Samoregulace ( rozfoceno 4 snímky )

Před 208 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Zcela nové chápání emocí a chování vašeho dítěte. Kniha slouží jako rádce pro rodiče, aby pomohli svým dětem úspěšně a v klidu se zapojit do procesu učení a života. Dětský psycholog dr. Stuart Shanker má za sebou několik desetiletí klinické praxe a výzkumu a v této knize zúročuje všechny své poznatky a zkušenosti o vztazích rodič-dítě. Samoregulace je způsob, jak nervová soustava může reagovat na stres. Současná generace dětí a dospívajících je zatěžována velmi vysokou hladinou stresu, což ved... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč

Podobné inzeráty

Ježíš v proměnách staletí - Jaroslav Pelikán 99 Kč
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ježíš v proměnách staletí - Jaroslav Pelikán - kniha jako nová, jednu čtená. Nabízím za 99 Kč. (Běžně stála 367 Kč - již vyprodána). ZÁSILKOVNA - NEBO Předání Praha 8 Českomoravská, nebo Praha 13 Stodůlky, Nové Butovice, Luka, Lužiny. Ježíš a jeho vliv na dějiny, myšlení a kulturu. Kým byl Ježíš pro jednotlivé epochy a proč vždy dával odpověď na základní otázky lidské exi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Hon na ovci - Haruki Murakami (rozfoceno 8 snímků)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Hlavní hrdina románu žije poklidně v Tokiu a spoluvlastní malou reklamní agenturu. Život mu pomalu míjí pod rukama a on toho od něj už ani moc nečeká. Stačí však, aby jejich firma otiskla v reklamním letáku nevinnou fotografii krajinky s ovcemi a hrdina se ocitá na nechtěné iniciační pouti kamsi do srdce temnoty současného Japonska Nečekaně ho vyhledá jistá organizace a on pod pohrůžkou násilí putuje nedobrovolně na ostrov Hokkaidó, aby ta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
599
 Kč
jak připravit slavnostní tabuli k různým příležitostem
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
velmi krásná velká výpravná kniha která popisuje slovem i obrazem jak se má připravit slavnostní stolování pro hosty k různým příležitostem, obsahuje i rychlokurz pohostinnosti... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
kniha Děti hrají divadlo
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou knihu (tedy TOP stav) "Děti hrají divadlo" od Lenky Brodecké, vhodná pro děti od 3 do 10 let, rok vydání 2003, nakladatelství MC, 140 stran, pevná vazba, barevné ilustrace, formát A4. Kniha obsahuje 27 divadelních předloh, rozepsaných podle účinkujících postav a vypravěče. Scénky vynikají hu... (více v detailu)
Pardubický kraj
299
 Kč
E. Heresch: Tajná akta Parvus / Helphand / Helfand / Gelfand
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
BALÍKOVNA JEN 35 Kč do odvolání! PRODÁM odbornou historickou knihu (jako nová, i s přebalem) velmi detailně a historicky fakticky popisují švýcarské a německé plány na výrobu revoluce v Rusku v roce 1917. Z německého originálu „Geheimakte Parvus. Die gekaufte Revolution“, vydaného nakladatelstvím F.A.Herbig Verlagsbuchhandlung GmbH v Mnichově v roce 2000 přeložil Vladimír Čadský. 368 stran + 8 stran černobílé přílohy. Potvrzuje také agent Körcher, viz čas od 34. minuty videa: https://1url.cz/V1aaS You Tube "Agent Karel Köcher: Mainstreamová média jsou těžce kontrolována zpravodajskými službami". V Olomouci, na Svatém Kopečku, Radíkově, Droždíně, Dolanech, Hlušovicích, Bohuňovicích a Bukovanech cena 120 Kč včetně dopravy. _______________ ►PLÁN PRO RUSKOU REVOLUCI – PRO VŘSR // Rozsáhlý dokument má v originální podobě a ve znění svého autora dvacet stran. Příprava masové politické stávky v Rusku Na jaro je třeba v Rusku připravit politickou stávku pod heslem: Svobodu a mír. Cent... (více v detailu)
Olomoucký kraj
77
 Kč
Učebnice a skripta pro VŠ ekonomického zaměření
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám učebnice pro VŠ spíše ekonomického zaměření. Mikroekonomická teorie I.(Sirůček a kol.) - stav dobrý, hodně poznámek v knize tužkou - 70 Kč Ekonomická a sociální statistika (Macek a kol.) - stav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Aby dětem chutnalo.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu Aby dětem chutnalo - Současná výživa pro kojence, batolata a děti předškolního věku - Petr Fořt. Velmi pěkný stav. Osobně je mož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24
 Kč
Krátké prózy - Ján Hoštaj ( rozfoceno 5 snímků )
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha poskytuje průřez tvorbou autora. Mrazivě absurdní prózy inspirované Kafkou či Borgesem zaujmou minimalistickou sevřeností. Kniha shrnuje stěžejní okruhy autorovy tvorby, kterým věnoval nejvíce úsilí, které pro něj byly nejdůležitější. Tak je plánoval vydat, ale nestihl to. Prozaický cyklus Abeceda který je v knize nejrozsáhlejší a jemuž věnoval nejvíc času obsahuje krátké bizarní povídky většinou s tragickým koncem. V oddíle Střepy (Črepy) jsou zařazeny aforismy odkrývající m... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
1+1 zdarma Pavla Smetanová ( rozfoceno 3 snímky )
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1.) Sonjin deník - Pavla Smetanová ( Cena 290 kč ) Svěží a vtipné vyprávění čerstvé maturantky Sonji nás zavede do řady míst: do Německa, Švýcarska, Anglie a Skotska, kam se vypravila, aby se naučila jazyk a poznala svět. Se stejným cílem, ale už jako zaměstnankyně cestovní kanceláře pak do Tuniska, Egypta, na Kanárské ostrovy, na Korfu, do Dominikánské republiky..... Žánr: Román Rok: 2014 Nakladatel: Lidové noviny Stran: 16... (více v detailu)
Kraj Vysočina
290
 Kč
5) Prodám 24 knih - cestování, historie, umění
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Procházky po pražských hřbitovech - P. Kovařík - nová - 150 Kč Pražské pamětní desky - T. Koutek - jako nová, jen prolistovaná - 150 Kč Prahou po stopách zednářské symboliky - PRODÁNO Podivuhodné stromy - M. Hrušková - nová, nečtená - 160 Kč Berounka - řeka bez pramene - V. Větvička - jako nová, jen prolistovaná - 160 Kč Naše Praha - Ivan Král - nová, originál zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty hradů - P. David, V. Soukup - nová, ještě zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty skal a skalních měst - P. David, V. Soukup - 1x přečtená, ve výborném stavu - 160 Kč Šumavské návraty - V. Kunc, Toník - nová, originál zatavená v igelitu - 140 Kč Tatranská plesa - M. Lackovič - nová, nečtená - 120 Kč Toulky Pojizeřím - J. Jůzlová - nová, nečtená - 120 Kč Na kole po nejkrásnějších oblastech České republiky - I. Paulík - nová, nečtená - 120 Kč Nejkrásnější procházky světa - N. Gardon - nová, nečtená - 170 Kč Nejhezčí túry světa - J. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Výchova dětí
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy viz foto: Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti z nebe (Zásady pozitivního rodičovství) 50,- (politá zadní část přebalu, jinak v pořádku) Děti jsou hosté, kt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Dětské kníhy-Slabikář slušného..,12 hodin s Oskrem
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám jednotlivě. A: Slabikář slušného chování ilustrovaná kniha pro nejmenší děti přináší pravidla slušného a správného chování v různých situacích, doplněná veršovaným textem. Autor: Marina Gubská, Jiří Dvořák Nakladatelství: SVOJKA & Co Počet stran: 55 Vazba: pevná vazba, 34x25cm Stav: JAKO NOVÁ Cena: 50kč B: 12 hodin s O... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
5) Prodám 24 knih - cestování, historie, umění
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Procházky po pražských hřbitovech - P. Kovařík - nová - 150 Kč Pražské pamětní desky - T. Koutek - jako nová, jen prolistovaná - 150 Kč Prahou po stopách zednářské symboliky - PRODÁNO Podivuhodné stromy - M. Hrušková - nová, nečtená - 160 Kč Berounka - řeka bez pramene - V. Větvička - jako nová, jen prolistovaná - 160 Kč Naše Praha - Ivan Král - nová, originál zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty hradů - P. David, V. Soukup - nová, ještě zatavená v igelitu - 220 Kč Skvosty skal a skalních měst - P. David, V. Soukup - 1x přečtená, ve výborném stavu - 160 Kč Družicové mapy - jako nová - 290 Kč Obrazová encyklopedie umění - Secese - jako nová - 190 Kč Obrazová encyklopedie umění - Baroko - jako nová - 190 Kč Vánoční tradinář - PRODÁNO Zázraky lidského umu - uvnitř jako nová, desky trošku ošoupnuté od ostatních knih z knihovny, nepatrně ťuknutý růžek - 250 Kč Život habsburků - PRODÁNO Bylo nebylo - nová, originál zatavená ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vlčí stopy, Tanja Askani, nová
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásnou, novou knihu Vlčí stopy od Tanji Askani. Cena 270 Kč. Osobně převzít lze v Příbrami nebo v Praze na metru Nové Butovice. Jinak při platbě předem zašlu přes Balíkovnu + 70 Kč. Málokteré jiné zvíře sehrálo tak významnou roli v kulturní historii lidstva jako vlk. Je opředen mnoha mýty, objevuje se v pověstech i pohádkách. Lidé se ho báli, proto ho pronásledovali a zabíjeli. Na druhé straně byl důležitou postavou indiánských legend, kde symbolizoval sílu, soudržnost a mystické schopnosti. Kdo chce vlky poznat pravdivě a do hloubky, musí k nim přistupovat bez předsudků, s velkou dávkou empatie a trpělivostí. Měl by pečlivě pozorovat chování vlčí smečky, snažit se pochopit její způsob života i důležitost ekologických vazeb. Tan... (více v detailu)
Středočeský kraj
270
 Kč
Jak rozvíjet dětskou spiritualitu,Peggy Jenkinsová
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu - Jak rozvíjet dětskou spiritualitu, autor - Peggy Joy Jenkinsová. Kniha je nová, cena 200 Kč. Osobně lze vyzvednout v Příbrami nebo v Praze na metru Nové Butovice. Jinak při platbě předem zašlu přes Balíkovnu + 70 Kč. Největší dary, které může dítě dostat, jsou otevřená mysl, láskyplné srdce a tvůrčí nadšení. V knížce nalezneme 62 jednoduchých a lehce srozumitelných úkolů, které naše... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Kúpim knihy- Dejiny Slovenska, história, holokaust, retro
Kúpim knihy s témami: dejiny Slovenska, história, holokaust, retro, socializmus, prvá republika, literatúra, normalizácia, plagáty, tradícia, stredovek, móda, kultúra, vojna, Československo Vzťahy Československa a Maďarska v letech 1918-1939/ Tomáš Baťa (Úvahy a projevy, Doba a společnost)/ Válečné plakáty/ Život obyvatelov v Plachtinciach a Príbelciach/ Svedkové z tovarny na smrt/ Juraj Šebo (30,40,50,60,70,80,90 roky)/ Fašizmus, národný nacionalizmus a komunizmus/ Retro ČS/ Plakát v souboji ideologii/ Margareta biela/ Co byla normalizace/ Masaryk (Sebevražda, Naše doba, Nová Evropa)/ Balašovci/ Nikdo nás nečekal/ Literární kronika první republiky/ Helga Weissová (Deník 1938-1945)/ Lučenec a kraj Novohradský/ Hospodárske a socialni dejiny Českoslov... (více v detailu)
Neuvedeno
kniha Děti hrají divadlo
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou knihu (tedy TOP stav) "Děti hrají divadlo" od Lenky Brodecké, vhodná pro děti od 3 do 10 let, rok vydání 2003, nakladatelství MC, 140 stran, pevná vazba, barevné ilustrace, formát A4. Kniha obsahuje 27 divadelních předloh, rozepsaných podle účinkujících postav a vypravěče. Scénky vynikají hu... (více v detailu)
Pardubický kraj
299
 Kč
Komplet 7 ks tematických knih + další 4 ks
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám komplet 7 knih se zajímavou tématikou pro děti za 350,- Dále 4 ks ostatních knih, cena 150,- Cena za ... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Učebnice pro střední školu, český jazyk, matematika
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám učebnice pro střední školy / obchodní akademii. Pouze osobní předání Praha 9 / okolí. V případě zájmu mne kontaktujte skrze SMS. Zdravotní nauka 1. díl - učebnice pro obor sociální činnost: ohlé ucho (viz fotografie), po předchozím majiteli v pár částech vyplněno tužkou / vygumováno, jinak ve skvělém stavu 100,- Ekonomika pro ekonomicky zaměřené obory SŠ 1. díl: v jednom úkolu vygumováno (viz fotografie), jinak nepoškozená 100,- Český jazyk: čítanka k literatuře - přehledu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Světový atlas zvířat Dr. Nick Crumpton
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásný velký Světový atlas zvířat. Určeno pro děti od 6 let. Autor: Dr.Nick Crumpton Ilustrace: Gaia Bordicchia Vydalo: Albatrosmedia Kniha je v perfektním... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kniha Jak barevná je modrá - letem světem autismem - NOVÁ
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám knihu - Jak barevná je modrá. Kniha, která zábavnou formou propojí svět dětí s poruchou autistického spektra a těch bez poruchy. Budou v ní různé situace vnímané pohledem dětí s autismem, aktivity, hry, úkoly ad. Interaktivní kniha. Listy s vyklápěcími okénky a odnímatelnými komponenty na suchý zip. Kapsy s vystřihovánkami a komponenty. Kniha je úplně nová, okénka neotevřená, neohraná. Kniha je pro děti, je o autismu a s ním je spojována právě modrá barva. Každý autista je však jiný, takže škála barevnosti modré je opravdu veliká. Příběh: Tohle je Jasmínka a má autismus. To znamená, že vidí svět trošku jinak než ty. On je totiž každý z nás jiný, a to je přeci paráda! Neznamená to, že si spolu s těmi, co mají autismus, nebudeme rozumět. Právě naopak. Můžeme se od sebe ledacos naučit a zažít věci, na které bychom jinak ani nepomysleli. Není to ale vždycky snadné. Jasmínka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
600
 Kč
Vrtule (Studijní modul 17) - Zdeněk Huječek
Predám knihu Vrtule (Učební texty dle předpisu JAR-66) ktorú napísal Zdeněk Huječek Kniha je nová, nepoškodená, v mäkkej väzbe, v českom jazyku Cena: 250 Kč (10€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Ponúkam aj iné materiály pre pilotov. ... (více v detailu)
250
 Kč
Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - Jakub Pok
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kniha je zcela nepoužívaná v perfektním stavu. Preferuji osobní odběr v Hradci Králové, nicméně mohu zaslat i skrze Zásilkovnu (79,-). Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu? A mít je navždy uložené v paměti? Tak to nepůjde! Lépe řečeno, je to nemožné, pokud budete k učení jazyků i nadále přistupovat jako většina lidí kolem vás a slovíčka se budete u... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Kniha Naučte své děti říkat Č, Š, Ž
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
S logopedkou Luckou a kočkou Číčou zvládneš Č Š Ž cobydup! Publikace Naučte své děti říkat Č, Š, Ž je určena především rodičům, ale i odborníkům z řad logopedů a pedagogů. Stejně jako v úspěšném prvním díle, který se věnoval hláskám L, R, Ř, vede děti ke správné výslovnosti logopedka Lucka. Tentokrát si na pomoc přibrala kočku Číču. Společně s nimi děti pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
190
 Kč
Z ulice do bytu - Eliška Černá
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ohlé rohy, podtrhaná tužkou apod., hodně používaná, viz foto. Publikace se věnuje kritické reflexi současných přístupů k řešení bezdomovectví v České republice. Staví vedle sebe rozšířený tradiční model Bydlení až po přípravě s nově zaváděnou sociální inovací Bydlení především. Monografie odhaluje různé způsoby realizace sociální práce v daných modelech a přináší tak průkopnické poznatky z oblasti reintegrace do bydlení. Jako ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura