Informatika, Word 2007

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Word 2007 Klatovský Word 2007 Pecinovský S počítačem k maturitě Informatika pro arts management Metriky v informatice Informatika a výpočetní techn... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč

Podobné inzeráty

Podniková informatika
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Podniková informatika oranžová - 60 Kč Podniková informatika zelená - 60 Kč + poštovné 79 Kč zásilk... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Tajemství Karla Janečka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
+ poštovné 79 Kč zásilkovnou, platba pouze předem, nebo osobní... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Mix knihy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Komunikace v českém jazyce pro střední školy Ekonomika pro střední školy úvod Novák literatura pro střední školy Literatura pro 2. ročník středních škol Informatika a výpočetní techni... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
EXCEL pro managery, ekonomy a podnikatele
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
EXCEL pro managery, ekonomy a podnikatele neobsahuje CD - 70 Kč Word 2007 - 70 Kč Sbírka řešených příkladů - 60 Kč po... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
EXCEL 2007 VBA Velká kniha řešení
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Melanie Breden Michael Schwimmer Nakladatel:Computer Press, 2009 Počet stran:696 Tato vyčerpávající příručka nabízí řešení těch nejčastějších úkolů i zapeklitých situací, se kterými si nevíte rady. Zkuše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
㋡ Anker Larsen - Člověk v blázinci (2007)
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihu ve vynikajícím stavu: Anker Larsen - Člověk v blázinci (2007) nakladatel: Avatar rok vydání: 2007 vydání: Vyd. 1. jazyk: česky místo: Praha stran: 347 rozměry: 22 cm ISBN: 978-80-85862-73-7 (váz.) stav: vynikající Pozn: kniha je original Doručení dle aktuálního ceníku: • Česká republika: zásilkovna na výdejní místo, balíkovna. • Slovensko: zásilkovna (packeta) na výdej... (více v detailu)
Ústecký kraj
220
 Kč
Střelecká revue 2007
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
cena za vše 90 Kč (viz foto) + poštovné 79 Kč zásilkovnou, platba pouze předem, nevolat E-mail: domino.cizek@seznam.cz
Středočeský kraj
90
 Kč
Testy z matematiky
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Testy z matematiky 2002 Testy z matematiky 2004 Testy z matematiky 2005 Maturita 2011 matematika 40 Kč za kus + pošt... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
S počítačem nejen k maturitě
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
S počítačem nejen k maturitě - 60 Kč za díl Příklady a cvičení - 60 Kč Řešení příkladů a cvičení 2. díl - 60 Kč + po... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Literatura
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Literatura pro 2. ročník učebnice a pracovní sešit - 100 Kč za obě Literatura pro 3. ročník učebnice a pracovní sešit - 100 Kč za obě pracovní sešity lehce popsané Nová maturi... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Kniha Word
Před 20 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kniha Word má 128 stran, je nová.
Kraj Vysočina
49
 Kč
Informatika a výpočetní technika
Před 27 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu učebnice pro střední školy Informatika a výpočetní technika pro střední školy. Učebnice sestavil Petr Kmoch a vydalo nakl. Computer Press v roce 1997. Po zvládnutí této knihy by mě mítl každý student střední ško... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Word a kniha Jak vyzrát na počítač
Před 30 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Word 7.0 a kniha Jak vyzrát na počítač, oboje za 90,- + poštovné.
Středočeský kraj
90
 Kč
Jünemann, Imbacher - Money Management
Před 79 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bernhard Jünemann, Heinz Imbacher - Money Management: Die Formel für Ihren Börsenerfolg Kniha vypadá jako právě zakoupená v knihkupectví. P... (více v detailu)
Ústecký kraj
390
 Kč
Martina Formanová Trojdílné plavky (2007)
Před 80 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Martina Formanová Trojdílné plavky (2007) Uvedená cena v prodeji je minimální. Váš finanční příspěvek z prodeje poputuje na péči o zvířátka v rámci činnosti spolku... (více v detailu)
Liberecký kraj
50
 Kč
Léto s Káťou (2007)
Před 81 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Léto s Káťou (2007) Uvedená cena v prodeji je minimální. Váš finanční příspěvek z prodeje poputuje na péči o zvířátka v rámci činnosti spolku Českolipsk... (více v detailu)
Liberecký kraj
70
 Kč
PALIČKA, SAIVER: NEJLEPŠÍ FOTBALOVÉ KLUBY 2007
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Veškeré bližší info o nabídce zboží najdete kliknutím na můj PROFIL. ******************************************************************************************************** ! POZOR ! KUP alespoň 5 ks zboží, platíš POLOVINU CENY ! MNOŽSTEVNÍ SLEVA -50% NA CELÝ NÁKUP při koupi alespoň 5 ks zboží. Sledujte proto VŠECHNY MÉ NABÍDKY. PŘEPRAVA ZDARMA vždy při jednorázovém nákupu více kusů zboží v celkové hodnotě nad 1000 Kč ! Ke každému zakoupenému zboží navíc DÁREK ZDARMA. Mát... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Skripta,učebnice,Slezská univerzita, OPF, Karviná
Před 450 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odběr - v KARVINÉ, nebo ZAŠLU. -- Použité, jako nové. -- Ceny rozepsané, od 60 Kč. SKRIPTA, další tištěné a svázané učebnice, skripta a jiné materiály pro bakalářské i navazující studium vysoké školy. 1. -- skripta a učebnice pro studium OPF v Karviné (DALŠÍ - viz foto a na dotaz). -- např.: - Vybrané kapitoly ze základů managementu a jeho současného vývoje - Česká republika a Evropská unie - Obchodní firmy Mezinárodní integrační procesy - Informatika A: řešené příklady z wordu - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
SÖREN BÄCK a kol.: FOTBALOVÉ HVĚZDY 2007
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Veškeré bližší info o nabídce zboží najdete kliknutím na můj PROFIL. ******************************************************************************************************** ! POZOR ! KUP alespoň 5 ks zboží, platíš POLOVINU CENY ! MNOŽSTEVNÍ SLEVA -50% NA CELÝ NÁKUP při koupi alespoň 5 ks zboží. Sledujte proto VŠECHNY MÉ NABÍDKY. PŘEPRAVA ZDARMA vždy při jednorázovém nákupu více kusů zboží v celkové hodnotě nad 1000 Kč ! Ke každému zakoupenému zboží navíc DÁREK ZDARMA. Máte o zbo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura