Vášeň - román

Před 72 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám román Vášeň. Napsala jej Iva Hercíková a vydalo nakl. MOTTO v Praze roku 1998. V knize si přečtete vášnivý milostný román vdané ženy a ž... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Akademie - román z West Pointu.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu Akademie - román z West Pointu - Ed Ruggero. Velmi pěkný stav. Osobně je možné jen od 100 korun. Zasíl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24
 Kč
Když hoří člověk - beletrie
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám román z nemocničního prostředí Když hoří člověk. Knihu napsal Petr Čebák a vydalo nakl. NV v Praze roku 1996. 1.vydání. Oddělení popálenin, které je ústředním článkem řetězce událostí v nevelkém městě na Moravě. Nabízí příběh mladěho čl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
historický román Husitská epopej II
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
prodám krásný historický román -Husitská epopej II. -Vondruška -výborný stav -jednou přečtená kniha
Olomoucký kraj
100
 Kč
Historické romány
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihy, stav viz. foto: 1. Bohové, hroby a učenci : C. W. Ceram, román o archeologii, 407 stran, pevná vazba, 50 Kč 2. Není římského li... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nová kniha - román Tisíc dnů v Toskánsku
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Román nejen pro ženu - kuchařku/cestovatelku. Tisíc dní v Toskánku je román plný těch nejrozmanitějších a nejlahodnějších zemitých chutí stejně jako tradiční toskánská kuchyně a okouzlí všechny čtenáře, kteří chtějí poznat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Daphne du Maurier- Únik
Predám knihu Daphne du Maurier- Únik za 25 Kč. Platba na český účet. Romantický příběh o lásce anglické lady k francouzskému korzárovi se odehrává v 18. století. Román líčí rozhodování vdané ženy s dětmi, která se odhodlá k riskantnímu kroku - o... (více v detailu)
Třígrošový román - Bertolt Brecht, Návraty -Marian Keyes
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Humorný a sarkastický román Pošlu levně poštou nebo je možné i osobn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Susan Johnson - SÍLA VÁŠNĚ
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám - kniha je ve velmi dobrém stavu: 249 Kč + poštovné
Jihočeský kraj
249
 Kč
100 kapek - pro děti
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu pro malé děti (i začínající čtenáře) 100 kapek. Knihu napsal i ilustroval Zdeněk Alda. Vydalo nakl. Albatros v Praze roku 1980. Kniha je nejen povídání o medvídkovi, ale také pohádky hádanky a říkadla. V ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Příběhy s tajemstvím - povídky
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Seznam povídek: JOSEF NESVADBA - Upír LTD LUDVÍK SOUČEK - Zájem galaxie JAROSLAV ZÝKA - Krutý Luenga IVA HERCÍKOVÁ - Noc v hotelu VLADIMÍR KLEVIS - Lhostejní VÁCLAV KAJDOŠ - Kotě LUBOMÍR MACHÁ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29
 Kč
Slovník lásky
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Slovník lásky. Román staví z komentovaných slovníkových hesel a postupně z nich rozvíjí příběh jednoho vztahu – od tá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
69
 Kč
Anna Karenina od Leo Tolstoi-v němčině
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Román Anna Karenina od Leo Tolstoi. Stará kniha v němčině. V dobrém stavu.. Je... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Šel malíř chudě do světa - verše J.Seiferta k obrá
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu Šel malíř chudě do světa verše k obrázkům Mikuláše Alše. Verše napsal Jaroslav Seifert a obrázky nakreslil Mikoláš Aleš. Vydalo nakl. Albatros v Klubu ml... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Romány pro ženy
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihy – romantické příběhy, červená knihovna, stav viz. foto: 1. Blažené údolí - Fan Vavřincová, 186 stran, 25 Kč 2. Emma - Austenová Jane, 528 stran, 80 Kč 3. Horský vavřín - Jude Deveraux, 285 stran, 100 Kč 4. Hriešny manžel - Jane Featherová, 335 stran, 100 Kč 5. Jako pravá dáma – Alissa Johnson, 374 stran, 150 Kč 6. Krásná zajatkyně - Kathleen E. Woodiwiss, 446 stran, 80 Kč 7. Kouzlo podzimu - Lisa Kleypas, 283 stran, 170 Kč 8. Mstitel - Jude Deveraux, 287 stran, 80 Kč 9. Nenadálá láska - Barbara Cartland, 136 stran, jako nová, 100 Kč 10. Nevěstin náhrdelník - Kat Martin, 309 stran, jako nová, 130 Kč 11. Nevinné potěšení - Stephanie Laurens, 302 stran, 80 Kč 12. Pátá cesta k pádu - K. A. Tucker, 422 stran, 130 Kč 13. Pokušení... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Daphne du Maurier- Únik
Predám knihu Daphne du Maurier- Únik za 25 Kč. Platba na český účet. Romantický příběh o lásce anglické lady k francouzskému korzárovi se odehrává v 18. století. Román líčí rozhodování vdané ženy s dětmi, která se odhodlá k riskantnímu kroku - o... (více v detailu)
25
 Kč
Michaela Dufková ZÁPISNÍK ABSTINENTKY (2021)
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám autobiografickou knihu ZÁPISNÍK ABSTINENTKY. Autor Michaela Dufková. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Vydalo nakladatelství Motto ve společnosti Albatros média v roce 2021. Vazba origin... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
NABÍDKA SEBRANÝCH SPISŮ, ROMÁNŮ ALOISE JIRÁSKA
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím sebrané spisy, divadelní hry a romány Aloise Jiráska, popis postupně podle foto včetně roku a počtu vydání přiřazené k určité knize, čtyři díly F.L VĚKA I,II,III a IV 1926-1930-1927-1927/12,11,10,10.vydání (chybí díl VI.), dále dva díly Z RŮZNÝCH DOB II,III 1925/7.vydání (chybí díl I), dále MEZI PROUDY II 1917/6.vydání (chybí díl I), dále HUSITSKÝ KRÁL II.1930 (chybí díl I),dále MALOMĚSTKÉ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
5 knih Danielle Steel
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy Danielle Steel: Palomino - nakladatelství Ikar, rok vydání 1998. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 110 Kč. Tichá hrdost- nakladatelství Ikar, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Cizí žena - nakladatelství Ikar, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Milovat - nakladatelství Knižní klub, rok vydání 1998. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena:... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nakoniec príde smrť kniha od: Agatha Christie
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výborná kniha, příběhy opravdu Agatha psát uměla! Nedokážu posoudit, nakolik byly reálie přesné, ale o to tu nejde, nebyla žádný van Gulik. Závěr knihy byl zajímavý, nejdříve jsem usuzovala, že Esa bude... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65
 Kč
Lucy Gayheartová kniha od: Willa Cather
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lucy Gayheartová, jejíž matka zemřela, když jí bylo šest, a ona byla potom většinou vychovávána svojí sestrou Paulinou, patří k místní mládeži. Potom odj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Romány pro ženy, trilogie Babičky a další tituly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím knihy, viz následující seznam a foto: Máma Flora a její rodina (A. Haley a D. Stevens) - 40 Kč Nejlepší světové čtení (R. Harris - Pompeje, D. Lehane - V pasti, M. Connelly – Horká linka, L. Riceová – Letní svit) - 40 Kč Sen o zelených očích (L. Lukešová) - 40 Kč Už vím, jak ji zabiju (M. Brůhová) - 40 Kč Kde je třetí král? (J. Alex) - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Den zkázy - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Mrtvý kuchař - 40 Kč M. Lindgrenová – Babičky: Na útěku - 40 Kč Nab... (více v detailu)
Ústecký kraj
40
 Kč
Jackova černá kniha - dětská kniha
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu pro děti a mládež Jackova černá kniha. Knihu napsal Jack Gantes a ilustroval IKamil Tatar. Vydalo nakl. BB art v roce 1999.Kniha popisuje tragikomické příhody Jacka. Jeho život je totiž nabit těmi nejhoršími zážitky, jaké si jen dokážete představit. Jack je kluk, který sice žije v šílené... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Karel Schulz- Kámen a bolest
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vydal Československý spisovatel v roce 1983. 11.vydání. Životopisný román o renesančním umělc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Buď sama sebou - román pro ženy
Před 5 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu Buď sama sebou. Knihu napsala svým nenapodobitelným humorem Mary Bardová a vydalo nakl. Vyšehrad v Praze roku 2000. Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 235 stran. Je jako nová, v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
W. Bruce Cameron PSÍ DOMOV (2018) Top stav
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám krásnou knihu PSÍ DOMOV. Podtitul Román pro všechny psy a jejich kočičí kamarády. Autor W. Bruce Cameron. Vydalo nakladatelství Ikar ve společnosti Euromedia group v roce 2018. Vazba or... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie