Winston S. Churchill - DER ZWEITE WELTKRIEG

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám v němčině psanou knihu od W. S. Churchilla, vydanou v roce 1965. Jde o kompletní přehled II. svět. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Nezapomenutelná vlast Sudetenland , Guidemedia
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- super stav , kniha je uvnitř jako nová - desky běžné opotřebení - lehce zašpiněná ořízka pouze na povrchu stránek - nezasahuje dovnitř knihy !!! - viz. foto - ke sběratelským účelům - možné po dohodě na dobírku - Nezapomenutelná vlast Sudetenland - historie, kultura, hospodářství, právo, vyhnání (1945/46) - Alfred Oberwandling, Hans Mirtes, překlad Pavel Kamas - Český porcelán, české sklo či jablonecká bižuterie jsou stále pojmy, jež u většiny dnešních obyvatel České republiky vzbuzují hrdost na tradiční „český“ průmysl. Zakladatelé tohoto průmyslu však hovořili převážně německy. Německojazyční Češi, Moravané a Slezané po staletí neúnavně budovali ve své vlasti kulturní a hospodářské hodnoty z jejichž dědictví profitují i dnešní, česky mluvící generace. - Kniha pomocí jedinečného kartografického materiálu ilustruje názorně a bez jakéhokoli ideologického zabarvení vývoj osídlování česko-moravsko-slezského prostoru a vznik německých sídelních oblastí. Barevné mapy nám posky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Březan - ŽIVOTY POSLEDNÍCH ROŽMBERKŮ I. a II. DÍL
Před 9 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
- I. Život Viléma z Rožmberka - padesátní letopis, to jest poznamenání některých věcí pamětihodných pana Viléma z Rožmberka za padesáte a sedm let zběhlých. - II. - Život Petra Voka z Rožmberka - letopisy osvíceného knížete a pána. Historie rožmberské o panu Petru Vokovi, posledním vladaři domu rožmberského. Z autografů Státní knihovny ČSR v Praze a Státního oblastní... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Historie Bible Karen Armstrong
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Od ústní tradice do současnosti. Bible je nejrozšířenější kniha na světě. Byla přeložena do více než dvou tisíc jazyků a odhaduje se, že jen v posledních dvou stoletích se prodalo šest miliard biblí. Autorka v tomto klíčovém pojednání sleduje proces utváření Bible a odhaluje, jak složité a vnitřně rozporuplné literární a teologické dílo Bi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Knihy v němčině (2 ks)
Před 13 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Knihy v němčině (2 ks) Das Leben Jesu für das deutsche Volk bearbeitet Don David Friedrich Strauß. Volks Ausgabe in unverkürzter Form. Erster Theil. Achtzehnte Auflage. Stuttgart. Alfred Kröner Verlag. Praktische Anleitung Imponierenden Auftreten im gesellschaftlichen, öffentlichen und geschäftlichen Leben. Eine Anweisung zur Korrektur allerlei körperlicher und geistiger Mängel und Fehler, zur Beseitigung ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
569
 Kč
Historie Bible Karen Armstrong
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Od ústní tradice do současnosti. Bible je nejrozšířenější kniha na světě. Byla přeložena do více než dvou tisíc jazyků a odhaduje se, že jen v posledních dvou stoletích se prodalo šest miliard biblí. Autorka v tomto klíčovém pojednání sleduje proces utváření Bible a odhaluje, jak složité a vnitřně rozporuplné literární a teologické dílo B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Winston Churchill
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kniha 419 str
Kraj Vysočina
85
 Kč
Kraj Vysočina
65
 Kč
Kniha Iconic America - Tommy Hilfiger, George Lois
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji krásnou knihu týkající se Ameriky. Kniha nabízí přehled přehled více než 350 lidí, symbolů a věcí, které zna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
4x knihy Roberta Fulghuma
Před 55 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 4 knihy a to: 1. Poprask v sýrové uličce Vydáno r 2016. Kniha Vás utvrdí, že každý den plný zázraků, které člověk vidí jen, když chodí po světě s otevřenýma očima i srdcem. Je v perfek, nepošk. st . a má 160 str. 2.Drž mě pevně, miluj mě zlehka příběhy z tančírny Gentury _ilustr. W. Baderová, vydáno v r. 2011. ....... Kniha je v perf. nepoš. st i s obalem a má 270 str . Třetí přání ilustrovala K. Lewisová, vydáno v roce 2004 Tato kniha není ledajaký román.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Der böhmische Himmel - kniha
Před 64 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu v němčině Der böhmische Himmel od známé autorky Aleny Ježkové. Obsah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Der böhmische Himmel - kniha
Před 64 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihu v němčině Der böhmische Himmel od známé autorky Aleny Ježkové. Obsah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Kniha Osobní strážce Winstona Churchilla
Před 81 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Starší kniha ale stále jako nová
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Velká kniha o kočkách, Sen jménem Harry Potter
Před 943 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám: Velká kniha o kočkách - David Taylor - 220 Kč Padesát odstínů šedi - E. L. James - 130 Kč Padesát odstínů temnoty - E. L. James - 150 Kč Sen jménem Harry Potter - Sean Smith - 200 Kč Jak jsem vyhrál válku - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
František Palacký - Z dějin národu českého
Před 322 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Výbor pro mládež z původního vydání Dějiny národu českého v Čechách a v Moravě připravil dr. Josef Prchal. Svazek první obsahuje knihy: 1. Úvod a Čechy předslovanské až do r. 451po Kristu 2. Čechy slovansko-pohanské od r. 451 do 894 3. Čechy křesťanské a vévodské s poměry a hranicemi nestálými od r. 895 do 1125 4. Čechy a Morava pod vévody, rozbroje mezi Přemyslovci 1125-1197 5. Čechy králo... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Bůh tomu chce:Češi a Moravané na 3 křížové výpravě
Před 173 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Na základě historických dokumentů a studia pramenů autor odhaluje málo známou kapitolu z dějin křížových tažení účast českého vojska na Třetí křížové výpravě, vyhlášené papežem Řehořem VIII. v roce 1197. Jako první z evropsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Nová kniha Samet 1989 - Tatiana Čabáková
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám úplně novou knihu Samet 1989 od autorky Tatiany Čabákové. POPIS: pevná vazba; přebal; 170 x 240 mm; čeština; 320 stran; fotografie; bez defektu; ukázka z knihy viz fota Vzpomínáte si na rok 1989, kdy se na podzim naše země začala probouzet z doby nesvobody? Možná jste tento rok prožívali jako malé děti, možná jej znáte jenom z vyprávění. Ale třeba jste se taky sami účastnili demonstrací nebo aspoň napjatě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Syrová strava jako životní styl ( rozfoceno 3 x )
Před 202 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Filozofie a výživa na pozadí syrové a živé stravy Konečně kniha, která nabízí jasný a ucelený přehled o tom, co to znamená stát se vitariánem. Pokud uvažujete o přechodu na syrovou stravu, nebo již součástí tohoto zdravého, vitálního hnutí jste, může pro vás tato kniha být novou biblí, která vám ukáže, jak může syrová strava přetvořit vás život a pohled na svět. Nejdůležitější syrové potraviny a jak je připravovat, neuvěřitelný výživový dopad syrové stravy na vaše tělo a zdraví, duchovní a me... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Poprask v sýrové uličce, Drž mě pevně, miluj mě ..
Před 399 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 4 knihy Všechny knihy napsal R. Fulghum všechny vydalo nakl. Argo 1. Poprask v ...- Praze r. 2016. Kniha Vás utvrdí, že každý den plný zázraků, které člověk vidí jen, když chodí po světě s otevřenýma očima i srdcem. Je v perf. nepošk. st. a má 160 st. 2.Drž mě pevně,.. - příběhy z tančírny Gentury il. W. Baderová, vyd. v r. 2011. Mladý právník přijímá nabídku z tančírny, netuší, že právě tento jeho krok obrátí jeho život naruby. Kniha je v perf. nepošk. st. a má 270 str. 3. Třetí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Deutscher Osten - Land der Zukunft
kniha v němčině stav viz foto osobní předání, možnost poslat ( zásilkovna / balíkovna ) po platbě ... (více v detailu)
250
 Kč
fotografická kniha Der zweite Weltkrieg
Prodám fotografickou knihu Der zweite Weltkrieg rok vydání 1968, cena 650,- Kč nebo... (více v detailu)
650
 Kč
Der Kosmos-Wanderführer Die Alpen.
Před 158 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám knihu v němčině Hans Heierli - Der Kosmos-Wanderführer Die Alpen. Turistický průvodce Kos... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Kniha ENCYKLOPEDIE PIVA
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím ilustrovanou knihu Encyklopedie piva, která podává vynikají... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
kniha Robert Klinger Der Ammersee
Před 237 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kniha fotografií v němčině velmi pěkný stav,,osobně Třeboň,nebo rychle z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250
 Kč
Winston S. Churchill ZROZENÍ BRITÁNIE (1996) Top
Před 254 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám historickou knihu DĚJINY ANGLICKY MLUVÍCÍCH ZEMÍ díl 1. ZROZENÍ BRITÁNIE. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autor Winston S. Churchill. Vydalo nakladatelství Český spisovatel v roce 1996. Vaz... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
W. S. Churchill DĚJINY ANGLICKY MLUVÍCÍCH ZEMÍ 2.
Před 254 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám historickou knihu DĚJINY ANGLICKY MLUVÍCÍCH ZEMÍ, díl 2. NOVÝ SVĚT. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autor Winston S. Churchill. Vydalo nakladatelství Český spisovatel ve spolupráci s nakladatelstvím Argo v... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura