Invence - Inovace - Investice od recese k prosperitě

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kompendium finančního a logistického řízení podniku pod odbornou redakcí Radima Lenorta a Ivety Vozňákové, VŠB - TU Ostrava, Fakulta metalugrie... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Učebnice SŠ, VOŠ a VŠ ČVUT
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám učebnice pro SŠ a VOŠ: Matematika-přehled učiva SŠ, Makroekonomie-základní kurz, Ekonomika turismu, ČVUT: Kinemat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
FAME - Informatika pro ekonomy a manažery
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
prodám skripta Informatika pro ekonomy a manažery, z FAME (Fakulta managementu a ekonomiky, UTB Zlín), cena 50 Kč
Kraj Vysočina
40
 Kč
PRODEJ SKRIPT VŠB - TU OSTRAVA EKF
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám levně skripta VŠB - TU Ostrava fakulty ekonomické vydané v letech 2007- 2009 (vše v zachovalém stavu): PRÁVO MIKROEKONOMIE (pro bakalářské studium) MAKROE... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Vrtule (Studijní modul 17) - Zdeněk Huječek
Predám knihu Vrtule (Učební texty dle předpisu JAR-66) ktorú napísal Zdeněk Huječek Kniha je nová, nepoškodená, v mäkkej väzbe, v českom jazyku Cena: 250 Kč (10€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Ponúkam aj iné materiály pre pilotov. ... (více v detailu)
250
 Kč
ČZU - skripta pro obor EAM - perfektní stav
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám skripta vhodná pro studium na České zemědělské univerzitě v Praze na fakultě PEF – obor Ekonomika a management (EAM) Všechny učebnice a cvičebnice jsou v perfektním stavu (jediná cvičebnice z účetnictví je z malé části vyplněná) Balík skript obsahuje: - Matematické metody pro statistiky - Cvičení ze statistiky I (zřejmě se jedná o druhé vydání) - Mikroekonomie - Cvičení ze statistiky II - Cvičebnice z obecné ekonomie I - Průvodce psychologií osobnosti a sociální psychologií - Cvičení z teorie účetnictví Platba Platba předem nebo na dobírku po úhradě poštovného předem. Doprava Zásilku bud... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
4x skripta na vysokou školu
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám čtyři skripta pro Vysokou školu (i jednotlivě) a to: 1.Doc.PhDr. Milada Šmejcová – „Komunikační kompendium studenta VŠH“. – pěkný nepoškozený stav, formát A4 128 stran, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra managementu a marketingu v Praze 8 v roce 2002 2. Doc.Ing. Věra Koštěková – „Základy podnikové ekonomiky“ – pěkný , nepoškozený stav, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra ekonomie a práva v Praze roku 2002, formát A4 a má 68 stran, 3. In... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
4x skripta na vysokou školu
Před 13 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám čtyři skripta pro Vysokou školu (i jednotlivě) a to: 1.Doc.PhDr. Milada Šmejcová Komunikační kompendium studenta VŠH. pěkný nepoškozený stav, formát A4 128 stran, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra managementu a marketingu v Praze 8 v roce 2002 2. Doc.Ing. Věra Koštěková Základy podnikové ekonomiky pěkný , nepoškozený stav, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra ekonomie a práva v Praze roku 2002, formát A4 a má 68 stran, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Skripta FES (fakulta ekonomickosprávní)-Univerzita Pardubice
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám různá skripta ke studiu na fakultě ekonomicko-správní (obor Ekonomika a provoz podniku) n... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
30 let katedry ložiskové geologie - UK Praha 1982
Před 43 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
30 let katedry ložiskové geologie - Přírodovědecká fakulta University Karlovy - vydala Přírodovědecká fakulta University Karlovy, Praha, září 1982. Reprodukčně zpracoval a vytiskl Ústřední ústav geologický Praha. Náklad neuveden. Pořadí vydání neuvedeno. Sborník 21 pojednání a seznamů mapujících historii, součas... (více v detailu)
Olomoucký kraj
65
 Kč
STATISTICS for Management and Economics s CD
Před 62 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu STATISTICS FOR MANAGEMENT AND ECONOMICS s CD - (Gerald Keller) - 7. v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430
 Kč
Termomechanika návody do cvičení - VŠB-TU OVA 2008
Před 79 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Doc. Ing. Zdeněk Kadlec, Ph.D. - Termomechanika - návody do cvičení - vydala VŠB - Technická univerzita Ostrava, Katedra energetiky, Ostrava 2008. Náklad 300 výtisků. Druhé vydání. Určeno pro posluchače 2. ročníku FS. Měkká vazba, velikost A4, 100 stran. Čtená a používaná, mírně otlačený spodn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
Integrální počet funkcí více proměnných - VŠB 2003
Před 79 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Doc. RnDr. Pavel Burda, CSc., Doc. RNDr. Jarmila Doležalová, CSc. - Integrální počet funkcí více proměnných Matematika IIIB - vydala VŠB - Technická univerzita Ostrava, Katedra matematiky a deskriptivní geometrie, Ostrava 2003. Náklad 1 500 výtisků. První vydání. Určeno pro posluchače 2. ročníku HGF, FMMI, FAST... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
GEOLOGIE + PALEONTOLOGIE ( rozfoceno 16 snímků )
Před 224 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Cena za kus 380 KČ. CENA ZA KOMPLET 600 KČ. Obsah ofocen na 10 + 11 + 12 snímku. 1.) Název: Geologie oblasti - XXVI. celostátní konference ČSMG, Most, 25.-27. srpna 1987 Uspořádali: Stanislav Hurník, Oldřich Zelenka Místo vydání: Most Nakladatel: Československá společnost pro mineralogii a geologii při ČSAV Rok: 1987 Stran: 163 Tisk: Výzkumný ústav pro hnědé uhlí Kategorie: Mineralogie, Geologie, Sběratelství, Historie, Učebnice Poznámka: publikace není na trhu - mrkněte na internet. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
380
 Kč
Učebnice SŠ, VOŠ a VŠ-ČVUT
Před 559 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám učebnice pro SŠ a VOŠ: Matematika-přehled učiva SŠ, Makroekonomie-základní kurz, Ekonomika turismu, ČVUT: Kinemat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Skripta,učebnice,Slezská univerzita, OPF, Karviná
Před 445 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odběr - v KARVINÉ, nebo ZAŠLU. -- Použité, jako nové. -- Ceny rozepsané, od 60 Kč. SKRIPTA, další tištěné a svázané učebnice, skripta a jiné materiály pro bakalářské i navazující studium vysoké školy. 1. -- skripta a učebnice pro studium OPF v Karviné (DALŠÍ - viz foto a na dotaz). -- např.: - Vybrané kapitoly ze základů managementu a jeho současného vývoje - Česká republika a Evropská unie - Obchodní firmy Mezinárodní integrační procesy - Informatika A: řešené příklady z wordu - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
4x skripta na vysokou školu
Před 441 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám čtyři skripta pro Vysokou školu (i jednotlivě) a to: 1.Doc.PhDr. Milada Šmejcová - "Komunikační kompendium studenta VŠH". - pěkný nepoškozený stav, formát A4 128 stran, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra managementu a marketingu v Praze 8 v roce 2002 2. Doc.Ing. Věra Koštěková - "Základy podnikové ekonomiky" - pěkný , nepoškozený stav, vydala Vysoká škola hotelová , Katedra ekonomie a práva v Praze roku 2002, formát A4 a má 68 stra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
SKRIPTA + PŘIJÍMAČKY na PEF
Před 178 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím: 1. Matematika k přijímačkám na PEF - 30 Kč 2. Základy podnikové ekonomiky cvičebnice, Fakulta stavební - 40 Kč 3. Fyzikální praktikum... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura