Monument 14

Před 49 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V akcí nabitém debutovém románu Emmy Laybourneové se stal supermarket útočištěm pro čtrnáct dětí šest středoškoláků (oblíbených i neoblíbených), dva osmáky (z nichž jeden je technický génius) a šest malých dětí. Zní to jako velká zábava, když si můžou d... (více v detailu)
Ústecký kraj
70
 Kč

Podobné inzeráty

OFÉLIE SE UČÍ PLAVAT - SUSSANA KUBELKA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
OFÉLIE SE UČÍ PLAVAT - SUSSANA KUBELKA Teprve ve čtyřiceti mě to začalo opravdu bavit, říká Ofélie, krásná Kanaďanka, která během svého pracovního pobytu v Paříži, kouzelném městě na Seině, prožívá neuvěřitelná dobrodružství. Na přání své příbuzné Nelly zde totiž sbírá materiál pro její novou knihu. Má za úkol studovat milostný život Francouzek, neboť Nelly se zdá, že stárnou pomaleji než ženy jiných národností, a je přesvědčená, že to nějak souvisí s francouzskými muži. Ofélie se tedy vrhá do jedné aféry za druhou, aby na vlastní k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Na dně- Rachel Caine
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na dně- Rachel Caine Gina Royalová vede průměrný život šťastně vdané americké hospodyňky se dvěma krásnými dětmi. Když je ale kvůli automobilové nehodě odhalen tajný život jejího manžela, ze kterého se vyklube sériový vrah, musí se Gina stát Gwen Proctorovou – mámou-bojovnicí. Když je její bývalý muž konečně za mřížemi, najde Gwen nový ... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
Sokolník - Isabella Maldonado ● NOVÁ KNIHA ●
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám novou nečtenou knížku Sokolník od Isabelly Maldonado. Šest studentek zmizelo beze stopy. Přežije sedmá? Nový případ agentky FBI Niny Guerrerové nás opět zavede do arizonského Phoenixu. Na tamní univerzitě se za poslední měsíce pohřešuje už šest studentek. Policie i agenti FBI horečně pátrají. Vyšetřování získá na naléhavosti, když detektivy v náhodně objevené šachtě opuštěného dolu ohromí bizarní nález: pět dívčích těl v různém stadiu mumifikace. Specializovaný tým FBI, jehož je Nina součástí, nepochybuje o tom, že má opět co dělat se sériovým vrahem. Situace se mění každým okam... (více v detailu)
Zlínský kraj
269
 Kč
Záhada městečka Bleak Creek - Link Neal , Rhett McLaughlin
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knížka je jako nová. Jen jednou čtená. Pouze osobní převzetí v Praze.Nikdy nevíte, co najdete, až bude vše ztraceno. Strhující a temně komediální román od tvůrců Good Mythical Morning o dvou nejlepších kamarádech, kteří se v srdci svého jižanského městečka utkají s hrozivými silami. Píše se rok 1992 v Bleak Creeku v Severní Karolíně – ospalém maloměstě se všemi vymoženostmi obyčejného jižanského města: dvěma baptistickými kostely, přátelskými úsměvy zakrývajícími tiché odsuzování a s neukojitelnou chutí na vepřové. Pod veselou fasádou města však děti z Bleak Creeku žijí v neustálém strachu, že je pošlou na Whitewoodovu školu, místní polepšovnu, která umí vzpurnou mládež vrátit na správnou cestu – má tak neposkvrněnou pověst, že jsou téměř všichni ochotní ignorovat podezřelé události, k nim... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Zřícenina na krku a jiné katastrofy ● NOVÁ KNIHA ●
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám novou knížku Zřícenina na krku a jiné katastrofy od Hannah Rothschildové. ---- Datum vydání: 14. 08. 2020 Počet stran: 432 stran Rozměry (mm): 207 × 126 × 44 ---- Kdo nikdy nesnil o životě na zámku… bez střechy, ústředního topení a s břečťanem místo nábytku? Rozlehlý cornwallský zámek Trelawney se všemi svými věžemi, okrasnými hláskami, pokojem pro každý den v roce, šesti kilometry chodeb a 500 tisíci akry půdy dlouho představoval okázalou a nepřehlédnutelnou vizitku svých majitelů. O 700 let, 24 finančně negramotných hrabat, 2 světové války a 1 finanční krizi později je rodina Trelawneyů úplně švorc a velkolepé sídlo jim padá na hlavu. Přesto následníci rodu – hrabě Kitto, jeho manželka Jane, jejich tři rozmazl... (více v detailu)
Zlínský kraj
89
 Kč
Země s nebem - Pavel Pospíšil
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ilustrovaná kniha hravých básniček pro malé i velké. O Zemi, nebi, stromech či větru, ale taky o zvířatech a lidech. Víte, co se stalo v Linci, o čem si povídala rukavice s botou, po čem touží buben nebo jak se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Kniha - Ztraceni ve vlnách
Před 62 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
TOP stav GO! Gang odvážných - 1. díl série 112 stran věk 10+ Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90
 Kč
VYBER SI SVÉ POVOLÁNÍ - Silvie Sanža
Před 551 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zábavná publikace pro zvídavé děti - od šesti let . kniha nová
Středočeský kraj
50
 Kč
Sokolník -- Isabella Maldonado (---nová kniha---)
Před 552 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám novou nečtenou knížku Sokolník od Isabelly Maldonado. Šest studentek zmizelo beze stopy. Přežije sedmá? Nový případ agentky FBI Niny Guerrerové nás opět zavede do Phoenixu. Na tamní univerzitě se za poslední měsíce pohřešuje už 6 studentek. Policie i agenti FBI horečně pátrají. Vyšetřování získá na naléhavosti, když detektivy v náhodně objevené šachtě opuštěného dolu ohromí bizarní nález: 5 dívčích těl v různém stadiu mumifikace. Specializovaný tým FBI nepochybuje o tom, že má opět c... (více v detailu)
Zlínský kraj
269
 Kč
Angelito: Jakov Mojsejevič Tajc
Šest povidek o životě dětí sovětských, korejských, čínských, o dětech z Německa, z fašistickeho Španělska, z Itálie... (více v detailu)
Jak se zbavit mstivý Soni - Jiří Holub.
Před 251 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Příběh snad nejhorší páté třídu, se kterou to dvě předchozí kantorky vzdaly. Nyní dostaly novou třídní učitelku. Děti ale Soňu nesnáší a snaží se jí všemožnými způsoby zbavit. Napříkl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
145
 Kč
Šmoulové - Šmoulí léto .
Před 544 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Komiksová hrací knížka je sestavena ze čtyř šmoulích příběhů, které se tentokrát odehrávají v letních měsících a je doplněna zajímavými hrátkami, rébusy, kvízy a bludišti, které děti rozptýlí při čtení. Je speciálně vy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
36
 Kč
Knihy pro děti a mládež
Před 254 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Slavní hrdinové Vesmírná odyssea Bibiana Nová mamutí kniha techniky Znáš svět kolem sebe Malý zahrádkář Velká kniha pro malé mistry Země živá planeta Velryba Záhady kolem nás Encyklopedie vědy a techniky Z domu a zahrady NENÍ Moji hrdinové Vyhubená zvířata Český hokej Zázraky ve světě zvířat Železnice Už vím proč Knížka Ferdy Mravence O Červené Karkulce Pan Tužka a slečna Pastelka Tom a Jerry Sindibád není Hra pro tvoje modré oči Šťastný princ Jako by se tu někdo snažil ... Pohádky pro nepo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie