Fantom

Před 314 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Spletí uliček starého města se proplétá tajemný fantom a uniká tak pětici detektivů, kteří jdou po jeho stopách. Podaří se jim nakonec fantoma chytit do léčky? Bude fantom svým pronásledovatelům až do konce unikat? V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč

Podobné inzeráty

detektivka Botanik - M.W.Craven
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1x čtená, výborná, napínavá
Středočeský kraj
180
 Kč
Zdena Frýbová-Polda a jeho soudce.
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Napínavá kniha od Zdeny Frýbové-Polda a jeho soudce.
Plzeňský kraj
20
 Kč
Kniha Z ticha JAKO NOVÁ
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Autor Eduardo Strauch, stav velmi dobrý. Velmi napínavý příběh podle skutečných událost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
129
 Kč
Hrací knížka
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Použitá hrací knížka PC: 998,-
Olomoucký kraj
100
 Kč
PAST M. Váňová
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nová, napínavé čtení na dovolenou nebo jako dárek. Sešly se mi d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Michelle Sacksová V dobrém i zlém
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Napínavý psychothriller plný nečekaných zvratů, který provokativně odhaluje temnou stranu man... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Staré Knihy Mix
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena za vše Ivo Pondělíček - cesty k sobě i druhým Alois Jirásek - Skaláci Egon Hostovský - všeobecné spiknutí Václav Kaplický - Rekruti A. Gajdar - osudy bubeníkovy Švanda dudák XVI. 1897 Petr Hajn - Jak se píší knihy L.N. Tolstoj - Kavkazský zajatec V. Za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Knihy balíček 9knih kupované 2024 všechny za 900 Kč
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám balíček knih, kupované 2024, jednou čtené, všechny napínavé thrillery, balíček celý za 900 Kč
Středočeský kraj
900
 Kč
Dopisy Mileně, Čtyřlístek,Andělské karty, Meč vontů, Šaolin
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dopisy Mileně..2300kč Smrtící nahota..650kč Meč Vontů..1400kč Přervaný život, deníky z let 1941-1943..750kč Jihočeské vltavíny..1050kč Kateřina Veliká...330kč Jak chytit kapra...1000kč Šaolin, ..350kč Jídelníčky ..prodáno Korejské historické osobnosti a mýty...500kč Tajemství života po smrti...600kč Utajené dějiny Čech od pravěku do roku 1945...900kč Moravany od pravěku k Berchtoldům...250kč Brouci čeledi potemníkovití střední Evropy...1100kč V nebezpečných výšinách...750kč hanebná role ame... (více v detailu)
Pardubický kraj
1
 Kč
Roger Federer - Iain Spragg
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Pro mnohé fanoušky i odborníky je Roger Federer nejlepším tenisovým hráčem všech dob. Dvacet grandslamových titulů tohoto legendárního Švýcara žádný hráč ve světě mužského tenisu nepřekonal. Za svou kariéru zažil několik nejdramatičtějších sportovních momentů, jež se zapsaly do historie světového tenisu. Kniha Federer: Portrét tenisové legendy je bohatě ilustrovanou biografií h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
130
 Kč
Anna Karenina, Nejkrutější psychopati, Vladimír Liška
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Vladimír Liška - Ženy českých panovníků 2 – 180 Kč • Nejkrutější psychopati v dějinách - John Marlowe – 100 Kč • Hořké konce vyzvědačů: Od neúspěšné likvidace Lenina k Putinovým agentům – Karel Pacner - 100 Kč (bez horního obalu) • Tajnosti a skandály starověku -... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Koupim Draci doupe 1.5,1.6 pravidla
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den, koupim Draci doupe stara 1.5,1.6 pravidla. Jakoukoliv prirucku (pravidla pro hrace / pan jeskyne) - pro zacatecniky, pokrocile nebo experty (tam je pravidla pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pomalá voda - Jiří Raichl
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Rok 1927... Klára, mladá dědička rodinné továrny, řeší po otcově smrti budoucnost svou i svého podniku. Donucena okolnostmi najímá ředitele, schopného manažera jménem Tadeáš, z nějž se vyklube atraktivní a charismatický muž optimálního věku. Aniž si to Klára uvědomuje, spustí angažováním Tadeáše řetězec záhadných událostí, jež rozčísnou pomalu plynoucí vodu klidného života. Roztomile ztřeštěná atmosféra se rychle mění v napínavé drama až thrillerového ladění. Klára s překvapením zjišťuje, jak málo zná svou minulost. A brzy pochopí, že se ve svých vzpomínkách mus... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
Příšeří - Peter James.
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Známé téma Raymonda A. Moodyho, jr., o životě po smrti je tu ztvárněno do napínavé románové podoby. Na brightonském hřbitově právě pochovali mladou těhotnou ženu Sally Donaldsonovou. Kostelník, který v ten večer tudy procházel, zaslechl z částečně zasypaného hrobu tlumené údery, ale ve větrném a deštivém počasí je považoval za halucinaci. Během příštích dnů však několik dalších lidí slyšelo rovněž slabé zvuky vycházející z hloubky země. Svědkem následné exhumace se stala začínající novinářk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
40
 Kč
Někdo z nás-Kristýna Trpková
Před 5 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kupovaná bazarová, malinko ťuklý spodní roh,jinak pěkný stav, napínavá čtivá knížka, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
179
 Kč
Desková hra - Ravensburger Scotland Yard
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Skvělá zábavná desková hra, která procvičí Vaše logické myšlení. Detektivní klasika v novém provedení! Kompletně přepracovaná a nově ilustrovaná honička za Mistrem X jde do dalšího kola. S novými pravidly mohou nyní hrát i malí hráči s dobrým postřehem už od 8 let. Tajemný zločinec Pan X je na útěku a ukrývá se někde Londýně. Dokážeš se spojit detektivy Scotland Yardu a objevit jeho úkryt? Podaří se najít pana X dříve, než definitivne zmizí? Detektivní klasika v novém provedení. Scotland Yard je zábavná hra pro celou rodinu založená na logice, dedukci, spolupráci a blafování! Místo činu Londýn. Napínavá honička napříč městem začíná! Jeden z hráčů přijímá roli tajemného Mistra X, člena londýnského podsvětí, ostatní jsou v rolích detektivů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Gregg Loomis - Akta Julián
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
JAKÉ TAJEMSTVÍ SPOJUJE NACISTICKÉHO DŮSTOJNÍKA A ŘÍMSKÉHO CÍSAŘE? Dona Huffa, blízkého přítele Langa Reillyho a bývalého agenta CIA, někdo brutálně zavraždil. Před svou smrtí se Don v Seville věnoval psaní knihy o důstojníkovi SS Ottovi Skorzenym. Je možné, že by někdo spáchal vraždu jen proto, aby jeho kniha nikdy nespatřila světlo světa? Lang je odhodlaný zjistit pravdu, a tak se vydává po stopách, které za sebou Huff při svém výzkumu zanechal. Pátrání ho vyšle na zběsilou honičku... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Měly to být dokonalé líbánky. Novomanželé Asha a Oliver Graveneyovi se po své luxusní svatbě vydávají do pětihvězdičkového plážového resortu ve Vietnamu, kde na ně čekají bílé písky, azurové moře, soukromé vily a prvotřídní kuchyně. Chystají se tu nejen oslavit svůj sňatek, ale také se zotavit z nedávné tragédie, která je málem stála vztah. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Zájezd snů se najednou zvrtne a pár se ocitá v nebezpečí. Ráj se změní v noční můru. Po brutálním napadení se Asha probere v nemocnici, aniž by věděla, kde je a co s... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Skleněné peklo
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Napínavý román.
Hlavní město Praha
30
 Kč
22 ks krimi příběhů z archívů FKÚ
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám brožované příběhy z archívu FKÚ: 1/ Pokračujte v pátrání (1974) 2/ Volavka(1975) 3/ Za hranicí zákona (1975) 4/ Kapitoly z velkoměsta (1978) 5/ Co bude dál (1976) 6/ Cesta před senát (1977) 7/ Betonové alibi (1978) 9/ Zlato pro královnu (1979) 10/ Cesta končí v dešti (1980) 11/ Obžalovaný, vstaňte! (1980) 12/ Velkoměsto (1980) 13/ 18 příběhů (1981) 14/ Ruleta osamělého hráče (1982) 15/... (více v detailu)
Liberecký kraj
40
 Kč
Unger G. F. - westerny
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Jedná se o napínavé příběhy z Divokého západu z pera klasika westernové literatury. Ocení čtenáři všech věkových kategorií, kteř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
59
 Kč
Legendy Alfů Spalující nenávist - Markus Heitz
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2012 , Fantom Print Originální název: Vernichtender Hass, 2011 Překlad: Zdeněk Sladovník Počet stran: 400 Jazyk vydání: český Autor obálky: Jan Patrik Krásný Vazba knihy: p... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Erik Axl Sound- Bílá melancholie-Bezčasí
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Další děsivý a napínavý thriller Trošku odřená hrana knihy, jinak výborný stav Původní cena 499,-
Hlavní město Praha
280
 Kč
Erik Axl Sound- Bílá melancholie-Bezčasí
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Další děsivý a napínavý thriller Trošku odřená hrana knihy, jinak výborný stav Původní cena 499,-
Hlavní město Praha
275
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a člověk je pouze bezmocným nástrojem osudu? Je zima roku 1954 a devítiletá Mira se přes zákaz rodičů vypraví k řece jezdit na ledových krách. Spadne do vody, čímž se její neposlušnost prozradí, a je za to potrestána tím, že na rodinné oslav... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie