Kniha: Dům na Páté avenue / NOVÁ KNIHA

Před 269 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kniha: Dům na Páté avenue; autorka: Candace Bushnellová; první vydání; počet stran 433; form... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

Kniha Čechy krásné, Čechy mé
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihu Čechy krásné, Čechy mé, Čechy a Morava v obrazech Jiřího Šotta a fotografiích Jiřího Machta. Počet stran 157. Cena 70,- Kč. Osobní předá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
Nová kniha Zmizelá Praha 2 -Malá Strana a Hradčany
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová, nečtená, v krásném stavu. Pevná vazba s přebalem. Možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Diana, její nový život - Andrew Morton
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Diana, její nový život - Andrew Morton - 28.4. - 09:48 Pokračování knihy Diana: Její pravdivý příběh. S pomocí několika nejbližších přátel a rádců z Walesu mohl Andrew Morton, autor knihy Diana: Její pravdivý příběh, opět nahlednout za drapérie oficiální královské propagandy a vylíčit, jak se Diana, jež se stala princeznou dříve, než dosáhla dospělosti, nyní učí být paní vlast... celý te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Kniha Čechy krásné, Čechy mé
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihu Čechy krásné, Čechy mé, Čechy a Morava v obrazech Jiřího Šotta a fotografiích Jiřího Machta. Počet stran 157. Cena 70,- Kč. Osobní předá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
Arakain - úplně nová kniha ARAKAIN - History 40 (Jiří Urban)
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je úplně nová kniha české thrash metalové skupiny Arakain ARAKAIN - History 40 Autor: Jiří Urban Počet stran: 384 Rok vydání: 2023 Vázání: tvrdá vazba Kapela Arakain je na naší hudební scéně úctyhodných čtyřicet let. Začínala v undergroundu, postupně se propracovala mezi českou heavymetalovou elitu a nakonec se stala legendou. Ačkoli prošla mnoha peripetiemi, všechny nepřízně osudu přestála – i díky svým věrným fanouškům. Především jim je určena tato výpravná kniha, která nabízí podrobný a ucelený přehled vývoje skupiny od jejích počátků v roce 1982 až do výročního koncertu ke čtyřiceti letům v pražském O2 universu.Publikace Arakain – History 40 je nabitá fakty. Mapuje minulost a tvorbu skupiny rok po roce, zabývá se jednotlivými alby a významnými koncerty, sle... (více v detailu)
Liberecký kraj
999
 Kč
Kniha Broučci - Jan Karafiát
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou knihu Broučci od Jana Karafiáta, ilustrovala Ľuba Suchalová, pěkný stav, velmi zachovalá. Poštovné Balíkovna 69,- Kč, Zásilkovna 79,- Kč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Kniha Čechy krásné, Čechy mé
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihu Čechy krásné, Čechy mé, Čechy a Morava v obrazech Jiřího Šotta a fotografiích Jiřího Machta. Počet stran 157. Cena 70,- Kč. Osobní předá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
Kniha ŠUMAVA- Jaroslav Vogeltanz - NOVÁ
Před 18 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji 20 knih - ŠUMAVA- Jaroslav Vogeltanz. Originální fotografická obrazová publikace, která přiblíží Vašim očím vše, co je na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Kniha "Kamarádi" - nová
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám novou knihu "Kamarádi" od Vicky Ceelenové. Podobnost mezi lidskými a zvířecími mláďaty fascinuje Vicky Ceelenovou už skoro patnáct let. Tahle knížka fotografií doplněných citáty a moudry známých i neznámých lidí, byla kromě do češtiny přeložena do deseti dalších jazyků a ve dva... (více v detailu)
Zlínský kraj
90
 Kč
Kniha "Dobří přátelé" - nová
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám novou knihu "Dobří přátelé" od Vicky Ceelenové. Dvojice barevných „zrcadlových“ fotografií lidských mláďat a jejich zvířecích protějšků, doplněné moudrými citáty, musejí rozesmát snad úplně každého. V téhle veselé galerii si může... (více v detailu)
Zlínský kraj
90
 Kč
Žlutá kniha pohádek Claudio Cernuschi
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zachovalou, nicméně vzadu rozlepenou knížku, která se dá snadno zalepit zpět. Knížka s názvem Žlutá kniha pohádek v sobě skrývá čtyři pohádky: Kocour v botách, Ošklivé káčátko, Tři malá prasátka a Paleček. Jsou vyprávěny jednoduchým a srozumitelným stylem, takže jim porozumí i ty ne... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Kniha Moderní dům od podlahy po půdu nová
Před 30 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kniha Moderní dům od podlahy po půdu nová - posílám zásilkovnou Podívejte se na mé další nabídky hraček, oblečení...
Liberecký kraj
99
 Kč
Nová kniha PÍSMO SVATÉ V OBRAZECH
Před 41 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Žák, Emanuel - Písmo svaté v obrazech - s 238 rytinami Nazarénské školy. Rok: 2010; Vydavatel: Českoslov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Kniha John Hart - Zavržený - nová
Před 48 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu John Hart - Zavržený - nová ( nevhodný dárek) , skvělý thr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Titzlová, Borowiec: KNIHA o PIVU, recepty, 2017
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Marcela Titzlová, Pavel Borowiec: Kniha o pivu - jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem ... ... literatura naučná, kuchařka, rok: 2017, 1. vydání, česky, ilustrace: barevné fotografie ... ... vydal: nakladatelství Smart Press, s r. o., v Praze ...... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
"Národní parky světa" - kniha plná fotografií,
Před 69 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Giuseppe Grazzini, velký formát 31.5 x 24 cm, křídový papír, 260 stran, vydáno Slovart 1994. Krásná výpravná publikace popisuje slovem i obrazem 87 národních parků, 163 barevných fotografií a 79 barevných a 93 če... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Prodám knihy viz text od 40 Kč a více
Před 70 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Praha ve fotografii Karel Plicka 1951 za 90 Kč, Pražský hrad Karel Plicka 1965 za 40 Kč, Vazby knih polytechnická knižnice J. Doležal 1976 za 100 Kč, Dobrý zrak bez brýlí Ing. František Vícha 1992 za 90 Kč, Záhada zeleného strašidla Alfred Hitchcock a Traja pátrači... (více v detailu)
Ústecký kraj
40
 Kč
NOVÁ kniha Zachraňme planetu
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha je nová, nečtená, Možnost zaslání přes Zásilkovnu za 80,-... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
kniha Jahody - nová
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jahody z edice Receptář Oficiální popis vydavatele Jahody jsou stejně oblíbené jako zdravé. V nové publikaci vám kromě jiného poradíme, jak si tyto slaďoučké plody můžete vypěstovat a kterou odrůdu zvolit každá totiž voní, chutná a dozrává jinak. Pořádná úroda vás s námi nezaskočí, protože jsme připravili spoustu tipů a receptů na využití jaho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
Prodám knihy - jako nové
Před 199 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihy, jako nové. Při koupi jednoho ks je cena 69,- Kč, při koupi všech je cena 299,- Kč + 79,- Kč zásilkovna.
Středočeský kraj
69
 Kč
Nová kniha Tajný život nacistů - Paul Roland
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám úplně novou knihu Tajný život nacistů. POPIS: Paul Roland; pevná vazba; 518 g; 240 stran; rozměry: 14,5×20,5 cm; čeština Adolf Hitler a další nacističtí pohlaváři se spikli, aby spáchali jedny z nejohavnějších zločinů v historii, a zatímco požadovali, aby němečtí občané přinášeli oběti válečnému úsilí Říše, oni sami si žili život plný privilegií a moci. Z dobytých území rabovali ty nejcennější umělecké skvosty do svých soukromých sbírek, loupili židovský majetek, utráceli horentní část... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199
 Kč
Prodám knihu encyklopedie rocku nově ilustrovaná
Před 609 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Stav viz foto dobrý, poštovné 150 Kč, zasilkovna 89 Kč
Zlínský kraj
300
 Kč
Kniha Umění konverzace
Před 113 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám knihu Umění konverzace od Franka Naumanna. Kniha je v dobrém stavu, má 170 stran. Původní cena 199,- Kč, Prodávám za 90,- Kč. Osobní předání po dohodě v Olomouc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
90
 Kč
ZEMĚ SVĚTA 1 a 2 - obě knihy společně
Před 444 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám obě dvě starší zeměpisné knihy společně za 90,- Kč - jedna kniha - Evropa, Asie a druhá kniha - Afrika, Amerika, Oceánie. Knihy jsou starší a mají hodně poškozené přebaly, uvnitř jsou v dob... (více v detailu)
Zlínský kraj
90
 Kč
Smrtonosné sny, Skye O´Malleyová - 2 knihy
Před 167 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Smrtonosné sny (Ursula K. Le Guinová), sci-fi, top stav, vázaná, Praha 1994, první vydání, cena 49,-- Kč, Skye O´... (více v detailu)
Karlovarský kraj
128
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura