Nové příběhy se šťastným koncem Zvědavá lištička

Před 129 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
klidné čtení před spaním pro děti nebo pro malé čtenáře přečtená, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Albatros: Záludné otázky všetečky Máji
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
otázky a odpovědi pro děti přečtená, v pořádku Osobní odběr možný - Nupaky, zásilkovna/ balíkovna
Středočeský kraj
99
 Kč
Marie Doležalová: Kafe @ cigárko
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
oddechovka i po náročném dni čtená Osobní odběr možný - Nupaky, zásilkovna/ balíkovna
Středočeský kraj
29
 Kč
Moje první čtení - Příběhy pro malé čtenáře
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím knihu Moje první čtení - Příběhy pro malé čtenáře za 40 korun. Kniha je v dobrém stavu. Osobní předání v Brně (Královo pole). Zaslání Zásilkovnou po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40
 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem - hladový vydrysek
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám knihu se série nové příběhy se šťastným koncem, jednou přečtená, top stav. Cena dohodou
Kraj Vysočina
Neuvedeno
4 x Příběhy se šťastným koncem
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám roztomilé příběhy pro malé čtenáře, každá knížka je příbě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pes baskervilský - Sir Arthur Conan Doyle.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Pes baskervilský - Sir Arthur Conan Doyle. Další dobrodružství Sherlocka Holmese. V Klubu mladých čtenářů vydal Albatros, nakladatelství pro děti a mládež. Praha 1978. Stran 213. Kniha je zachovalá, nese jen běžné známky užívání. Možno... (více v detailu)
Středočeský kraj
35
 Kč
Po strništi bos, Zdeněk Svěrák - NOVÁ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Autoři takové literatury nejen vzpomínají na to, co viděli a slyšeli, ale také si vymýšlejí a fantazírují, aby jejich příběh stál za řeč. V knížce vyprávím o tom, jak byl malý kluk přesazen z města na venkov a co to udělalo s jeho duší. Není to kronika mého dětství ani naší rodiny, chtěl jsem, aby to byla krásná literatura. Autoři takové literatu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Duck Tales Disney komiks Kačeří příběhy komiksy
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 23 komiksů Duck Tales Kačeří příběhy Vazba drží, časopisy nesou různé stopy opotřebení, oslí rohy, přehnutí, flíčky, někde je zašpinění na hr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Zlobilky - Druhé čtení - Martina Drijverová
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knížku Zlobilky - Druhé čtení - Martina Drijverová. Přečtená, nepatrně ťuklé růžky, ale je stále v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Rychlé šípy ve Stínadlech (nová zabaleno ve folii)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
prodám uvedenou knihu Rychlé šípy ve Stínadlech ......... za 1399 .Kč....... ( nová zabaleno ve folii ) + osobní odběr nebo zásilkovnou či balíkovnou Výpravné souborné vydání slavné stínadelské trilogie Jaroslava Foglara. Neuvěřitelné příhody Rychlých šípů plné soubojů a tajuplných zážitků při pátrání po záhadném talismanu ježkovi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 399
 Kč
Kufříková Bible s modlitbami pro děti - leporelo
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Napsala Cecilie Fodorová Ilustroval Gustavo Mazano Oblíbená kufříková Bible má pevné stránky, které děti nezničí tak snadno jako papír. Na hřbetu je plastové ouško, takže Bible vypadá jako malý kufřík. V knize naleznete třicet nejznámějších bohatě ilustrovaných biblických příběhů s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Měly to být dokonalé líbánky. Novomanželé Asha a Oliver Graveneyovi se po své luxusní svatbě vydávají do pětihvězdičkového plážového resortu ve Vietnamu, kde na ně čekají bílé písky, azurové moře, soukromé vily a prvotřídní kuchyně. Chystají se tu nejen oslavit svůj sňatek, ale také se zotavit z nedávné tragédie, která je málem stála vztah. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Zájezd snů se najednou zvrtne a pár se ocitá v nebezpečí. Ráj se změní v noční můru. Po brutálním napadení se Asha probere v nemocnici, aniž by věděla, kde je a co s... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Kocour v klobouku - Dr. Seuss
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kniha je vhodná pro začínající čtenáře - 1. a 2. třída perfektní. Stav viz foto, byla úplně nová, ale promokla nám v batůžku. Ráda ji i zašlu. Je deštivý den a děti se nemohou zabavit dokud se neobjeví Kocour a nezachrání tohle nudné odpoledne. Kniha Dr. Seusse je perfektní pro začátečníky. Obsahuje nadčasové postavy jako je Rybička, Jednička nebo Dvojka, kniha vás zabaví při předč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Gregg Loomis - Případ Pegasus
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tajemství zaváté prachem staletí může otřást samotnými základy církve. Řád templářů údajně zanikl roku 1312. Ale co když ne? Možná stále existuje a střeží tajemství, které by mohlo otřást vírou milionů lidí Americký právník Lang Reilly přijde během podezřelého výbuchu v malebné pařížské čtvrti o sestru. Pustí se do pátrání po skutečné příčině exploze, jenže někdo si očividně nepřeje, aby pravda vyšla najevo, a Langův život se ocitá v ohrožení. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
100 kapek - pro děti
Před 6 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu pro malé děti (i začínající čtenáře) 100 kapek. Knihu napsal i ilustroval Zdeněk Alda. Vydalo nakl. Albatros v Praze roku 1980. Kniha je nejen povídání o medvídkovi, ale také pohádky hádanky a říkadla. V ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
250Gb 2.5 externí disk USB 3 barva červená nový
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam uplne novy, zabaleny a nikdy nepouzivany externi disk o kapacite 250Gb / 8 Mb cashe. Cervena barva disku. Pripojeny pomoci kabelem USB 3. Malý 2.5 disk, 5400otacek kompatibilni s Windows, Mac OS, PS4/Xbox One..atd. Mesic zaruka na jakekoliv zavady a vraceni penez. K dispozici 2kusy. Kouknete i na dalsi moje inzeraty.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
259
 Kč
B084_ Retro 1947, Lady Hamiltonová, A. Dumas
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
B084_ Lady Hamiltonová, A. Dumas, 1947, retro Stav: viz foto, vázaná, bez přebalu, nečtená, nepoškozená. Příběh Emmy Lyonové, pasačky ovcí, která se stala lady Hamiltonovou, manželkou anglického velvyslance v Neapoli, a posléze milenkou anglického admirála Nelsona. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Česká pošta doporučeně 90,-Kč. Plat... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
V pekle plynových komor - Shlomo Venezia
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , biografie a memoáry , historie , koncentrační tábory , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , holokaust , holocaust , přeživší holokaustu , sonderkommando , svědectví Podtitul: Svědectví přeživšího člena osvětimského sonderkommanda „Až doted’ jsem to nikomu nevyprávěl. Je to tak tíživé a děsivé, že mluvit o tom, co jsem viděl, mi stále dělá potíže…“ Autentické svědectví někdejšího člena židovského sonderkommanda v Osvětimi – jednoho z mála těch, kteří osvětimské peklo přežili, a jediného, kdo podal ucelenou pravdivou výpověď o smrticí mašinérii, které musel sloužit. Shlomo Venezia se odvážil ote... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Doc. dr. Jana Berdychová, CSc. - Dopravní výchova
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Doc. dr. Jana Berdychová, CSc. - Dopravní výchova - vydavatel, rok a pořadí vydání neuvedeno. Spolupracovaly Anna Šmejkalová a Dana Veverková. BESIP - Mámo, táto, přesvědč mě, že jezdímě bezpečně. Publikace s podtitulem organická součást výchovy v rodině, v mateřské škole a v zájmové tělesné výchově dětí v tělovýchovných jednotách Československého svazu tělesné výchovy ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25
 Kč
V pekle plynových komor - Shlomo Venezia
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , biografie a memoáry , historie , koncentrační tábory , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , holokaust , holocaust , přeživší holokaustu , sonderkommando , svědectví Podtitul: Svědectví přeživšího člena osvětimského sonderkommanda Až doted jsem to nikomu nevyprávěl. Je to tak tíživé a děsivé, že mluvit o tom, co jsem viděl, mi stále dělá potíže Autentické svědectví někdejšího člena židovského sonderkommanda v Osvětimi jednoho z mála těch, kteří osvět... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
B085_ Retro 1929, Noví muži, C. Farrére
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
B085_ Noví muži, C. Farrére, 1929, retro Stav: viz foto, vázaná, bez přebalu, nečtená, nepoškozená. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Česká pošta doporučeně 90,-Kč. Platba předem na účet. V případě zájmu odpovídejte pouze mailem. Při objednávce bude po... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Různé knihy a komiksy Foglar, Rychlé šípy, ježek v kleci
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
komiksové knihy a časopisy: Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Jana Fischera, velká silná kniha souborné vydání komiksových příběhů Rychlých šípů, 2021, nová, zabalená ve folii - 650 Kč Rychlé šípy č. 5, 1970, var. světle modré desky, dobrý stav, zcela čisté, nepotrhané, sponky OK, trochu pomačkané, čtené - 450 Kč Rychlé šípy č. 6, 1969, velmi dobrý stav, čisté, nepotrhané, sponky OK, desky trochu opotřebené, dle foto - 450 Kč Rychlé šípy č. 1, nové vydání 2022, topstav - 220 Kč Stínadla se bouří – proužek, vyd. 1970, dobrý stav, čisté, vnitřek zcela zachovalý, pěkný, desky opotřebované dle foto - 1200 Kč Chata v jezerní kotlině, proužky vyd. 2022, kompletní – desky + barevná var. + ČB varianta + pamětní list s podpisem Marko Čermáka, topstav - 1900 Kč knihy, publikace, ježek: Klub zvídavých dětí Jaroslav Foglar a Protektorát, 2018, 412 stran, topstav, nečtená -... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Jan Žižka - Příběh filmu Petra Jákla
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kniha Jan Žižka - Příběh filmu Petra Jákla. PC 2.970,- Kč. Pouze prolistovaná. Nadčasový odkaz Jana Žižky ožívá ve filmu Petra Jákla a vy jej můžete znovu prožít na stránkách této výpravné knihy. Kniha je unikátní díky rozšířené realitě, jejímž prostřednictvím můžete pozvat filmové hrdiny přímo k sobě domů, můžete zhlédnout vystřižené filmové scény nebo si detailně ze všech stran prohlédnout filmové kostýmy a zbraně. Čtenář se dozví mnoho zajímavostí z natáčení, může se začíst do rozhovorů herci a d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Romány pro ženy, trilogie Babičky a další tituly
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím knihy, viz následující seznam a foto: Máma Flora a její rodina (A. Haley a D. Stevens) - 40 Kč Nejlepší světové čtení (R. Harris - Pompeje, D. Lehane - V pasti, M. Connelly – Horká linka, L. Riceová – Letní svit) - 40 Kč Sen o zelených očích (L. Lukešová) - 40 Kč Už vím, jak ji zabiju (M. Brůhová) - 40 Kč Kde je třetí král? (J. Alex) - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Den zkázy - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Mrtvý kuchař - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Na útěku - 40 Kč Nab... (více v detailu)
Ústecký kraj
40
 Kč
Zahraniční a česká beletrie - různé tituly,viz seznam a foto
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím knihy, viz následující seznam a foto. Některé knihy jsou prakticky jako nové, některé použité, ale v dobrém stavu. E. Petiška - Čtení o hradech - 35 Kč F. Kubka - Karlštejnské vigilie - 35 Kč A. Jirásek - Staré pověsti České - 35 Kč L. Souček - Obrazový opravník obecně oblíbených omylů - 35 Kč A. Jirásek - Maloměstská historie - 35 Kč G. Gulia - Hannibal, syn Hamilkarův - 35 Kč B. Březovský - Tajemný hrad Svojanov - 35 Kč E. Zola – Štěstí Rougonů - 35 Kč S. Zweig – Amok - 35 Kč F. M. Dostojevskij – U... (více v detailu)
Ústecký kraj
35
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie