knihy

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
100 nejvlivnějších osobností světa - 50,- (pěkný stav) Svět podle Garpa - 50,- nedostatky Léčení stravou, Jídlo a zdraví - 80,- pěkný stav Život po životě - 170 ,- (horší stav, má opotřebení viz foto) Šamanismus II - 50,- drobné nedostatky Marihuana zakáz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Knihy pro děti
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tereza - 80,- (flíček) Srdíčko - 50,- Můj epický zápisník - 30,- pěkný stav, popsaná jedna strana pohádky s velkými písmen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Učebnice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
1)anglicko-český slovník 20,- 2)technické kreslení 50,- 3)fy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20
 Kč
Ďáblovy zuby
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám román Ďáblovy zuby podle skutečného příběhu o životě s posedlo... (více v detailu)
Liberecký kraj
88
 Kč
Knihy pro maminky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Batole : 300,- Kč Nejšťastnější batole v okolí : 50,- Kč Výchova kojence v rodině : 40,- Kč Od narození po 1.rok : 70,- Kč Vím, co mi chutná : 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kniha nová - Hrob mé sestry
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Robert Dugoni - Hrob mé sestry 80,- PRODÁNO Darcy Coates - Šepot v mlze 80,- PRODÁNO Filip Rožek - Gump, pes, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Knihy různých žánrů
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám soubor knih v blocích po 6 ks vždy celý blok za 72Kč = 12Kč/ks.Jednotlivě za 39Kč. Bloky jsou očíslování pro jednoduchý výběr.U každého bloku vždy název jedné knihy,a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12
 Kč
Knihy - vaření - 60-150,-/ks
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám větší množství knih, tyto kuchařské za ceny: Studené pokrmy za 50,- Recepty pro jeden hrnec za 140,- Jak se vaří u Šroubka za 80,- Čínská kuchyně 2 z... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Sedmilhářky.
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jane je hloubavá, do sebe uzavřená šedá myška a v životě to vůbec nemá jednoduché, protože sama vychovává pětiletého syna. A ten se teď navíc začal ptát po svém tátovi. Madeline je velká parádnice a přitom neřízená střela. Momentálně jí ztrpčuje život její exmanžel: po letech si zničehonic vzpomněl, že by se mohl taky po... Literatura světová Romány Pro žen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
170
 Kč
Na křídlech Světové války
Přidáno dnes - Liberecký kraj - SBAZAR
Na křídlech Světové války Epizody ze života českých aviatiků v rakousko-uherském letectvu Jako nová
Liberecký kraj
1 999
 Kč
Jackie Collins - Nebezpečný polibek
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
nová, cena 50,- + pošta
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Černá kniha .
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mistrovský román jedinečným způsobem kombinuje příběhy a vyprávěcí postupy blízkovýchodních literatur s postmoderním stylem psaní. Hlavní hrdina, advokát Galip, pátrá po své záhadně zmizelé ženě Rüye a nevlastním bratru Celâlovi, známém novináři, jehož sloupky o Istanbulu a jeho historii tvoří důležitou část boh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
KNIHY z edice - SVĚTOVÁ ČETBA - 8 titulů
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
SVĚTOVÁ ČETBA různé tituly z této edice knížky jsou uvnitř v pěkném a velmi zachovalém stavu ,papírové přebaly jsou skladováním poškozené - nafoceno v nabídce svazky č. - 212... (více v detailu)
Zlínský kraj
50
 Kč
Knihy
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
O dětech a zvířátkách - Jaroslav Hašek Poutníkův labyrint světa Kus 50 Kč
Jihomoravský kraj
50
 Kč
4 x kniha autor Ondřej NEFF
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Čtvrtý den až navěky rok vydání 1987 stran 225 vazba tvrdá Měsíc mého života rok vydání 1984 stran 224 vazba měkká Milénium 2 - země bojující rok vydání 1994 stran 205 vazba měkká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40
 Kč
Antická knihovna
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám knihy z edice Antická knihovna, nakl. Svoboda sv. 26 Artemidóros - Snář, 1974 - 60,- sv. 12 Titus Lucrecius Carus - O přírodě, 1971 - 60,- sv. 39 Eurípides - Trójanky a jiné tragédie, 1978 - 60,- sv. 18 antologie - Pěvci lásky, 1973 - 50,- sv. 28 Livius Titus - Dějiny V, 1975 - 50,- sv. 17 Livius Titus - Dějiny II-III, 1972 - 50,- Prémie 1971 - Na veselé struně - 20,- Na téma starověkého Říma prodám ještě knihy: Antonín Trýb - Císař chudých, Čsl spis 1978 - 30,- Sapfó - Písně z Lesbu, Čsl. spisovatel 1978 - 50,- Miroslav Ivanov - Martova pole, Orbis 1974 - 30,- Slovník antické kultu... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Knihy J. R. R. Tolkiena (ilustrované vydání)
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Objev magii Středozemě jako nikdy předtím s touto nabídkou ilustrovaných knih od J.R.R. Tolkiena. Každý svazek tě vtáhne do pohlcujícího světa plného elfů, hobit... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
dějepisné učebnice Světové dějiny I, Světové dějiny II
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dvě dějepisné učebnice Světové dějiny I a Světové dějiny II, cena 90,- za obě, nebo 50,- za jednu. Další informa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
90
 Kč
Protovy svety
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová, nikdy nečtená kniha protovy světy od Gene Brewer
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Knihy o zvířátkách
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
50,- Kč/ks
Hlavní město Praha
50
 Kč
kuchařky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pomazánky - super stav - 90,- Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění - 50,- 100 nejzajímavějších kuchyní z celého světa - 70,- Fit rodink... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70
 Kč
Historické a dobrodružné knihy
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Podivuhodné příběhy z čínských tržišť a bazarů, Pravidla Šahrazád, Tanečnice z Izu a jiné prózy, Casanova (psaný slovensky), Aurelián - Spisy Louise Ara... (více v detailu)
Pardubický kraj
15
 Kč
Knihy
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám knihy: Terezie a Lisieux 700kč Mistrovské karamboly - 200kč Tatry naše malebné - Legutka 50kč Tropická Asie - země a život 50kč Nebojte se let - Jennifer Ameronová 50... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
1) Prodám 15 knih
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Nova - Samuel R. Delany - nová, nečtená - 250 Kč Do pekel II - PRODÁNO Do pekel III - PRODÁNO Přístav u řeky Styx - Pavel Fritz - nová, nečtená - 190 Kč Na vrchol - Nicholas Binge - nová, nečtená - 90 Kč Pavučina světů - Ohýbači reality - Michael Atamanov - nová, nečtená - 220 Kč Kaldera - PRODÁNO P. C. Castová - Kristin Castová: Všechny jsou nečtené, jen ležely dlouho v knihovně. Některé mají malé přelepené razítko na vnitřní straně nebo pomačkaný obal: Škola noci 6. - Pokoušená - 90 Kč Škola noci 7. - Vyhořelá - 90 Kč Škola noci 10. - Skrytá - 9... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy od Michala Viewegha.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena za vše. Prodám 8 knih od Michala Viewegha: 1.Mafie v Praze, 2.Báječná léta s Klausem, 3.Biomanželka, 4.Zapisovatelé otcovské lásky, 5.Krátké pohádky pro unavené rodiče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Dětské knihy
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Cena od 50,- za kus
Ústecký kraj
50
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie