knihy přemožitelé času

Před 323 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
PŘEMOŽITELÉ ČASU - dávají nahlédnout do oblasti literatury, výtvarného umění, hudby, vědy a ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
45
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám různé knihy o umění
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám různé knihy a encyklopedie o umění, osobně Ústí nad Labem, ceny dohodou, velké 150-200, malé 100 korun
Ústecký kraj
100
 Kč
Zpátky v čase Oceán kniha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zalepená část hřbetu,jinak bez vad,krásná
Hlavní město Praha
100
 Kč
Ivan Jergl - Naděje chodí po špičkách
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Soubor povídek českého autora vypráví o lidech s tělesným postižením, o nesnázích, které zdravý člověk nemusí překonávat a často si je ani neuvědomuje. Povídky brněnského spisovatele, publicisty a překladatele píšícího na vozíku o lidech "semletých a ztrápených už v dětství", texty o "pekle běžného života", ve kterých se o mezních životních situacích a tabuizovaných tématech píše s dras... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
Kniha Fakta a rekordy
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kniha je plná informací o mimořádných úspěších lidstva od vynálezu abecedyaž po vesmírné sondy.Přehledné zpracování.Téměř 1000 enciklopedických hesel ,stovky bar... (více v detailu)
Ústecký kraj
99
 Kč
KNIHA PRINC Z PERSIE - PÍSKY ČASU
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu PRINC Z PERSIE - PÍSKY ČASU.Kniha je plná krásných foto obrázků,je ve formátu A4,má 71 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Prodám knihu P. Augusta, F. Honzák - „STO LET JUBILEJNÍ“
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu z roku 1991, RNDr. Pavel Augusta, PhDr. František Honzák - „STO LET JUBILEJNÍ“; Nakladatelství technické literatury, Praha 1991; ISBN 80-03-00646-5 Kniha vydaná ke stému výročí Zemské... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy 1+1 zdarma
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám knihy od Marka Mansona: 1. Důmyslné umění, jak mít všechno u pr****. 250,-Kč na e-shopu 2. IDEAL - již nedostupná v běžném prodeji. Stála 390,- Tyto knihy nabízejí nekonvenční pohled na osobn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
350
 Kč
Sante d’Orazio - A private view, kniha fotografií
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Fotografická publikace světově známého amerického módního fotografa Sante d’Orazia. Během 80. a 90. let si vedl deník, který publikoval v roce 1998 ve své první knize A Private View. Díky fotografiím hvězd vedle stránek z tohoto deníku, snímkům z Polaroidu, letenkám, poznámkám a dalším druhům osobních suvenýrů umožnil nahlédnout do zákulisí jeho práce a na hvězdy, se kterými pracoval, jako jso... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Největší záhady světa - 6 knih (zaslání za 40 Kč)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Knihy z let 1993 1995, nepoškozené, viz foto Frank Edwards: Nejzáhadnější ze záhadných 29 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadnější než věda 48 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadný svět Frank P. Jones: Zázračné náhody Frank P. Jones: Superzáhady a zázraky 33 udá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Kniha -Čtyři dohody
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihu :Čtyři dohody Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí nový přístup k vlastnímu vnitru, abychom dokázali proměnit svůj život v prožitek svobody, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Sante dOrazio - A private view, kniha fotografií
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Fotografická publikace světově známého amerického módního fotografa Sante dOrazia. Během 80. a 90. let si vedl deník, který publikoval v roce 1998 ve své první knize A Private View. Díky fotografiím hvězd vedle stránek z tohoto deníku, snímkům z Polaroidu, letenkám, poznámkám a dalším druhům osobních suvenýrů umožnil nahlédnout do zákulisí jeho práce a na hvězdy, se kterými pracoval, jako jso... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Koupím knihu - Uzemnění - zdraví prospěšný objev všech dob
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Koupím knihu - Uzemnění - zdraví prospěšný objev všech dob Děkuji za nabídky
Zlínský kraj
Neuvedeno
Knihy - Dějiny Českého výtvarného umění
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 2 díly Českého vytvarného umění, vydáno 1984, místy poškozeny př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Knihy, Soubor knih
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Božena Němcová- pohádky 50,- Kč Dr. Edvard Beneš - Šest let v exilu , 1946, vázáno v kůži, cena 300,- Kč, Hrajeme s Yamahou, sešit, cena 400,- Kč Po mořích kolem světa, S.Sacharnov cena 350,- Kč Encyklopedie vědy a techniky, Albatros, 1986, cena 300,- Kč Velká obrazová knížka o zvířatech, Albatros, 1981 cena 250,- Kč Království zvířat, Albatros 1983, 200, Kč Proč a jak, Albatros, 1981, 200, Kč Výpravy za dobrodružstvím, Miloš Zapleta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Nové nepoužité knihy
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na pasece, pravdivé příběhy broučků - nová - 220 Kč Papír je poslední domov - povídky 1963-2002 - nová - cena 120 Kč Hermes a dějiny věd - nová - cena 190 Kč Sklerotikum - nová - cena 50 Kč Soukromí život doktora Crippena - nová - cena 85 Kč... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nové nepoužité knihy
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Na pasece, pravdivé příběhy broučků - nová - 220 Kč Papír je poslední domov - povídky 1963-2002 - nová - cena 120 Kč Hermes a dějiny věd - nová - cena 190 Kč Sklerotikum - nová - cena 50 Kč Soukromí život doktora Crippena - nová - cena 85 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
KNIHY - záhady, UFO, paranormální atd. - část 2.
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme knihy s tématikou UFO, atd. 2 část : Tajemství Grálu 35,- Strážce počátků 35,- Havárie UFO u Roswellu 30,- Odtamtud 30,- Mýtus UFO Ufologie z pohledu skeptika 30,- Konec světa bude v roce 3006 25,- Tajemný život 25,- Cestování v čase (povídky sci-fi autorů) 30,- Kdy přide kometa 25,- Země - svět záhad a mystérií 25,- Největší... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
18 knih Největší záhady světa
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Superzáhady a zázraky Záhadní lidé Nejzáhadnější ze záhadných rok vydání 1993 Čas bohů Zázračné události Záhadný svět Záhadnější než věda rok vydání 1994 Zázračné náhody Žil jsem s mimozemšťany - již není rok vydání 1995 Mág David Copperfield Fantastická budoucnost Osud Velké záhady 2500 let rok vyd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
Kniha Naučte své děti říkat Č, Š, Ž
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
S logopedkou Luckou a kočkou Číčou zvládneš Č Š Ž cobydup! Publikace Naučte své děti říkat Č, Š, Ž je určena především rodičům, ale i odborníkům z řad logopedů a pedagogů. Stejně jako v úspěšném prvním díle, který se věnoval hláskám L, R, Ř, vede děti ke správné výslovnosti logopedka Lucka. Tentokrát si na pomoc přibrala kočku Číču. Společně s nimi děti pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
190
 Kč
Kniha Jak být neodolatelná pro každého muže
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tato kniha je jiná než ostatní - nedává návody typu, jak do měsíce sehnat manžela, ale soustředí se na vás a na to, jak můžete učinit sebe samotnou přitažlivější v téměř každé situaci, ať už máte partnera či nikoliv. Až přijmete své jedinečné kvality a zbavíte se špatných návyků ve vztazích, budete ohromena, jak přitažlivá jste pro ostatní. Díky čtivé, vtipné a ženám přátelské příručce se dozvíte osm tajemství jak okouzlit muže, zji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55
 Kč
Kniha ve 100% stavu - Karatedó
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Knížka obsahuje základní metodický materiál k nácviku a výcviku tohoto bojového umění, k jeho využití ve všech podobách. Dává návod k celoživotnímu zdokonalování, neboť Karatedó je cesta,na niž se vstupuje v mládí a setrvává až do pozdního stáří. Je to způsob uchování ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
3 knihy Stephena Baxtera z cyklu Plátno tkané časem
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 3 knihy Stephena Baxtera z cyklu Plátno tkané časem (BB Art 2012-2013). Nové, orig.balení. Sešl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Největší záhady světa 6 knih
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Knihy z let 1993 – 1995, nepoškozené, viz foto Frank Edwards: Nejzáhadnější ze záhadných – 29 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadnější než věda – 48 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadný svět Frank P. Jones: Zázračné náhody Frank P. Jones: Superzáhady ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Všeobecná hudební nauka - František Pícha, 1955
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím naučnou knihu "Všeobecná hudební nauka" od hudebního skladatele a profesora Františka Píchy. 30 kapitol, např. Nota; Klíče; Délka tónů a not; Pomiky; Rytmus; Tempo; Akordy; Stupnice se zvětšenými sekundami; Stupnice , Přednesová cvič... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Největší záhady světa - 6 knih
Před 17 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Knihy z let 1993 1995, nepoškozené, viz foto Frank Edwards: Nejzáhadnější ze záhadných 29 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadnější než věda 48 událostí, které vzrušily svět Frank Edwards: Záhadný svět Frank P. Jones: Zázračné náhody Frank P. Jones: Superzáhady ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura