Byl jednou jeden domeček

Před 300 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velké leporelo pro nejmenší se zábavnými úkoly, zaměřenými především na rozvoj logického myšlení a představivosti. Na osmi ce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč

Podobné inzeráty

Deset a jeden - Ed McBain
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Detektivní román, ve kterém Steve Carella a jeho spolupracovníci řeší případ osmi postupně stejně provedených vražd a dvou zabití, přičemž dosti pozdě zjišťují, že všichni až dosud zavraždění účinkovali před dvaceti lety, v době,... (více v detailu)
Zlínský kraj
25
 Kč
Žena v zrcadle
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Příběhy tří hrdinek, které se odmítly podřídit představám o úloze žen ve své době Anne žije v Bruggách v době renesance, Hanna ve Vídni na konci 19. století, Anny Lee v Los Angeles současnosti. Tři osudy, tři ženy, které od sebe dělí staletí. Přesto mají něco společného. Všechny tři odmítají přijmout roli, kterou jim společnost, jejich okolí a muži chtějí vnutit, odmítají se smířit s obrazem, které jim nabízí dobové zrcadlo. Tři silné ženy, které se bouří a bojují o svou svobodu, o právo rozhodovat o svém životě. Tři ženy… nebo je to snad jen jedna jediná? Anne se podívala do kulatého rámu, uzřela své stažené rysy, ocenila umně spletené vlasy, které vytvářely z její světlé kštice rafinovaný účes, udivilo ji, že má tak dlouhý krk a tak malé uši. Přesto měla podivný dojem: sice v zrcadle nespatřila nic nepříjemného, ale neviděla ani nic blízkého, pozorovala cizinku. Její obličej z anfasu, ze strany či zezadu mohl být její, ale stejně mohl patřit jakékoli jiné ženě; nepodobala se sama sob... (více v detailu)
Kraj Vysočina
119
 Kč
Levi Vladimír - Umění jednat s lidmi
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rok vydání 1985. V dobrém stavu. V této knížce se čtenáři dostává do ruky další Leviho vtipná příručka, která mu má usnadn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30
 Kč
Karel Čapek-Povídky z jedné kapsy. Povídky z druhé
Před 73 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Souběžné vydání dvou sbírek filozoficky laděných kriminálních povídek, v nichž se autor zamýšlí nad otázkami práva a spravedlnosti, dobra a zla, zločinu a trestu. Původně vycházely časopisecky na konci dvacátých let minulého století. Čapek napsal sice zábavné detektivní historky inspirované skutečn... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Fialový autobus - román
Před 347 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu "Fialový autobus". Napsala ji Maeve Binchy a vydalo nakl. Euromedia Group - Knižní klub v Praze roku 2000. Autorka knihy na osmi postavách rozehrává neobyčejnější lidské příběhy a osudy. Její postavy nejsou černobílé, jsou to všechno jenom lidé - dnešní, souč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Knížky pro děti - Vánoční dárek- Perfektní stav
Před 325 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
(732) Nauč mě písničky (21x26cm) 79Kč (733) Klasické pohádky v češtině a angličtině (bez CD) 80Kč (734) Michal maluje s tátou-Michal Nesvadba (22x22cm) 89Kč (735) Příběhy naší rodinky-vel. písmena pro malé čtenáře 79 Kč (736) Čtyři tlapky a ocásek aneb povídání o zvířátkách 89Kč (738) Méďové 2-Půl roku bez med. kluků-V.Chaloupek 119Kč (740) Pohádky z pař.chaloupky Křemílka a Vochomůrky 180Kč (744) Nejkrásnější pohádky (30x22cm) cena 129Kč (745) Letem pohádkovým svě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59
 Kč
Jezení- Ivan Medeši
Před 561 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Toto je soubor šesti próz, přesněji hodně divokých, syrových až šílených příběhů, jejichž hrdinům se tak snad ani nehodí říkat a přesto jimi jsou. Ve světě, který je punkově balkánsky postkomunistický (už takto navrstvená charakteristika může odrazovat, ale spíše lákat. Především čtenáře možná už trochu unaveného jistou spořádaností současné prózy, jak české, tak slovenské), trpí t... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
V. P. Borovička - Vraždy hollywoodských hvězd
Před 563 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Osm autentických příběhů zavádí čtenáře mezi americké filmové hvězdy, jejich aféry, skandály i smrt. Kriminální případy hvězd amerického filmu od dob němého filmu až po současnost vypráví o vraždách i podivných úmrtích. Dozvíme se, jak skončil směšný tlouštík Fatty, komik němých filmů, z jakých peněz vzniklo americké město Las Ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Velkoformátová kniha pro děti Jede, jede mašinka
Před 348 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Čtená hodně, oblíbená, už je to na ní znát. Všechny strany vyfoceny. Kniha obsahuje zábavné úkoly, zaměřené především na rozvoj logického... (více v detailu)
Středočeský kraj
137
 Kč
Jaroslav Němeček: leporelo Sedm jednou ranou 1971
Před 143 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prostorové leporelo z roku 1971. Zachovalý stav. Domnívám se, že nic nechybí... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Martin Kukučín: Z teplého hnízda - Výbor povídek
Před 160 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S působivými ilustracemi Karla Beneše Vybrané povídky z díla slovenského realisty mají dvojí tématiku: školní a vesnickou. Některé vyprávějí o příhodách z autorova dětství (Do školy, Velkou lžící, Před zkouškou, Z teplého hnízda); žánrové obrázky Na úsvitě a Na úhoru jsou prozářeny radostí a pohodou, gogolovský "smích skrze slzy" slyšíme v povídce Strakatá jalovice. Psychologicky nejhlubší je novela Neprobuzený. - Sebrané spisy Kukučínovy mají dvaatřicet svazků. Ale i z osmi povídek výboru... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
ŠKOLNÍ HRÁTKY SE ZVÍŘÁTKY - Jiří Žáček
Před 418 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětské leporelo " Školní hrátky se zvířátky " autor Jiří Žáček, ilustrovala Andrea Korbelářová, rok vydán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
BYL JEDEN DOMEČEK .. - Jan Červenka
Před 539 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětskou knížku " Byl jeden domeček .." autor Jan Červenka, ilustrovala Eva Šedivá, rok vydání 1995. Byl jeden domeček, v tom domečku stoleček a na stolečku knížka plná říkadel, hádanek, příslov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Pohádky tisíce a jedné noci
Před 415 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám starší knihu pohádek pro děti "Tisíce a jedné noci". Knihu sepsal František Hrubín a krásně ilustroval Jiří Trnka. Vydalo SNDK... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Leporelo - Traktor jede na pole
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( S1 ) Prodám leporelo " Traktor jede na pole " autor Antonín Šplíchal, rok vydání 2012. Velké obrázkové leporelo pro malé čtenáře je rozděleno podle čtyř ročních období a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Josef Lada: Moje abeceda - Veselá knížka pro nejme
Před 166 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Veselá knížka pro nejmenší Název: Moje abeceda Edice: Klub mladých čtenářů Vybral: Jan Vrána Ilustrace: Josef Lada Popis: Veselá knížka pro nejmenší, která potěšila již několik generací. Dvacet sedm básniček, jejichž první verš pokaždé začíná jedním zvýrazněným písmenkem, pokrývá celou naší abecedu. Děti se tak zábavnou formou mohou naučit jednotlivá písmena i jednoduché verše. A k tomu si prohlížet Ladovy báječné obrázky! Formát: 162 x 240 mm Poč... (více v detailu)
Středočeský kraj
255
 Kč
Kdo je v přírodě k užitku a ke škodě
Před 190 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Leporelo Kdo je v přírodě k užitku a ke škodě má tvrdou vazbu. Na první s... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Pok Lubor - ZÁPAS NAD PROPASTÍ
Před 275 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Historický román o španělském dobývání peruánské říše Inků přináší i pohled do zákulisí evropské politiky a evropského myšlení v 15. a 16. století. Hlavní postavou je jezuitský novic, představitel inkvizice, který diskrétně sleduj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
45
 Kč
Velkoformátová kniha pro děti Popeláři jedou
Před 377 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Čtená hodně, velmi oblíbená, je to na ní už znát. Všechny strany vyfoceny. Na dvou dvoustranách je vazba přelepena izolepou. Knížka obsahuje osm zábavných úkolů zaměřených především na rozvoj logického myšlení a cvičení p... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
Velké leporelo Mikuláš, Vánoce
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám velké leporelo Těšíme se na Mikláše a Vánoce (Svojtka) - cvičení, úkoly, návody, hádanky. Rozměr cca 39 x 27,8 cm. Má už nějaké oděrky/odřeniny. Na dvoustraně s úkoly 4, 5 a 6 je uprostřed na pár míst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Evropské pohádky - S ilustracemi Renaty Fučíkové
Před 130 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S nádhernými ilustracemi Renaty Fučíkové V knize, kterou držíte v ruce, najdete osm evropských pohádek. Některé z nich už dávno zdomácněly v mnoha evropských literaturách, a staly se tak součástí literatur národních. Přesto si je rádi stále připomínáme. Vždyť pohádkové příběhy pro většinu milovníků světa fantazijního, ve kterém se může stát všechno to, co v běžném reálném světě nebývá či chybí, skrývají kouzlo nejen v příběhu samotném. Aby však čtenář přece jen neměl pocit, že už to ... (více v detailu)
Středočeský kraj
210
 Kč
Jedna zrzka navíc Josef Vinař ilustrace ADOLF BORN
Před 390 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
V super stavu. Pro čtenáře od 11ti let. Počet stran 158. Vazba pevná. Desky tvrdé. - O... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40
 Kč
Nedokončená - František Kožík
Před 141 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( 10 ) Prodám knihu " Nedokončená " autor František Kožík, rok vydání 1996. Nedokončená vychází jako tichá vzpomínka u příležitosti 200. výročí narození skladatele Franze Schuberta (31. ledna 1797), umělce, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
Kniha básniček Byl jednou jeden... ARTUR
Před 435 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Čtená, na jednom listu je znát přehyb, jinak v pořádku. Osm velmi nezvyklých verš... (více v detailu)
Středočeský kraj
58
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie