Soví kouzlo:Flóra a vánoční zázrak

Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Knížka je v dobrém stavu,kupovala jsem jí za 130 korun a protože má jen pouze poškrábanou vazbu, chtěla bych za knížku 70 korun.Kníž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč

Podobné inzeráty

Angry birds Stella/Deníček:Willow na scénu
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Kniha je v dobrém stavu, přečetla jsem si jí párkrát a myslím že by si zasloužila nový domov.Obrázky jsou v zachovalé... (více v detailu)
Kraj Vysočina
100
 Kč
Kuráž pro začátečníky
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zachovaná knížka v perfektním stavu. Preferuji osobní převzetí. Kontakt, prosím, emailem: azrik@seznam.cz
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Harry Potter
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chtěl bych nabídnout sbírku knih Harry Potter od 1 po 7 díl,od 3 dílů jsou knihy prvního vydání tudíž vzácné ????
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
DUCHOVNÍ, EZO, LÉČITELSKÁ A PODOBNÁ LITERATURA - SKVĚLÝ STAV
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den ☺ K prodeji nabízíme parádně zachované knihy - seznam níže. Uvedené ceny bych velmi přivítal, jsem ale nakloněný rozumné domluvě - pro oboustrannou spokojenost. Není problém zaslat - poštovné dle Vámi zvoleného přepravce. Bude pečlivě zabaleno, v případě většího nákupu u mě, rád přidám dárek pro Vaši radost :) Seznam literatury: Neznámé emoce - Anatolij Vasiľčuk, 607 stran, ERA group, 2006 : původní cena 1600 Kč, nyní 900 Kč (čteno jednou, 99% stav) Rukopisy z Nag Hammádí 4 - 296 stran, Vyšehrad, Praha 2016 : cena 195 Kč (nebylo ani čteno) A objevíš poklad, který v Tobě dřímá - Laurent Gounelle, 256 stran, Rybka Publishers 2017 : 150 Kč (de fakto nové) Filozof, který nebyl moudrý - Laurent Gounelle, 220 stran, Rybka Publis... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Robert Fulghum Všechno co opravdu potřebuju znát........
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kniha má poškozené desky, zejména hřbet. Popis: Školka je už více než patnáct let na světě. Stále vychází v dotiscích a mnoha překladech, a Fulghuma proto napadlo přečíst si to, co napsal před patnácti lety, novýma očima. Chtěl zjistit, jestli stále věří tomu, co napsal, jestli náhodou na něco nezměnil názor, a pokud ano, tak jak, v jakém smyslu a co s tím dělat. Obvykle se taková... (více v detailu)
Liberecký kraj
35
 Kč
Knihy Clive Cussler 40 ks
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Knihy jsou jako nové, ideálně bych chtěla prodat jako komplet vsech 40 ks. Cena dohodou.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zdravá vánoční kuchařka a jiné - NOVÉ
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K výběru knížky o zdravé stravě (Zdravá vánoční kuchařka, Ortorexie - posedlost zdravou stravou, Zeptej se mámy aneb 100 receptů jak se dožít 100 let). Všechny knihy jsou nové, nepoužité, neponičené, mají ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
170
 Kč
Nejkrásnější pohádky bratří Grimmů
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tato překrásná knížka obsahuje 13 nejoblíbenějších pohádek bratří Grimmů. Jsou vytištěny velkým písmem a doprovází je spousta barevných ilustrací, aby se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Barbie: 5 minutové příběhy
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Barbie zkouší nejrůznější povolání! Barbie je nejznámější modelka, to dávno víme. V této knížce si však s chutí vyzkouší nejrůznější povolání. Protože je vytrvalá, pilná a pracovitá, stane se kuchařkou, baletkou, jezdkyní,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Fotokopie středověkých listin
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Fotokopie středověkých listin se signaturou Archivu Koruny České, které si lze v PC vyhledat,prohlížet,zvětšit a přečíst přepis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy pro mládež - NOVÉ
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Knížky jsou ve výborném stavu, nové, nepoužité!, neponičené. Ideální k použití jako dárek. Mezihvězdný expres má měkkou vazbu, Major Tom & Modrý andě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
140
 Kč
Žijeme s Touretteovým syndromem
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Autentický příběh naší dcery, která od malička bojuje s touto psychickou poruchou. Pokud by někoho zajímalo, jak s tím ... (více v detailu)
Pardubický kraj
220
 Kč
Učebnice ,,Kytara Určeno pro samouky"
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Asi jen 3x použitá. Původní cena 159 Kč. Chtěl bych alespoň 100 Kč. Preferuji osobní předání.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Knížky Vinx - NOVÉ
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím 4 knížky pro holky od 6let, Vinx club - všechny jsou nové, nepoužité, top stav. 3 menší knížky mají měkkou vazbu, prodám po 100,-/ks. Kouzlo stříb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
My hero academia 1-5
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 5 knížek my hero academia v top stavu. Prodám pouze komplet za c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Ve školce je prasátko!
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Může prasátko do školky? Jistě, že ne! Ale dalo by se to nějak zařídit, aby se tam dostalo? Jistě, že ano! :-) Veselá knížka o přátelství dětí a prasátka, které chtělo milou společnost. A jak to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
Láska má jméno Satan - Aida Brumovská
Před 29 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Poškozená přední strana vazby, zažloutlé strany, viz foto. Milý tatínku, věděl jsi, že babička jezdila v mládí na koni? Já mám určité geny po babičce, protože taky tak strašně miluju koně a kdybyste mi chtěli dát k ježíšku nějaký dárek ze kterýho bych měla děsnou radost, takovou tu ale úplně největší, tak by to byl váš souhlas abych taky směla jezdit na koni. Jedna moje kamarádka jezdí na koni už hrozně dávno a n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Modlitební knížka Biblí Svatá
Před 32 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám modlitební knížku Biblí Svatá aneb všecka svatá písma Starého i Nového zákonu vydáno r.-1942
Hlavní město Praha
250
 Kč
Skalní sídlo u Sloupu.
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knížku Skalní sídlo u Sloupu - František Gabriel, Kamil Podroužek, Pavel Zahradník. Velmi pěkný stav. Osobně je možné jen od ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Kouzelne cteni - knizka Vanocni koledy
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam knizku v bezvadnem stavu. Jak se připravují na štědrý den Dvořákovi? Maminka uvázala adventní věnec, děti postavily betlém, napeklo se cukroví a samozřejmě se nezapomnělo ani na úklid. Na Štědrý den se jen usmažily řízky a připravil salát. Po večeři, než přišel Ježíšek, se u Dvořákových pouštěly lodičky a lilo olovo. Maminka Veronika má vždy vše dobře rozplánované a tak zbývá čas i na písničku. Zpívánky 4 - Vánoční koledy z edice Kouzelné čtení obsahují 12 kole... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
Kniha Svět podle Norma
Před 48 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kniha Svět podle Norma, díl.... Musí se prát odděleně, autor Jonathan Meres. Knížka je v bezvadném stavu, jednou čtená, bez poškození. Četla dcerka, docela se na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90
 Kč
Kniha Káťa Líbezná, tančící princezna
Před 62 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1x čtená kniha Káťa Líbezná, tančící princezna Nakladatelstvi Cpress PC 169,- doporučený věk 6+ Zásilkovna 79,- Jmenuju se Káťa Líbezná a chtěla bych ti o sobě říct pár věcí. Žiju v Texasu. Nejradši mám růžovou barvu. Mám dva bratry, ale jeden z nich je pes. A můj největší sen je... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
NOVA krasna kniha Pohádky z celého světa Tony Wolf
Před 70 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kniha nečtená, stav tedy jako nový. PC: 790 Kc! Silna kniha, ma hmotnost cca. 1 kg!!! Krásné ilustrace. "Klasickou pohádku nic nenahradí. Po dni plném dovádění a her se dětem nejlépe usíná s pohádkovým příběhem, v němž dobro zvítězí nad zlem a princeznu si vezme za ženu krásný princ. V naší neobyčejné knížce POHÁDKY Z CELÉHO SVĚTA najdete nejkrásnější ... (více v detailu)
Liberecký kraj
399
 Kč
Vánoční zvyky a obyčeje naší babičky
Před 203 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tuto knihu. Fotky ukazují stav. Koukal jsem na sazebník České pošty a za 90 Kč by to mělo jít zaslat. Pokud to chcete poslat přes Zásilkovnu za 79Kč, tak si to prosím vypište přes jejich stránky - údaje, mě pošlete jen vygenerovaný kód - pak stačí uhradit je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Královská trilogie
Před 193 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Obsáhlá kniha plná historie,zadní strana desek poškrábaná z knihovny,jinak knížka jako nová,přední strana... (více v detailu)
Jihočeský kraj
179
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura