Kniha Harlequin - Tam, Kde je Láska

Kniha Harlequin - Tam, Kde je Láska
Před 439 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
* Zachovalá. * Autorka: Annette Broadricková. * Děj: Ve světe lidí, kteří bojují proti nebezpečným pašerákům, se objevují i ženy. Marisa je si... (více v detailu)
Zlínský kraj
55
 Kč

Podobné inzeráty

Kniha - Pravidla lásky
Středočeský kraj
100
 Kč
Nová kniha - Láska neumírá
Nová kniha - Láska neumírá
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nová romantická kniha
Liberecký kraj
160
 Kč
Prodám nová kniha - Cesta lásky
Prodám nová kniha - Cesta lásky
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
nová, Eduard Tomáš.
Ústecký kraj
190
 Kč
Sada Knih v TOP STAVU info v popisu
Sada Knih v TOP STAVU info v popisu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vše musí pryč, cena dohodou Všechny knihy jsou v super stavu bez vad Obsažené knihy: - Willy Breinholst: Muži prostě nemají šanci… v lásce jsou povoleny všechny triky - Corinne Maierová: Lenosti… buď pozdravena! - Robert Tisserand: Umění aromaterapie - Tomáš Halík: Co je be... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Sedm strašidelných příběhů * Brian rezervace
Sedm strašidelných příběhů * Brian rezervace
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Přečteno synem, Sedm strašidelných příběhů rozhodně nepatří k těm, v nichž si autor s hrůzou pouze pohrává a nakonec vše stejně dovede k dobrému konci. Tvrdý závěr je zde zákonitým a z morálního hlediska spravedlivým vyústěním děje a jednání jeho hrdinů. Jak asi může dopadnout navenek milá a ochotná dívenka, která při dobrovolné pečovatelské službě okrádá staré dámy o drobné cennosti? Dokáže se z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
95
 Kč
Velky balik knih 28kusu nebo i jednotlive
Velky balik knih 28kusu nebo i jednotlive
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobry den, po prestehovani musi tyto knihy do sveta! Radi bychom prodali vsechny najednou za zvyhodnenou cenu, ale mohu prodat i jednotlive tytuly: 1, MOdleme se s Andeli od ALexa Krieleova (120Kc) 2, Planovani Zahrady Peter McHoy (200kc) 3, Kapesni Atlas Sveta Faktografie (50Kc) 4, Ghost Girl Torey Hayden (Anglicky, 100Kc) 5, Moudri Blazni, Bratr Palecek, Kacafirek, Enspigl, Josef Svejk (100kc) 6, George Orwell 1984 (140kc) 7, Rome Reconstructed (Anglicky bez DVD 80kc) 8, Trikrat Cerna Stopa, Cornell Woolrich 100Kc 9, Not That Kind of Girl Catherine Alliott (Anglicky 100Kc) 10, The Host Stephenie Meyer the twilight saga (Anglicky 100Kc) 11, Diva Bara Bozena Nemcova 100kc 12, Zlata's Diary Zlata Filipovic (Anglicky 100kc) 13, Vecne Zelene Nadeje Josef Jonas, Josef A. Zentrich 100Kc) 14, Moje Prvni Bible V Obrazcich (Anglicko Cesky 100Kc) 15, Vypr... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Raw vegan recepty a knihy - přes 30 pdf
Raw vegan recepty a knihy - přes 30 pdf
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Balíček PDF knih viz foto. raw food a další Dressingy, Smoothies, jídla. Některé soubory jsou motivační povídání, meditace atd.... (více v detailu)
Olomoucký kraj
700
 Kč
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
ROZKLIKNĚTE PROSÍM KONTAKTUJTE MNE POUZE PŘES EMAIL. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. NOVÁ, nečtená Moje tužka ušatá za 150,-Kč. Dvojí hravost se spojuje v nové knížce říkánek o zvířátkách - Jan Vodňanský si hraje se slůvky přibližuje zvířátka dětem v situacích, které jsou veselé, ale přitom i dokáží o světě zvířat leccos vypovědět. A Nestor našich kreslířů Miloš Nesvadba opět dokázal, že jeho kresby mají pro děti půvab a přitažlivost. NOVÁ, nečtená A pak se to stalo za 150,-Kč. Nečesané vlásky, nemyté uši, nevysmrkaný nos, nečištěné zoubky, neuklizené hračky, neslušné chování u jídla, rozvázané tkaničky, žalování – to jsou drobnosti, o nichž děti nechtějí ani slyšet. Ale pak se něco neuvěřitelného stane! A tak se neposluchové musejí honem polepšit, pokud chtějí zase být hezkými a veselými dětmi! Pozor, čtěte pečlivě! Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí. NOVÁ, nečtená Kykyryký, dobrý den za 290,-Kč Vzpomínáte si na pohádku O k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kniha Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit
Kniha Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nová kniha Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit, Michaela Remešová „Neměla jsem se narodit,“ říká Iveta Bartošová o dni, kdy nikým nečekaná spatřila jako jednovaječné dvojče své očekávané sestry světlo tohoto světa. Jako by ji právě tento zvláštní příchod na svět poznamenal na celý život. Jako by neustále měla pocit, že je něčím navíc, nechtěná, ne plně hodnotná, o něco ošizená, přehlížená, že vadí, že o její život někdo usiluje, že ustavičně musí o svoji existenci do úmoru bojovat, že… Snad proto se v jejím profesionálním i soukromém životě tak rychle střídají prudké vzestupy a hluboké pády provázené až sebezničujícími pokusy. Kniha, jíž dal název Ivetin základní životní pocit, vznikla na základě její nutkavé potřeby o sobě „všechno vypovědět až do konce“, protože „potom se mi možná konečně uleví, nemohu tu tíhu pořád nosit v sobě“. Rozho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
239
 Kč
Kniha Babičce s láskou
Kniha Babičce s láskou
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám ÚPLNĚ NOVOU knihu Babičce s láskou. Do knížky lze přidat rodinné fotografie, děti mohou namalovat obrázky na přední a zadní volnou stránku nebo kamkoliv dovnitř knížky. Vaše vřelá slova budou mít tu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Sada Knih LEVNĚ TOP STAV
Sada Knih LEVNĚ TOP STAV
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vše musí pryč, cena dohodou Všechny knihy jsou v super stavu bez vad Pro zájem pište/volejte
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Knihy pro kluky
Knihy pro kluky
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihy pro kluky: - DENÍK MALÉHO POSEROUTKY, JEFF KINNEY, VŠECHNA SLÁVA... 11. díl. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová. Cena 90Kč, - LENNY CYRUS- ŠKOLNÍ VIRUS, JOE SCHREIBER. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - MAXIMUM RIDE, JAMES PETERSON, od 9let. 1x čtená, mírně odřené rožky obalu knihy, jinak v pěkném stavu. Cena 30Kč, - GOLIÁŠ, SCOTT WESTERFELD, od 10let, pevná vazba. 1x čtená, ve výborném stavu, jen nemá přebal. Cena 80Kč, - BEHEMÓT, SCOTT WESTERFELD, od 10let, pevná vazba. 1x čtená, nemá přebal a má mírně pomačkané rožky, jinak v dobrém stavu. Cena 40Kč, - MARKUS A DIANA, KLAUS HAGERUP, od 10let. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová. Cena 50Kč, - LARRY VERSTRAETE, VĚDA V NEBEZPEČÍ,(1.díl), od 9let. 1x čtené, ve výborném stavu, jak nové. Cena 40Kč, - LARRY VERSTRAETE, VĚDA V NEBEZPEČÍ,( 2.díl), od 9let. 1x čtené, ve výborném stavu, jak nové. Cena 40Kč, - MIKULÁŠOVY PRÁZDNINY, GOSCINNY SEMPÉ. Č... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Kniha lásky (balíkovna ZDARMA)
Kniha lásky (balíkovna ZDARMA)
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
autor: Kathleen McGowandová vydavatelství: Knižní klub rok: 2009 Zvnějšku nese kniha jistá opotřebení (viz. foto) + na první stránce d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 490
 Kč
Kniha - Štuclinka a Zachumlánek
Kniha - Štuclinka a Zachumlánek
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha - Štuclinka a Zachumlánek - Štuclinka se musí za pomoci svého přítele Zachumlánka postarat v zimě o sebe i o ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Kniha  "Domov plný nápadů" od Lucie Dvořákové
Kniha "Domov plný nápadů" od Lucie Dvořákové
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zajímavou knihu "Domov plný nápadů", Autorka: Lucie Dvořáková a knihu vydalo Nakladatelství CPress v Brně. Nebraňte fantazii v rozletu: buďte kreativní a nebojte se ukázat, co ve vás je. Jen tak budete mít doma něco originálního. Třeba dekorace, které nikdo jiný nemá, a věci, nad kterými se návštěvy s uznáním pozastaví. Využít starou věc nebo odpad a přetvořit ho v něco krásného je výzva a krásný cíl. Vylepšete si podle projektů z této knihy svůj domov, nechte se inspirovat podrobnými návody s fotopostupy a pomocí vlastní invence ozvlášt... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
5x kniha P. Hartl 15 roků lásky
5x kniha P. Hartl 15 roků lásky
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vše v super stavu, možnost osobního předání P 8,9, pošta, Zásilkovna 79,- Kč
Hlavní město Praha
300
 Kč
Kniha Lásky
Kniha Lásky
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Knihu Lásky s různými citáty za 50 Kč. Rozměr cca 7 x 7x cm
Zlínský kraj
50
 Kč
46 knih pro děti o koních a ponících.
46 knih pro děti o koních a ponících.
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 46 knih: Kouzelní koníci: Charlie zdolá každou překážku, Statečný jako Aramis, Feňa zachraňuje své hříbátko, Klinika Mariánský les, Bouřlivé léto, Kamarádky navěky, Horseland: Koně nejsou na hraní, Kůň na balkoně, Amika-Hříbě k narozeninám, Proměny, Taladin, Duch z moře, Léta na planinách, Sebastián mezi lidmi, Glik - příběh o štěstí, Alexa-cvičitelka koní-Velká šance, Malé věci,velké věci, Pohřešovaná, Přes překážky, Léto plné záhad, Černý měsíc, Dunění kopyt, Legenda o koni z ostrova ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Knihu 2x inspektor Láska
Knihu 2x inspektor Láska
Před 16 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pěkný stav. Hlavní postava dvou Lahodových příběhů - Hon na medvídka a Past na krásného tygra - vrchní inspektor pražské kriminální policie a šéf oddělení pro vyšetřování vražd Jiří Láska, patří k těm kriminalistům z dob první republiky,kteří jsou na slovo vzatí odborníci, nekompromisní zastáci práva a spravedlnosti, ale také moudří znalci života a lidí. Jádro prvního příběhu tvoří násilná smrt zbohatlíka Moráka, majitele bankovního domu a vydřiduš... (více v detailu)
Pardubický kraj
70
 Kč
Knihu Vražda musí počkať
Knihu Vražda musí počkať
Před 16 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pěkný stav. Vražda musí počkať, Vola kmeňa, Prekliaty dom - Arthur Upfield. Zelená... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Kniha kuchařky -Peceme s láskou a 2000 receptu
Kniha kuchařky -Peceme s láskou a 2000 receptu
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ústí nad Orlicí nebo zasilkovnou Cena 100kc za obě dohromady
Pardubický kraj
100
 Kč
Kniha Láska je příběh - R. J. Sternberg
Kniha Láska je příběh - R. J. Sternberg
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha Láska je příběh - Nová teorie vztahů od autora Roberta J. Sternberga. Naučná literatura, psychologie. Nečtená, perfektní stav, bez poničení. Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku. To, jak taková konfigurace složek vzniká, autor popisuje ve své novější teorii, v níž lásku pojímá jako příběh. Naše zkušenosti i naše společnost nám poskytují urč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
KNIHA - Zdál se mi zase ten stejný sen
KNIHA - Zdál se mi zase ten stejný sen
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NA DOBÍRKU NE POSÍLÁM Prodám knihu Zdál se mi zase ten stejný sen 3 díl, stav je úplně nový, vůbec nebyla použita. popis: Dívka jménem Nanoka Kojanagi chodí do čtvrté třídy základní školy, kde každou chvíli tráví ve školní knihovně, protože ze všeho nejradši čte. Se spolužáky příliš nevychází, její rodiče jsou věčně v práci, zato mimo školu si našla hned několik skvělých kamarádek. Svéráznou Paní Běhnu, laskavou babičku, která žije na samotě, a černou kočku, která mňouká “mňá”. Jednoho dne ve škole Nanoka dostane za úkol zamyslet se nad tím, co to znamená štěstí. Najít odpověď se nakonec ukáže mnohem složitější, než se na první pohled mohlo zdát, a Nanoka si společně se všemi svými kamará... (více v detailu)
Hlavní město Praha
110
 Kč
Ivalu: Láska v polárních krajích
Ivalu: Láska v polárních krajích
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Peter Freuchen Kniha je 1x čtená, ve výborném stavu cena 235,-Kč + poštovné Zásilkovna, Balíkovna O knize: Mladá inuitská žena Ivalu přežívá ze dne na den, protože její rodina nemá živitele-lovce. O nápadníky nemá nouzi, zůstává ale věrná svému snu: chce se stát manželkou bílého muže. Pak se v osadě objeví dánský lovec lišek Basi a postaví si tam dům. Když chce jeho pomocník, proradný Minik, Ivalu unést a přinutit ji, aby se stala jeho ženou, Basi ji zachrání a začnou žít s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
235
 Kč
Kniha Láska ve špičce italské boty-nová
Kniha Láska ve špičce italské boty-nová
Před 26 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kniha je nová-nevhodný dárek. Cena je bez poštovného nebo osobní odběr v Plzni. Nechte se vtáhnout do příběhu, který píše sám ži... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura