John Jakes: Sever a jih

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bestseller. Rozsáhlá románová sága z druhé poloviny 19. stol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
180
 Kč

Podobné inzeráty

Julius Verne - Sever proti jihu 1973
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Julius Verne - Sever proti jihu 1973, kniha je v poradku az na papirovy obal, 270stran, Albatros
Ústecký kraj
160
 Kč
Knihy JIH PROTI SEVERU cena za vše
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihy JIH PROTI SEVERU cena za vše I a II. díl
Hlavní město Praha
130
 Kč
Prodám knihy Scarlett I, II - Jih proti severu
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy. Cena dohromady za oba díly. Možno poslat přes zásilkovnu.
Jihočeský kraj
100
 Kč
Sada knih - romány pro ženy - sada obsahuje 8 knih
Prodám sadu knih - romány pro ženy - sada obsahuje 8 knih. 4 knížky od Radky Třeštíkové 1 knížka od Barbary Nesvadbové 1 knížka od Vlastiny Svátkové 1 knížka od Haliny Pawlowské 1 kníž... (více v detailu)
400
 Kč
Třígrošový román - Bertolt Brecht, Návraty -Marian Keyes
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Humorný a sarkastický román Pošlu levně poštou nebo je možné i osobn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Warhammer Zabíječ upírů
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Podívejte se i na mé další nabídky :) V nikdy nekončící válce proti chaosu musí Gotrek, trolobijce hledající slavnou smrt, a jeho lidský společník Felix čelit novému strašnému nepříteli. Z temné Sylvánie povstalo z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Hana - Alena Mornštajnová
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Dívka v zeleném svetru - Krystyna Chiger , Daniel Paisner
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Romány , román , válečné , biografie a memoáry , židé , židovská ghetta , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , svět očima dítěte , přeživší holokaustu , druhá světová válka ( 1939 – 1945 ) V roce 1943 se život sto padesáti tisíc lvovských Židů pomalu naplňoval. Deportace, vraždění, vystěhování do ghett a čekání na smrt. Skupinka několika z nich se troufale pokusila nalézt úkryt v městském kanalizačním systému. Poslední z této skupinky – Krystyna Chigerová – vypráví jeden z nejniternějších a nejhrůznějších příběhů přeživších holokaustu. Dívka v zeleném svetru je sama Chigerová, která nám předkládá svědectví o čtrnácti měsících, jež se svou rodinu prožila v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Karek Vaněk- Charašo pán, da? /Zápisky všelijakého vojáka
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Karek Vaněk - Charašo pán, da? / Zápisky všelijakého vojáka 1914–1919 II. vydání Vydal: Karel Vaněk vlastním nákladem v Praze, mezi lety 1921 až 1924 poloplátěná pevná vazba 283 stran Stav: vzhledem k stáří dobrý stav. Některé stránky jsou po okrajích zažloutlé. Zpočátku mají stránky drobné skvrny. Tvrdé desky jsou místy ušpiněné. Zkosený hřbet má v horním okraji 2 lehké nátrhy. Vše nafoceno. O čem kniha je: stručně řečeno - cesta do hlubin rusákovy duše. Zážitky z let 1914-1919, které Karel Vaněk prožil za první světové války na ruské frontě a v zajetí. Zápisky z ruského zajetí, do kterého upadl jako příslušník c. k. Zeměbraneckého pěšího pluku č. 10 v roce 1915. Kniha nemohla vyjít jinak než autorovým vlastním nákladem, naposledy v třicátých... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hana - Alena Mornštajnová
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Román , romány , česká literatura , židé , pro ženy , rodinné vztahy , rasová diskriminace , poválečná doba , ženy v 2. světové válce , rozhlasové zpracování , osudy žen , Valmez - Valašské Meziříčí , holokaust , holocaust Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a člověk je pouze bezmocným nástrojem osudu? Je zima roku 1954 a devítiletá Mira se přes zákaz rodičů vypraví k řece jezdit na ledových krách. Spadne do vody, čímž se její neposlušnost prozradí, a je za to potrestána tím, že na rodinné oslav... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Osamělá holubice Larry McMurtry
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Milostný příběh, dobrodružství i hraničářský epos – to je Pulitzerovou cenou oceněná klasika Osamělá holubice, nejvelkolepější román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se odehrává na konci 19. století a vypráví dobrodružný příběh honáků dobytka z Texasu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
983_ Retro 1950, Cesta svobody, Fast
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
983_ Cesta svobody, Fast, 1950, retro Stav: viz foto, vázaná, nepoškozená, zachovalá, bez přebalu. Obsah: Po občanské válce Severu proti Jihu v USA se r. 1865 vraceli osvobození černoši z armády domů. Gideon Jackson byl jedním z těch, kteří se vraceli na Carwellovu plantáž, kde si počali zařizovat svůj nový, svobodný život. Pošto... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč
Odvaha - Markéta Lukášková
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Česká literatura , historické romány , svědomí , 50. léta 20. století , poválečná doba , osudy žen , pro dospívající mládež ( young adult ) , přeživší holokaustu , české romány Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? Mladá Židovka Ada si svůj život po válce představovala jinak. Byla nucena odejít z vysněné školy, stará se o nemocnou matku a zjišťuje, že komunisté mají s jejím původem stejný problém, jako měli nacisté. Když se jí... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
John MEANY:PÍSEŇ KOSTÍ
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
TOP STAV Tristopolis, město smrti... Ve spleti katakomb pod ulicemi Tristopolisu leží nespočet mrtvých. A generátory nekrofluxu z písně jejich kostí čerpají energii. Díky ní žije mnoho obyvatel města v luxusu a blahobytu. Jednou však za to budou muset zaplatit… Poručík Donal Riordan je dobrý polda. Dost dobrý na to, aby mu svěřili ochranu operní divy, která se chystá navštívit město. Musí zajistit její bezpečnost, protože vraždy výjimečných zpěváků se v posledn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Hory zpívají Nguyễn Phan Quế Mai
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rodinná sága o lidské vytrvalosti, křehkosti rodinných pout a odhodlání. Cesta matky, která pro své děti obětuje vše, a spletitá cesta vnučky vyrovnávající se se zděděnou rodinnou zátěží. Kniha Hory zpívají je příběhem několika generací rodiny Tranovy mapujícím téměř celé jedno stole... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Odvaha - Markéta Lukášková
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Česká literatura , historické romány , svědomí , 50. léta 20. století , poválečná doba , osudy žen , pro dospívající mládež ( young adult ) , přeživší holokaustu , české romány Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? Mladá Židovka Ada si svůj život po válce představovala jinak. Byla nucena odejít z vysněné školy, stará se o nemocnou matku a zjišťuje, že komunisté mají s jejím původem stejný problém, jako měli nacisté. Když se jí... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Jih proti Severu I a II dil plus pokračování
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Celkem čtyři knihy . Světový bestseller Jih proti Severu I a II díl od autorky Margaret Mitchell. Další dva díly Scarlett I a Scarlett Il pokračování Jihu proti Severu. Aut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Osamělá holubice Larry McMurtry
Před 9 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Osamělá holubice Larryho Mc­Murtryho je Pulitzerovou ce­nou oceněná klasika, milostný příběh, dobrodružství a hraničářský epos, ale také největší román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se odehrává na konci 19. století a vypráví dobro­družný příběh honáků dobyt­ka putujících z Texasu na sever do Montany. Vyprávění se sou­středí na dva přátele: Augusta McCrae a W. F. Calla, bývalé vojáky, kteří se na star... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Dáma s kaméliemi - Alexander Dumas
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Román o velké lásce a oběti slavné pařížské kurtizány; v zdramatizované podobě se stal jedn... (více v detailu)
Zlínský kraj
15
 Kč
Prodám - Vladimír Páral - Playgirls I. a další knihy
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kniha v perfektním stavu jako nová (nebyla čtená) vydaná v r. 1994. Od Vl.Párala ještě nabízím 2. Generální zázrak - 1977, pevná vazba, bez přebalu, 400 stran, velmi dobrý stav. 3. Tři v ZOO, obsahuje 3 romány (Veletrh splněných přání, Soukromá vichřice, Katapult), z roku 1977, pevná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
60
 Kč
Löwensköldův prsten : Selma Lagerlöf
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rozsáhlá trilogická sága (Löwensköldův prsten, Charlotta Löwensköldová, Anna Svärdová), poslední románové dílo nositelky Nobelovy ceny, se odehrává v polovině minulého století ve Švédsku a uvádí do nejrozmanitějších společenských prostředí. V bohatém ději s mnoha zápletkami, v němž je zachycena řada lidských typů a charakterů, vystupují do popředí dvě ženy: Charlotta Löwensköldová, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Romány Jackie Collins - 6 ks ve stavu nových knih
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 6 románů Jackie Collins (názvy viz hřbety knih na přiložených fotkách) ve stavu nových knih.... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Hřích, vášeň a brilitanty : Judith Krantz
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Příjemný román pro ženy, který dává naději, že na uznání a nápravu vlastních chyb není nikdy pozdě. Cenu nabídně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Severská knihy vhodné pro studenty skandinavistiky+zápisky
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Severská beletrie – hl. knihy z povinné/doporučené četby na skandinavistice, ale i nějaké naučné knihy. Dále přenechám své zápisky z magisterského studia nordistiky/norštiny. Podmínkou je koupě knížek v minimální hodnotě 300 Kč a vlastní odvoz (platba za dopravu). Carl Jonas Love Almqvist: Jde to – 55 Kč - rezervace Edouard Calic: Amundsen: Poslední viking – 55 Kč Ingmar Bergman: Filmové povídky – 50 Kč Jens Bjørneboe: Žraloci – 25 Kč Johan Bojer: Královi chlapci – 50 Kč Johan Bojer: Lidé u moře – 45 Kč Johan Borgen: Malý lord I–III – 150 Kč Finn Carling: Malý Orlando s neadresným věnováním autora a autogramem Miluše Juřičkové (23.1.1997) – 135 Kč Knut Faldbakken: Adamův deník – 55 Kč Kristmann Guðmundsson: Modré pobřeží – 50 Kč Knut Hamsun: Viktorie – 40 Kč Martin A. Hansen: Čekárna (nová) – 126 Kč Thor Heyerdahl: Ve znamení Kon-Tiki - 50 Kč Thor Heyerdahl: Výpravy Ra - 70 Kč Kåre Holt: Kdo dřív – 90 Kč Helge Ingstad: Lovci kožešin – 80 Kč Eeva Joenpelto: Panna kráčí po vodách – 70 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie