Ann Leckie - KOMPLET ( rozfoceno 7 snímků )

Před 213 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ann Leckie - KOMPLET 1.Ve službách spravedlnosti 2.Ve službách Meče 3.Ve službách Milosti Kus 59 kč Stavy: pěkné... (více v detailu)
Kraj Vysočina
59
 Kč

Podobné inzeráty

Hon na ovci - Haruki Murakami (rozfoceno 8 snímků)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Hlavní hrdina románu žije poklidně v Tokiu a spoluvlastní malou reklamní agenturu. Život mu pomalu míjí pod rukama a on toho od něj už ani moc nečeká. Stačí však, aby jejich firma otiskla v reklamním letáku nevinnou fotografii krajinky s ovcemi a hrdina se ocitá na nechtěné iniciační pouti kamsi do srdce temnoty současného Japonska Nečekaně ho vyhledá jistá organizace a on pod pohrůžkou násilí putuje nedobrovolně na ostrov Hokkaidó, aby ta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
599
 Kč
Obraz s podpisem ( rozfoceno 2 snímky )
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám obraz. Na druhé fotografii je podpis. Bohůžel nevím ( nepřečtu ) kdo je autor. Kategorie: Obraz, Umění, Sběratelství, Starožitnosti, Dům - byt - zahra... (více v detailu)
Kraj Vysočina
499
 Kč
1+1 zdarma Pavla Smetanová ( rozfoceno 3 snímky )
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1.) Sonjin deník - Pavla Smetanová ( Cena 290 kč ) Svěží a vtipné vyprávění čerstvé maturantky Sonji nás zavede do řady míst: do Německa, Švýcarska, Anglie a Skotska, kam se vypravila, aby se naučila jazyk a poznala svět. Se stejným cílem, ale už jako zaměstnankyně cestovní kanceláře pak do Tuniska, Egypta, na Kanárské ostrovy, na Korfu, do Dominikánské republiky..... Žánr: Román Rok: 2014 Nakladatel: Lidové noviny Stran: 16... (více v detailu)
Kraj Vysočina
290
 Kč
Krátké prózy - Ján Hoštaj ( rozfoceno 5 snímků )
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha poskytuje průřez tvorbou autora. Mrazivě absurdní prózy inspirované Kafkou či Borgesem zaujmou minimalistickou sevřeností. Kniha shrnuje stěžejní okruhy autorovy tvorby, kterým věnoval nejvíce úsilí, které pro něj byly nejdůležitější. Tak je plánoval vydat, ale nestihl to. Prozaický cyklus Abeceda který je v knize nejrozsáhlejší a jemuž věnoval nejvíc času obsahuje krátké bizarní povídky většinou s tragickým koncem. V oddíle Střepy (Črepy) jsou zařazeny aforismy odkrývající m... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Salin dar - Ann Kirschner
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Salin dar od Ann Kirschner. Nakladatelství Mladá fronta, rok vydání 2012. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Kniha Anna Kareninová + panenka ZDARMA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Antikvariátní knihy Anna Kareninová (2 svazky) staršího vydání. Vydáno v roce 1956, edice Knihovna klasiků. 1 svazek: 508 stran. 2 svazek: 436 stran. Plátěné vazby s přebaly, první díl přebal poškozený, jinak dobrý stav. Ke knihám přidávám zdarma porcelánovou panenk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
249
 Kč
Anna Karenina, Nejkrutější psychopati, Vladimír Liška
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Vladimír Liška - Ženy českých panovníků 2 – 180 Kč • Nejkrutější psychopati v dějinách - John Marlowe – 100 Kč • Hořké konce vyzvědačů: Od neúspěšné likvidace Lenina k Putinovým agentům – Karel Pacner - 100 Kč (bez horního obalu) • Tajnosti a skandály starověku -... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pád Anne Boleynové (Alisom Weir)
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Renomovaná historička se vrací k začátkům své vědecké dráhy. Královně Anně se věnovala v obsáhlé práci Šest žen Jindřicha VIII., tentokrát se však soustředí na poslední čtyři měsíce královnina života a vykládá ústřední problém Jindřichova panování, totiž bezpodmínečnou nutnost mužského potomka a dědice trůnu v situaci, kdy nejistá nástupnická práva Tudorovců bez ... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Kniha Anna Kareninová
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji dva díly knihy Anna Kareninová.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Kniha Anna Kareninová
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji dva díly knihy Anna Kareninová.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Robert Merle - Dědictví otců (komplet 1-13)
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kompletní sérii 13 dílů série Dědictví otců od Roberta Merlea. Jedná se konkrétně o: Dědictví otců V rozpuku mládí Mé dobré město Paříž Vladař na scéně Horoucí láska Svítání Ples u vévodkyně Mladičký král Růže života Lilie a purpur Sláva a úskal... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Anna Karenina od Leo Tolstoi-v němčině
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Román Anna Karenina od Leo Tolstoi. Stará kniha v němčině. V dobrém stavu.. Je... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Čachtická paní,Dracula, Frankenstein,Nana,Zločin a trest ad
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Klasické horory: BRAM STOKER: Dracula (120,-), MARY W. SHELLEYOVÁ: Frankenstein (100,-), E. A. POE: Jáma a kyvadlo a jiné povídky (436 stran, 100,-), JOŹO NIŽNÁNSKY: Čachtická paní (120,-), Žena dvou mužů (pokračování Čachtické paní, 90,-) Ruský historický román: F. M. DOSTOJEVSKIJ: Bratři Karamazovi (2 svazky, 250,-), Zločin a trest (150,-, další exemplář bez přebalu za 80,-), Zápisky z mrtvého domu (90,-), Idiot (150,-), Běsi (150,-), L. N. TOLSTOJ: Anna Kareninová (2 svazky, 140,-) Francouzský historický román: STENDHAL: Červený a černý (80,-), G. FLAUBERT: Paní Bovaryová, Citová výchova (kus za 90,-), EMILE ZOLA: Nana, Člověk bestie, Paříž, U štěstí dam, Peníze (kus za 80,-), Štěstí Rougonů / Břicho Paříže, Hřích abbého Moureta / Jeho excelence E. Rougon (kus za 90,-), VICTOR HUGO: Bídníci (2 svazky, 190,-), Chrám Matky boží v Paříži (80,-), Muž, který se směje (120,-), A. DUMAS MLADŠÍ: Dáma s kaméliemi (80,-), PAUL FÉVAL: Tajnosti Londýna (2 svazky, 80,-) Český historický román... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Psychologie morálky a výchova charakteru žáků
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 200 kč Monografie přibližuje základní koncepce psychologie morálky. Morální vývoj zkoumá s ohledem na kategorie dobra a zla a jejich utváření ve vazbě na pohlaví, věk, inteligenci, vlivy náboženství atd. Pozornost je také věnována aplikací uvedených myšlenek v pedagogické praxi při mravní výchově, výchově k hodnotám a charakteru. V neposlední řadě je analyzována i etická dimenze pedagogické profese (profesionální etik... (více v detailu)
Kraj Vysočina
280
 Kč
Kniha Anna ze Zeleného domu
Před 8 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Kniha Anna ze Zeleného domu, jako nová.
Karlovarský kraj
90
 Kč
Velká kniha o prodeji - Martin Limbeck
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Autor známé knížky Jak myslí špičkový obchodník vám ve své knize o prodeji ukáže, jak úspěšně získávat nové zákazníky, uzavírat obchody a budovat vztahy. Co je to vlastně NOVÝ HARDSELLING? Je to moderní a inovativní přístup k prodávání. Koncept spojující 2 klíčové aspekty důslednou a cílevědomou snahu o uzavření zakázky a řízení vztahů se zákazníky nutné k vybudování dlouhodobého a funkčního obchodního partnerství. Jeho podstatou je 8 etap úspěšného prodeje: od počátečního telefon kon... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Anne Tylerová: Běh času
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy Běh času od americké autorky Anne Tylerové z edice světový bestseller... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Anne Geddes Kniha Sním sen s plyšákem
Dárkové balení obsahuje jedinečnou dětskou knížku s rýmovanými básničkami Sním sen, které skvěle doplňují krásné obrázky od Anne Ged... (více v detailu)
150
 Kč
Dalibor Janda s podpisem ( rozfoceno 6 snímků )
Před 15 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha s podpisem ( podpis ofocen na druhém snímku ve fotogalerii ). Kniha "Roky jako motýli" je ohlédnutí a přiblížení Daliborovy profesionální pětadvacetileté tvorby a života. Název: Roky jako motýli Název: Dalibor Janda - Roky jako motýli Rok: 2003 Dalibor Janda - Hurikán Stran: 96 Jazyk: český Kategorie: Rock, Metal, Pop, Skupina, Kapela, Zlatá de... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Mistři živé energie ( rozfoceno 4 snímky )
Před 15 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 500 KČ. Tato kniha je zralým a citlivým portrétem mystického systému, viděný očima těch, kteří jej praktikují. Záznamy rozhovorů s mistry starých duchovních tradic Peru jsou psány se srdcem a respektem a jsou vstupní branou pro vážné zájemce o prastaré praktiky. (mystický svět peruánských ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
590
 Kč
Život bez jídla + Pránická výživa ( rozfoceno 3x )
Před 15 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA ZA KOMPLET PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 400 KČ. 1.) "Všude na světě mi lidé neustále pokládají otázky proč a kdy. Proč jsem se rozhodla žít z prány a zvolila si ji jako zdroj výživy a kdy jsem s tím začala? Nebylo to tak, že bych se rozhodla, že přestanu jíst. Tato schopnost či dar prostě přišel jako přirozený vedlejší produkt duchovního zasvěcení, kterým jsem prošla v roce 1993... Název: Život bez jídla - 299 kč Autor: Jasmuheen Žánr: Osobní rozvoj, Esoterika, Duchovní, Zdraví Rok: 2012 Naklada... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
Uhličité lázně Teplice n. Bečvou ( rozfoceno 7 x )
Před 15 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Název: Uhličité lázně Teplice n. Bečvou Autor: Antonín Frélich Vazba: brožovaná Tisk: Družstva knihtiskárny v Hranicích Stran: 64 + mapka Kategorie: Sběratelství, Starožitnost, Badatelství, Muzeum, Archiv, Knižní poklady, Klenoty ( staré tisky ) pro fajnšmekry Poznámka: publikaxce není na trhu - mrkněte na internet. Stav: rozfoceno 7 snímků, možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat přes skype. Dočtete se např. o: Dějiny lázní Teplické údolí J. H. A. Galaš Pla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
360
 Kč
Salin dar - Ann Kirschner
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Salin dar od Ann Kirschner. Nakladatelství Mladá fronta, rok vydání 2012. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Příručka mladých svišťů ( rozfoceno 4 snímky )
Před 17 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Více než 100 rad, her a zajímavostí pro každého, kdo si rád hraje, kutí, vaří, čte horoskopy, chová zvířata nebo řeší hlavolamy a jiné záhady. Příjemnou zábavu přejí Bubík, Dulík a Kulík. Název: Příručka mladých svišťů Kategorie: Pro děti a mládež, Sběratelství, Pohádk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Sedm tajných technik Reiki ( rozfoceno 3 snímky )
Před 17 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Podtitul : Jak umocnit sílu a zjemnit vnímání. Kniha představuje vybrané techniky Reiki a jejich význam pro získání životní energie. Název: Sedm tajných technik reiki jak umocnit sílu a zjemnit vnímání Autoři: Junghee Jang, Mark Hosak Rok: 2009 Nakladatel: Fontána Stran: 11... (více v detailu)
Kraj Vysočina
280
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie