okem rozlišuje ty dobré, špatné, absurdní či geniální. Ať už jde o typ vašich ranních novin, automat na jízdenky MHD, knihy, mobily nebo obal čokoládových tyčinek, kterými se večer odměňujete. Odkrývá tajemství pozadí jaké... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Kniha Stíny Minulosti - Joan Johnston
Před 372 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
* Svérázná osiřelá Američanka se odmítá přizpůsobit anglickým konvencím a tím přivádí k šílenství svého mladého poručníka, jenž se marně pokouší učinit z ní pravou anglickou dámu. Dívka ho svou krásou přitahuje, ale protože už jednou zažil milo... (více v detailu)
Zlínský kraj
55
 Kč
Bertrice Small - Rosamunda .
Před 570 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pohledná dívka Rosamunda je dědička venkovského panství Friarsgate. Osiřela ve věku tří let, kdy jí zemřeli rodiče i bratr. Za jejího poručníka je určen strýc Henry, nejbližší mužský příbuzný. Ten ve své hrabivosti touží získat panství pro sebe a svou rodinu, a proto Rosamundu provdá za svého p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39
 Kč
Sága rodu Forsytů III. díl - od: John Galsworthy
Před 712 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rozdělené cesty obou větví rodiny Forsytů se po letech opět zkříží, když se v obrazové galerii potkají Jon s Fleur a rázem jsou k sobě silně přitahováni. Ani jeden z nich nemá tušení o staré rodinné historii. První se ji dovídá Fleur, ale nechce se za žádnou cenu vzdát své lásky, bojí se Irenina vlivu na Jona, proto jej nutí k rychlému sňatku. Dříve, než z otcova dopisu i Jon pozná tajemství své mat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
MÁ ČARODĚJKA Bertrice Small
Před 208 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám tuto knihu. Kniha je v dobrém stavu-viz fotografie INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ
Hlavní město Praha
59
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie