Henryk Sienkiewicz

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kniha Pan Wołodyjowski je posledním dílem a vyvrcholením Trilogie Henryka Sienkiewicze. Ačkoliv zde potkáme známé postavy z předchozích částí, je možné ji číst jako samostatný román. Pan Wołodyjowski si zoufá po smrti milované ženy Anuše. Nevěří totiž, že by ještě někdy v životě mohl být znova šťastný a odejde do kláštera. Leč v nouzi poznáš přít... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

A.J. Cronin, Agatha Christie, Henryk Sienkiewicz
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1. Tří lásky – Archibald J. Cronin/ nakl. Ferdinand Holas/1946 2. Tvář Života – A.J. Cronin/ Vyšehrad Praha/ 1979 3. Muž v mlze – Agatha Chris... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Jalna, komplet 1-16 díl.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena za vše. Prodám kompletní sadu knih Jalna - Mazo de la Roche 1-16. Velmi pěkný stav. Stavba Jalny, Jitro na Jalně, Mary Wakefieldová, Mladá Jalna, Jaro na Jalně, Bratři Whiteoakovi, Jalna, Život na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Nelítostná vražda
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
POŽADUJI, platbu předem na účet! Na dobírku nezasílám, reagujte pouze přes e-mail, děkuji....Nová, nečtená, omylem koupená 2x, zásilkovna 80 Kč. Na procházce se psem najde muž pod bohunickým dálničním přivaděčem v jezírku, kterým protéká potok Čertík, mrtvolu mladé ženy. Krimi... (více v detailu)
Ústecký kraj
210
 Kč
Romány - zahraniční autoři (včetně historických románů) 4/5
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy: - Heinrich Mann: Poddaný (1953) - 49 Kč - E. A. Poe: Zlatý Skarabeus (1959) - 79 Kč - Georges Simenon: 3x Maigret (1965) - 39 Kč - Howard Fast: Utrpení Sacca a Vanzettiho (1955) - 39 Kč - Sůl života (1972) - 29 Kč - Lion Feuchtwanger: Ošklivá vévodkyně Markéta Pyskatá (1964) - 29 Kč - Lion Feuchtwanger: Goya (1969) - 29 Kč - Lion Feuchtwanger: Židovka z Toleda (1965) 29 Kč - Daphne du Maurier: Hospoda Jamajka (1970) - 39 Kč - Gerald Durrell: Opi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
dětské knihy - jako dárek
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
cena za vše, jednotlivě viz. níže pokud chcete více informací nebo detailnější fotky, napište si o ně. knihy možné dát jako dárek - nové, nebo jako nové (čtené jednou O kouzelném ptáku Zymyrykovi a jiné pohádky - středoasijské a kavkazské pohádky - 100,- Kč Pohádková mateřídouška - 150,- Kč Anna a Čern... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
LACNO Romány, beletria 5
Predám romány, beletriu ceny sú v texte - Minimálny odber je v hodnote 2 eura 4. La Vyrle Spencerová - Spomienky na leto / 4 € 8. La Vyrle Spencerová - Požehnanie rodiny / 4 € 9. Diana Beate Hellmannová - Dve Zeny / 1992 / 4 € 10. Gustáv Kyselica - Kaskadér / 2002 / 2 € 11. Isabel Allendeová - Láska a tieň / 1988 / 4 € 12. Henri Perruchot - Život Toulouse-Lautreca / 1987 / 3 € 13. Nicci Frenchová - Červená izba / 2003 / 5 € 14. Peter Holka - Neha / 1995 / 3 € 15. Joanna Chmielewska - Leško / 1976 / 3 € 16. Francis Paul Wilson - Beštie a blíženci / 1993 / 3 € 17. Tadeusz Breza - Závisť / 1982 / 3 € 18. Elizabeth Adler - Všetko alebo nič / 2001 / 4 € 19. Joao Guimaraes Rosa - Veľká pustatina / 1980 / 4 € 20. Karl Holter - Pergamenová listina / 1977 / 2,50 € 21. Peter Menegas - Nemocnica bábik / 1992 / 3 € 22. Max Frisch - Homo Faber / 1989 / 4 € 23. Gayle Lyndsová - Maškárada / 1998 / 2 € 24. B. Traven - Biela ruža / 1966 / 3 € 25. Ivo Andrič - Omerpaša Latas / 1980 / 3 € 26. Stanislav... (více v detailu)
26
 Kč
Knihy 3x Olivia Goldsmithová - knihy pro ženy
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tyto tituly níže za uvedenou celkovou cenu, popřípadě prodám i jednotlivě viz ceny u jednotlivých titulů. Knížky jsou v dobrém stavu, většinou pouze 1x čtené, stránky mohou být stářím a kvalitou papíru takové zažloutlé, v případě nějakého poškození popsáno přímo u titul... (více v detailu)
Pardubický kraj
234
 Kč
Jaroslav Velinský: Tmavá studnice
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydání obsahuje dvě novely - Tmavá Studnice a Lidožrout Edice: Edice 13 Tmavá Studnice: Mladý soustružník Ota Fink se tu seznamuje s Růženou Brandejsovou, která čerstvě po vyučení nastoupí v soustružně strašnického Pragokovu. Též poprvé navštíví na pozvání svého parťáka Oldy Nývlta pondělní slezinu trampské osady Yukon v hospodě Na zastávce jinak zvané U dvouch stehen. Je náhoda v tom, že se ocitne sám v dešti na verandě kamarádova srubu? Hrdinou druhé z obou novel je opět Ota Fink. Námět ... (více v detailu)
Středočeský kraj
275
 Kč
Ella Careyová, Uzamčená minulost
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Mladá fotografka Cat Jordanová má před svatbou a její newyorský poklidný život změní dě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
125
 Kč
Dívka, která četla v metru-Christine Féret-Fleury
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Juliette zbožňuje knihy a na cestu do práce si většinou nějakou přibalí do tašky. Se zaujetím pozoruje i lidi okolo, čtenáře v pařížském metru, které pravidelně potkává. Osudy na papíře jsou tak poutavé, zatímco její dny plynou v šedivém oparu! Jedn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
Barbara Dawson Smith- Sváděj mě znovu
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím tu to knížku. Knížka není nová. Nevolejte!!! Na SMS nereaguji!!! Odpovídejte pouze zde. Záhadný lord Gabriel Kenyon se vrací z ciziny a neočekávanou shodou okolností se stává poručníkem Kate Talisfordové, dívky, již před čtyřmi lety zradil. Gabriel Kenyon sice přísahal, že ji bude ochraňovat, ale stupňující se náklonnost k temperamentní mladé ženě ho přemáhá stále víc, i když se svému citu urputně brání. A přestože Kate by nejraděj... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Henryk Sienkiewicz - QUO VADIS
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V nabídce i další knihy. V případě koupě další knihy tato za 80 kč. Osobní odběr Praha
Hlavní město Praha
100
 Kč
Kultovní thriller - Já, poutník
Před 8 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám thriller Terry Hayes - Já, poutník, Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu nelze identifikovat ji ani najít pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
Za katrem: Historky, co utekly z basy - Kateřina Míková
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jako nová !!! Fejetony , eseje , česká literatura , biografie a memoáry , prvotina , dopisy , humor , pro ženy , rozhovory , vězení , věznice , speciální pedagogika , manipulátoři , podle skutečných událostí , pro muže , vychovatelství O vězení trochu jinak. Skutečné historky vychovatelky v mužské věznici. „Rosteš pro kriminál,“ slyšel během dospívání asi skoro každý. Já jsem do něj nakonec vážně dorostla a svůj pobyt za katrem jsem si opravdu užila. Jaké to je pracovat ve věznici s ostrahou pro odsouzené muže? Jak s... (více v detailu)
Středočeský kraj
240
 Kč
Devět Mečů slávy - Miroslava Kvášová
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) V temném čase, kdy se i ochránci lidí přidali na stranu zla, umírá král rukou zrádce a svět se hroutí v ohních války. Najde mladý princ tajemný čtvrtý Meč slávy, který je podle legend poslední nadějí Tulák, chlapec, zachmuřený válečník, dvojice rychlonohých horalů, lučištník, rytíři a princ na j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Knihy beletrie - různé
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám všechny níže uvedené knihy. Ideálně po více kusech, ale možnost i individuálně. Osobně/poštou/zásilkovna. Nejlépe platba předem na účet a poté obyčejné zaslání, ale může být klidně i dobírkou (jen zbytečně drahé). V případě zájmu o knihy odepisujte prosím přímo zde do odpovědi inzerátu – přijde mi to do emailu, nevolat prosím, nabízím větší množství knih a po telefonu se stejně nezorientuji. Sbohem dětství Vyznáte se v tlačenici? Kovem a ohněm Román o Doubravce české a Měškovi polském Rodeo Polojasno Nedávno... Divoký tymián Dieta? Veterinářem v zoo Letní závrať Klik! Císařovna To jsme, prosím, nebrali Válka s mnohozvířetem Nejlepší kamarádky Létem políbená Kord na vějíři Orchideje Penderwickovi Sestřička lachtanů Živé hodiny Poselství kosmických světů Nemusí pršet, jen když kape Pohlednice z Hollywoodu Veselice Půlnoc Všechno je jinak Třicetiletá Město šťastných lásek Hledání Aljašky Dívka 15 milá ale praštěná Sladké lži a hořké pravdy Doktore, fofrem, jde o život! Džinový... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Za katrem: Historky, co utekly z basy - K. Míková
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jako nová!!! Fejetony , eseje , česká literatura , biografie a memoáry , prvotina , dopisy , humor , pro ženy , rozhovory , vězení , věznice , speciální pedagogika , manipulátoři , podle skutečných událostí , pro muže , vychovatelství O vězení trochu jinak. Skutečné historky vychovatelky v mužské věznici. Rosteš pro kriminál, slyšel během dospívání asi skoro každý. Já jsem do něj nakonec vážně dorostla a svůj pobyt za katrem jsem si opravdu užila. Jaké to je pracovat ve věznici s ostrahou p... (více v detailu)
Středočeský kraj
240
 Kč
Jalna, komplet 1-16 díl.
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena za vše. Prodám kompletní sadu knih Jalna - Mazo de la Roche 1-16. Velmi pěkný stav. Stavba Jalny, Jitro na Jalně, Mary Wakefieldová, Mladá Jalna, Jaro na Jalně, Bratři Whiteoakovi, Jalna, Život na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Alex Ferguson - Můj příběh
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ještě v dobách své hráčské kariéry přestoupil Ferguson (*1941) do Glasgow Rangers za tehdy nevídaných 65 000 liber. V roce 1974 již začal pracovat v managementu. Od roku 1986, kdy se stal trenérem Manchesteru United, získal s tímto týmem 38 trofejí (z toho 13 titulů za vítězství v lize). Díky tomu zde vydržel neuvěřitelných 26 let. V roce 1999 byl povýšen do šlechtického stavu. V roce 2013 se rozloučil s trenérskou kariérou opět titulem, ovšem pro \"Man UTD... (více v detailu)
Kraj Vysočina
170
 Kč
Knihy Dívka ve vlaku / Ta přede mnou / Návrat z temnoty
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tyto knihy, ve výborném stavu, jednou čtené, dohromady i zvlášť. Osobně v Jablonci po dohodě, nebo balikovnou za 65Kč, případně obyčejným dopisem, pokud to ještě vůbec jde. Dívka ve vlak... (více v detailu)
Liberecký kraj
50
 Kč
Alexandra Fullerová – Než přijdou deště
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám africké memoáry anglické spisovatelky Alexandry Fullerové, které vyšly v roce 2015 v nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA s.r.o. Kniha má 259 stran a je ve velmi dobrém stavu. Anotace: Memoáry Alexandry Fullerové jsou víc než jen příběhem o rozpadajícím se manželství. Autorka vypráví, jak v dětství žila na farmě v býva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Petr Čermák - Tomáš lví srdce
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
TOMÁŠ DVOŘÁK, pan sportovec i pan člověk. "Pokaždé, když ho vidím na vlastní oči a hovořím s ním, chci se klanět," říká autor knihy o jednom z nejlepších sportovců novodobé historie a v autentické a otevřené biografii psané literaturou faktu a v její druhé části živým rozhovorem se ptá? Jak jsou veliké duše a srdce geniálního sportovce, jaký je Tomáš Dvořák člověk? Odpověď by asi zněla: jeden z nejbohatších lidí na světě, ovšem ne penězi, ale svým obřím lvím srdcem, které nechal nejen na atletických oválech, ale také své rodině, milované ženě Gabriele a dcerkám Barunce, Kačence a Terezce (!) ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč
Henryk Sienkiewicz - Křižáci
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Odeon 1977, cena 50+pošt.
Pardubický kraj
50
 Kč
Příšeří - Peter James.
Před 12 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Známé téma Raymonda A. Moodyho, jr., o životě po smrti je tu ztvárněno do napínavé románové podoby. Na brightonském hřbitově právě pochovali mladou těhotnou ženu Sally Donaldsonovou. Kostelník, který v ten večer tudy procházel, zaslechl z částečně zasypaného hrobu tlumené údery, ale ve větrném a deštivém počasí je považoval za halucinaci. Během příštích dnů však několik dalších lidí slyšelo rovněž slabé zvuky vycházející z hloubky země. Svědkem následné exhumace se stala začínající novinářk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
40
 Kč
8) Prodám 40 knih - romány 2.
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Dědictví války - A. Scott - nová, nečtená - 120 Kč Osvobození - I. Kealey - nová, nečtená - 120 Kč Pan nikdo - C. Steadmanová - nová, nečtená - 120 Kč Hrob pro mého manžela- C. Steadmanová - nová, nečtená - 120 Kč Královna noci - Simona Ahrnstedtová - nová, nečtená - 170 Kč Dívky z trajektu - L. Theilsová - nová, nečtená - 120 Kč Posedlé dítě - L. Theilsová - nová, nečtená - 120 Kč Mlčenlivé ženy - Kerry Fisherová - nová, nečtená - 120 Kč Rodina odvedle - 1x čtená, trochu zažloutlé hrany listů - 80 Kč Kocour Bob - James Bowen - nová, nečtená - 100 Kč Nejsem jako džbán - V. Ardone - nová, nečtená - 120 Kč Nejtemnější půlnoc - M. Walters - nová, nečtená - 140 Kč Nejlepší kamarádky - E. Edwards - nová, nečtená - 120 Kč Tři ženy a člun - A. Youngsonová - nová, nečtená - 120 Kč Nepotopitelná Greta Jamesová - J. E. Smithová - nová, nečtená - 140 Kč Sny o pádu - K. Whiteová - nová, nečtená - 150 Kč Venkovské sídlo - PRODÁNO Nemocnice Charité - Průlom a odhodlání - U. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie